Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward

Bioshock 2 – új látnivalók

Tetemes mennyiségű és igen impozáns új screenshottal jelentkezik a [B]2K Marin[/B] horrorisztikus FPS játéka, a [B]Bioshock 2[/B]. A galériában megtekinthető képeken Rapture lakóinak unalmasnak semmiképpen nem nevezhető mindennapjait vehetitek szemügyre. A vízalatti városba szóló jegyeket február 9-től válthatjátok meg.[16049]

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

 1. Az egyedi látványvilág és hangulat na meg a nagyszerű játékmenet már az első résznél meggyőzött, részemről az egyik legjobban várt cím.

 2. Az elsőt bírtam nagyon ezt is várom.

 3. Az első részt majdnem végig is vittem. (Behalt a gép.) Lehet előbb azt kéne letolnom…Ez a second rész viszont tényleg szép lesz.

 4. Fúú ezek brutálul néznek ki! :OA külcsíny után viszont kérdéses a jó sztori? :S remélem jól összerakják…

 5. lehet jó játék lesz de én most a BC2-re gyüjtök , meg ugyis eltelik egy pár hónap aztán lemegy majd az ára legalábbis gondolom

 6. Nagyon várom ezt a játékot, az első rész még mindig nagy kedvencem

 7. Zsírkirály, überfasza lesz. Pont.

 8. “””…Végigjátszva a Dead Space-t amúgy SOKKAL jobban hasonlít a felépítése a Bioshockhoz ***mint gondoltam***…””Ez kimaradt, bocs… de talán érthető.”

 9. “Ááá, nem is értem hogy ez miért nem tetszik itt mindenkinek. Szerintem óriási! Végigjátszva a Dead Space-t amúgy SOKKAL jobban hasonlít a felépítése a Bioshockhoz de mégse volt ennyire misztikus hangulata. A fanatikus vallási szekta jó ötlet, meg hátborzongató is, de az össze audio napló nagyjából erről szólt a játékban, a Bioshock emlékőrző felvételei viszont különböző oldalakról, különböző emberek életén keresztül közelítette meg a problémát, számtalan minitörténeten keresztül, valahogy ez színesebben hatott számomra (oké-oké, a Dead Space végső soron más műfajba is tartozik…). Meg hát ez az úgynevezett “”art deco”” stílus… (nem tudom mit jelent a kifejezés, de olvastam hogy így nevezik… :)Az amúgy igaz hogy a játék koncepciója megváltozott és nem az lesz hogy Big Sister néha megjelenik egy rövid harc erejéig, aztán eltűnik újra, hanem hogy néhol több Big Sister is betámad egyszerre, akik viszont véglegesen legyőzhetőek?”

 10. Nagyon várom már!

 11. durva az a babafej…..

 12. Hihetetlen, hogy mennyire elavult időközben az Unreal3 motor. Pedig emlékszem anno, mikor megláttam az első képeket a UT-ből, meg a Bioshock 1-ből, maga volt a gyönyör. Most meg… műanyag az egész.

 13. Minden masnal jobban varom!

 14. Komolyan mondom ezen a tél-tavasz kombón simán meg lehetne venni vagy 10-15 játékot.Ilyen kemény játék megjelenésekkel teli hónapok még ősszel sem lesz…Idén ősszel a COD 7, Resistance 3, Gears of War 3 lefedi a piacot és a többi megy tavaszra.

 15. Szerintem biztos jó game.

 16. Ez a játék annyira nem tud megfogni.Teljesen hidegen hagy.Örülök is neki azért, mert a maradék játékra se lesz pénzem.

 17. nagyon durva…

 18. Ez is kellene. A világ összes pénze se lenne elég.

 19. erős lesz ez az év.

 20. Ez a február most nagyon meleg lesz.:)

 21. Képek alapján nem lesz gyenge 🙂

 22. Inkább a Heavy Rain veszem,ez már nem izgat…