Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward

Biohazard: Revival Selection – képgaléria

Az amerikai és európai verziók előtt, szeptember 8-án jelenik meg Japánban a diszk-alapú [B]Biohazard: Revival Selection[/B] gyűjtemény, Playstation 3-ra is, mely a Resident Evil: Code Veronica X és a Resident Evil 4 HD-sített verzióját tartalmazza. Értelemszerűen a kollekció Ázsián túl a “Biohazard” helyett a “Resident Evil” címet viszi majd.A gyűjtemény ára 4,490 jen (kb. $55) lesz.Japánban a két game PS3-ra biztosan Blu-ray lemezen jön, kötelező install opcióval. Európában és Amerikában ezzel szemben a Capcom PlayStation Network változatban gondolkodik, és a két szoftvert külön-külön akarja értékesíteni a PS Store-on: a stuffok címe Resident Evil: Code Veronica X HD és Resident Evil 4 HD.A Biohazard: Revival Selection Playstation 3 kiadása egy különleges download kódot is tartalmaz majd, mellyel letölthető lesz a “Resident Evil Archives Special Edition” nevű digitális Resident Evil archívum-könyv, mely két, korábban nyomtatott formában megjelent kiadványt takar. Azt nem tudjuk, Japánon túl ez utóbbi piacra kerül-e.

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

 1. Két legyet egycsapásra!Csábítják a régi Resi kedvelöit és a akció Resi kedvelöit!Jöhetne ilyen baromságok helyett inkább egy felújított grafikájú (remake) Resi 1-2-3-Code Vera egy lemezen! Az legalább megérné a pénzt!

 2. “Mi nem jelenik meg ps3on “”Hd “”verzióba”” manapság?Új exkluzív játékokban kéne gondolkodni talán vagy 1-2 normális remakebe…”

 3. A 4. részt úgy is pótolni akartam, de a többi nem izgat 🙂

 4. Valamiért ez most nem vonz, pedig szerettem a Resi 4-et. Akkor meg pláne nem, ha letölthető formában jön.

 5. Ha nalunk nem jon lemezen akkor bizony Japan verziot fogok venni…A Capcom meg kapja be a letoltos szarjait.

 6. Pont néhány hete teszteltem le 60Hz-ben az NTSC Resident Evil-t LCD-n komponens kábellel Gamecube-on és PS2-n. Előbbi maratont nyert, persze csak a Resident 4, a Kódvera PS2-n is szép, de gamecube-on az igazi. Ha lesz trofitámogatás akkor biztos vétel, ellenkező esetben még nem tudom.

 7. egy lemezest tudnék szeretni.

 8. RE4-ben lesz Move támogatás?

 9. RE4 külön jöhet 🙂

 10. Talán idehaza megjelenik lemezesen is. Én jobban örülnék neki. Egyenlőre európában azért töben veszik meg a lemezt, mint töltik le a játékot storeról (Felróható ez talán annak, hogy nincs mindenütt store) Amerikában lehet ez az arány inkább a digitális formában letöltőknek kedvez.

 11. Én beszerzek egy japán verziót lemezen, úgy is lesz angol hang, a felirat meg japán, meg úgy is tudom melyikbe mit kell csinálni.

  • A ps one klasszikusoknál is így van, a hongkongi storeról vettem őket, ott is angol hang, meg japán felirat, és menü.

 12. Asszem ezt most kihagyom…

 13. Ha lesz EU verzió lemezen, akkor azt biztosan megveszem. De ha külön lesznek a PS Store-n, akkor megint kell vennem egy nyamvadt feltöltőkártyát, de akkor lehet, hogy csak a 4. részt venném meg.

 14. Ha nem lesz lemezes verza felénk, akkor nyugodtan dugja fel a Capcom a PSN verzióját.Amúgy sem látok nagy változást a játékokon az ICO HD után. Dobozán meg Leon-ra muszáj volt még rátenni a kismajom Ashley-t. :/

 15. Hát ha nem jön lemezes formában akkor kimarad.Az eredetiek úgyis itt vannak a polcon,nem kell hát beszorítani ezeket is 🙂

 16. “Ahogy elnézem a Code:Veronica X kapott valami szemcsés effektet.Ezt most nem tudom eldönteni, hogy jó vagy rossz.Annak a résznek olyan szép tiszta grafikája volt… HD-ban azt vártam, hogy az majd mennyire tisztán fut és szép lesz.Nem tudom./Amire kíváncsi lennék HD-ban az a Square egyik első PS2 címe a “”The Bouncer””. Az már PS2n is durva volt, pedig az első játékok között volt ami a gépre jött./”

 17. Én azért nagyon remélem, hogy mégis kiadják lemezes formában itt is.

 18. Most mit vártok a Capcom-tól? A leg lehúzósabb cég a játéktörténelemben 🙂 De hát ez van én már megszoktam hogy szinte 0 munkával mennyi bőrt tudnak lehúzni egy régebbi játékról. Ennek ellenére ezt is be kell szerezni mert a Veronica anno kimaradt a 4 meg nagy kedvenc.

 19. Bár ahogy a képeket elnézem nem erőltették meg magukat :S

 20. Reméljük lesz angol nyelv a lemezen, és akkor berendeljük valahogy 🙂

 21. F*sz Capcom, nem értem miért nem lehet itt is lemezen kiadni majd. Bezzeg egy Street Fighter 4-et kiadnak háromszor is:SS

 22. Talán…

 23. Örülök ha csak PSN verzióban jön … mert akkor nem veszem meg.Ennyi! Lesz pénz másra.

 24. Ez van, ha elhúzódik egy generáció, új IP-ket nem kapunk, de ömlenek a kollekciók.