Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward

BioShock 2 – új képek

Néhány egészen friss és kifejezetten impozáns screenshotot vadászott le Martin a februárban érkező [B]BioShock 2[/B]-ből. A képgalériánkban megtekinthető szépségek láttán kijelenthető, hogy Rapture fantasztikus és egyben veszélyekkel teli világa még közel sem mutatta meg minden oldalát az első résszel. A [B]2K Games[/B] FPS játéka február 9-én érkezik a boltok polcaira.[16297]

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

 1. Ebben az évben számomra mindenképpen az egyik legjobban várt cucc.

 2. Egyre jobban ugy tunik,hogy ez mar csak egy kozepszeru,innen-onnan gyujtogeto lovolde lesz.Sajnos nem erezheto az a remek hangulat,ami az elsoben megvolt.

 3. 4.kêpen mi van?energia mutató?¿várom már

 4. Jól néz ki.

 5. csalunk, lopunk, hazudunk

 6. 2 játékot tuti megveszek így mostanában. bioshock 2 és az FF13.heavy rain meg majd jöhet ezek után :)meg majd red dead redemption és avp… nem tudom, h honnan lesz majd ennyi pénzem, de valahogy megoldom az biztos! 😀

 7. Majd később tuti beszerezem:) Amúgy nagyon tetszik.

 8. Én meg fogom várni az első értékeléseket a játékról és ha azok minimum 8.5 lesz akkor beszerzem, de a multija még mindig fura számomra.

 9. zsír

 10. most nézem hogy minden más angol oldalon 70 font a limited edition, úgyh érdemes hmv-ről előrendelni 10 fonttal olcsóbban! sokszor rendelek tőlük cd-t/vinyl-t, 3 nap alatt általában meg szokott érkezni, még nem volt problémán velük.

 11. nem tudja valaki, lesz a platinumban limited edition? néztem, 60 fontba fáj kintről hmv.com-ról, 19 ezerre jönne ki kb postaköltséggel. félelmetesen jó a tartalma a doboznak! a 180 grammos vinylnek külön örülök!!

 12. Alig várom!

 13. de most komolyan eltoltak minden megjelenést mostanra,nem hinném hogy kari után jan feb márc.van bárkinek anyi pénze hogy mindent megvegyen.Szoval üzletileg nem hinném hogy jobban jártaka kiadok.Én spec .miután megvettem a cod 4 et vittem is volna visza egy bio ért simán.

 14. Alakul az ipar, lesz most mivel játszani.

 15. igen sajnos húzós az első negyedév…de ez kötelező. Akárcsak a Hevy Rain.

 16. Még jó hogy ez annyira nem érdekel (majd az öcsém megveszi ha kell neki) februárról csak a Dante’s Inferno-ra vagyok kíváncsi. Márciusban kell méjjen a zsebembe nyúlni: Collector’s BF BC2 meg talán GOW3 trilogy, de ha az nem legalább normálissan.

 17. nekem bioshock 2 collector’s és heavy rain must have, ezekre már félre is tettem. márciusra nagyon kell spóroljak a GOW trilogy editionre, nem tudom hogy fog még összejönni… az összes többi később beszerzős, illetve ha elhasalnak a teszteken akkor később se. még a red dead redemption-re fáj a fogam, de az még odébb van… bioshock.. hát igen. le se tudom írni mennyire jó lesz alámerülni újra ebbe a különösen egyedi hangulatú világba, nagyon várom már!

 18. Legjobban a sztorira leszek kivancsi.Nehez dontenem mit vegyek eloszor, a HR-t mar ki is lottem, meg Dante es az alien van teriteken meg ez. El kell osztanom havi 1 re. Nem tudom mivel kezdjek.

 19. Ezeken a képeken most már szebb, mint az első. Melegebbek a színek.

 20. X360-képek :X

 21. Csak lenne már február! Nagyon nehéz számomra kibírni ezt a mostani uborkaszezont. :)02/05.-én Dante’s Inferno02/09.-én BioShock 202/19.-én Aliens vs. Predator02/26.-án Heavy Rain

 22. Bakker, erről el is feledkeztem már… pedig számomra kihagyhatatlan. Lehet csak sima kiadást kéne venni, a Special Edition drága és most csomó érdekes cím lesz. (Legjobban a Dante’s Inferno-t várom.)

 23. Ilyen korán jön? Talán jó, hogy nincs is olyan sok pénzem, különben azonnal elkölteném mindet a februári-márciusi játékdömpingben. De valamikor úgyis meg fogom szerezni, csak idő kérdése.

 24. Nekem az első rész kimaradt. Le fogom tolni majd,és akkor dől el,hogy befizetek-e a másodikra.

 25. O anyam, borogass!

 26. szép szép de nekem az 1 se jőttbe így a 2. kimarad