Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward
Videó

BioShock 2 – multiplayer információk

A 2K BioShockjában egy dolog nem volt benne – szándékosan nem használtam az “egy dolog hiányzott” megfogalmazást, hisz nem biztos, hogy mindenkinek kell az -, a multiplayer opció. A folytatásban – amiről ma azt olvastam valahol, hogy előzmény, holott eddig úgy tudtam, évekkel az [A http://playstationlive.hu/note/840]első után játszódik[/A], szóval teljesen össze vagyok keveredve – benne lesz, a [A http://playstationlive.hu/note/717]korábbi pletykák[/A] igaznak bizonyultak. A multis rész tehát egy flashback. A 2K Marin most [U]állítólag[/U] hivatalos információkat adott ki a multiról.A többjátékos mód helyszíne Rapture, ahol a a playerek a tonikokat és plasmidokat gyártó és kínáló Sinclair Solutions vállalat tesztalanyaiként kerülnek a képbe.* A “genetikusan feljavított shooter” multijában a meccsek során tapasztalati pontok gyűjthetők, melyekért új fegyverek, tonikok és plasmidok nyerhetők. Több száz különböző kombináció állítható össze – akárcsak tehettük ezt saját igényünk alapján az első rész szinglijében -, mindenkinek saját szájíze és játékstílusa szerint kombinálva.* A játékosok Rapture lakóinak bőrébe bújva tapasztalhatják meg az utópia bukását.* Milyen volt Rapture fénykorában? A multiban megismerheted Rapture városát, mielőtt eljött volna a vég. A Kashmir Étterem és a Mercury Suites teljes pompájában is bemutatkozik.• Az FPS veteránokra is gondolnak: a Digital Extremes több mint 10 éves tapasztalatát dobja be a siker érdekénben (az Unreal és Unreal Tournament franchise jegyzői).2009 ősz, Playstation 3.

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

 1. Digital Extremes keze is benne van,na így már nem aggódom a multi miatt:-)

 2. Én kicsit tartok ettől a második résztől,a helyszín ugyanaz és bár egyszer bejött ez a víz alatti város feeling,lehet másodszorra nem üt akkorát.Modjuk engem az első sem vágott igazán földhöz,másodszorra neki sem álltam,sztem enyhe csalódás lesz a kettő

 3. Ennek egy nagyon jól kidolgozott multija lesz.Bár én anélkül is ellenék azért jöhet. Ki fogom próbálni.

 4. Jónak igérkezik szerintem már az első része is nagyon levett a lábamról kár hogy nincs az meg Ps3-ra de kitudja még lehet hogy meglesz az is:)

 5. Nagyon királyságnak tűnik,és tuti vétel lesz. Viszont ami böki a szemem hogy semmitse javult a graf az első részhez képest,az UE3 korlátai miatt.

 6. Se túl jó, se rossz. Majd meglátjuk. De előbb az első részt kellene beszerezni.

 7. Na ezt is megoldották, elég hülyén nézett volna ki mondjuk egy 10 fős Big Daddy DM 😀

 8. remek hirek ezeket regota hangoztatom , hogy jo lenne latni rapturet fenykoraban.

 9. Engem aztán nagyon nem érdekel a multi ENNÉL a játéknál. Reméljük a single részén (azon belül a kidolgozottságon, történeten, játékidőn) nem fog megmutatkozni a többjátékos módba beleölt idő. Minél több minden derül ki a BioShock 2-ről, annál jobban félek tőle…

 10. Iszonyu komoly lesz!

 11. Nagyszerű játék lesz:)

 12. Ez már igen!