Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Post Type Selectors
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward
Videó

Bevédte a Heavy Rain producere az MW2-t

Guillaume de Fondaumiere, a Playstation 3 exkluzív Heavy Rain producere egy MTV interjúban határozottan védte meg a Modern Warfare 2 ominózus “repülőtéri jelenetét”. A szóban forgó, videojátékoktól szokatlan hangulatú poént villantó pályát, melyet egy észlény már jóval a game megjelenése előtt videóra vett – és így lespoilerezett -, már sok kritika érte erőszakos tartalma miatt.A producer szerint ők is hasonló cipőben fognak majd járni a kifejezetten felnőtt közönségnek szánt Heavy Rainnel, amely olyan szituációkat mutat be, amely több nézőt is érzékenyen érint majd. Guillaume de Fondaumiere úgy gondolja, a videojátékokra sem szabadna máshogy tekinteni, mint mondjuk a mozifilmekre, és a játékkészítőket nagyni kéne, hogy kedvük szerint fejezhessék ki magkat munkáikban. Véleménye, hogy nem az erőszakos jelenetek jelentik az igazi veszélyt, hanem inkább az, amikor bizonyos részleteket kiemelnek az egészből, és félremagyarázzák őket. “Ilyen erővel a legtöbb filmbe is bele lehetne kötni” – mondja de Fondaumiere.Úgy tűnik, a Quantic Dreamnél [A http://playstationcommunity.hu/note/1989]csupa jó arcok[/A] dolgoznak…

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

 1. “Azért az más, ha egy filmnél szemlélő vagy, mint az, amikor neked KELL megcsinálnod olyat, amit esetleg erkölcstelennek vagy ízléstelennek tartasz. Bár nem tudom, lehet-e ott lövés nélkül végigmenni, hiszen a többiek “”dolgoznak”” elég rendesen.”

 2. Jól beszél!!!Az a játék vagy film ami elgondolkodtatja az embert saját maga életéről, vagy a társadalomban elfoglalt helyéről, hogy mit keres a világon, környezettudatos életet él, vagy esetleg arról, h adott-e a kutyájának ma enni, az mind valami értéket képvisel bárhogyan is mozgatta meg az embert v annak gondolkodását… és az ilyen egyedi filmek vagy játékok képviselnek értékeket!!! kár lenne ezeket csesztetni azért mert valaki játszott egy játékkal és karambolozott , lopott, stb… ez nevelés kérdése lesz mindig!!!

 3. korrektnemhiába, az alkotó emberek sajátossága a gondolkodás

  • Az a baj hogy a játék fejlesztöket basz@gatják azért mert erőszakos játékot csinálnak, de kérdem én ki veszi meg azt a gyerekének aki 5 10 éves és tolja a 18 éven felüli játékokat , nem a játék fejlesztőket kéne csesztetni hanem a szülöket mert megveszik a gyereknek. és ha betartanák az eladók is azt ami a dobozra van irva. De ez nem fog soha bekövetkezni mert mindenki azt mondja Pénz ,Pénz és Pénz.

   • “Így van tom19821003, valahogy a szülői felelősség elmulasztása miatt nem nagyon büntetgetnek + manapság senki semmit nem vállal fel, a gyerek meg tanul rendesen belőle……ahogy nagyfater küldte: “”Kapálatlan föd’ gazos marad!!!!”” Persze egyéntől is függ h ki és hogyan dolgozz fel dolgokat, meg az otthoni és az őt körülvevő környzettől is!!! Bár a ‘hatalom’ eszközei sok rétűek és sokfélék de akinél beüt a sz*r annál be, akinél nem annál nem!!!!!”

 4. a Heavy Raines srácok mennyire jó arcok? A játékuk alá a magyar feliratról vmi hír?

 5. hello.mi van ezen az ominozus jeleneten??

  • hat nagyon roviden volt 5 ember koztuk te akik allig felfegyverkezve bementek a repterre es mindenkit megoltek, nekem mondjuk tetszett az a resz mert kunnyu volt megcsinalni az 1 granatvetovel 3 kill trophyt meg utanna a swat-os egysegek likvidalasa veteran modba kellemes kihivas volt

  • SPOIER:Egy beépített ügynök szerepét alakítod a pályán, aki beépült Makurowhoz (lehet nem így írják a nevét, de mindegy) és elmentek egy orosz reptérre és civilek tucatjait mészároljátok le gépfegyverrel. A beépített ügynök akit alakítasz kap a pálya kezdetén a feledtesétől egy szent beszédet azért, hogy helyesen cselekszik hiszen beépülve majd emberek ezreit mentheti meg, de jelen pillanatban rengeteg ártatlan ember mészárlásában segédkezel vagy csak éppen nem akadályozod meg (ez a játékos döntése). Mindenesetre ha civileket nem is lősz le, a rendőröket és a kommandósokat le kell. Ráadásul a pálya végén Makurow agyönlő hiszen mindvégig tudta, hogy beépített ember vagy így minden hiábavaló volt, akár meg is akadályozhatták volna a mészárlást.SPOILER OFF

 6. Attól függetlenül, hogy egyetértek ebben Guillaume de Fondaumiere-el, egyáltalán nem csodálkozom, hogy egyeseknél kiverte a biztosítékot az a pálya az mw2-ben.

 7. Mit kárognak ezen?Azzal foglalkozzanak ha a gyereked hazaér ne a homokládák smároljanak a képernyőn…Amugy tényleg jó arc:)

 8. ennyi 🙂

 9. Ha jó arcok dolgoznak a HR-en akk mégjobban kell:)

 10. Jó csóka lehet . Heavy Rain – t a népnek . 1etértek , ilyen téren nem különbözik a filmektől . 18 – as karika , azt kész . Meg esetleg komolyabb odafigyelés az eladóktól és főleg a szülőktől , hogy mit adnak kinek a kezébe . Erre kellene odafigyelni.

  • Ebben teljesen egyetértek, ha ott a 18-as karika, akkor gyakorlatilag miért ne lehetne benne bármi…egy felnőtt csak el tudja dönteni, azaz látja, hogy ez egy játék és nem pedig a valóság…esetleg egy film 🙂

 11. Ismét egy jó hír, ez kell a népnek!