Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward

Bethesda Softworks – meghekkelve

A kiváló és igényes játékairól ismert Bethesda közleményben tudatta regisztrált felhasználóival, hogy hivatalos weboldaluk és fórumuk hackertámadás áldozata lett. A cég biztos benne, hogy bankkártya adatok nem kerülhettek ki – de más személyes adatok sajnos igen, így a cég fokozott óvatosságra kéri a náluk regisztrált játékosokat. Azt ajánlják, mindenki cserélje le minden passwordjét, főleg akkor, ha valaki ugyanazt használja több weboldalnál is.A Sony, a Codemasters, a Square Enix, az Epic és a Nintendo után tehát a Bethesda is elvérzett. Itt lenne az ideje a hatóságoknak példát statuálni!

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

 1. Ez már tényleg a legalja…

 2. Egyre gyorsabbak a pc-k és ez a hekkerek malmára hajtja a vizet. :S

 3. Már lassan nem lesz olyan nagyobb oldal, amit nem törtek fel, csúcs.

 4. “nem tom megérteni, h ez mire jó… -.-“””

 5. “Hát ez egy olyan gyom, amit nehéz felszámolni. De igazán remélem legalább megtizedelik idővel a hatóságok ezt a bizonyos “”növényt””.”

 6. valaki emlékszik a Johnny Mnemonic c. filmre?? nos azt hiszem nem is olyan sokára eljön az az idő…fak

 7. Tegnap este az EVE Online szerverét is meg DDoS-olták. Szóval terjed a fertőzés…

 8. Nagyon beindultak a hackerek.. 8-o

 9. “Szerintem a hatóságok nem fognak példát statuálni, hiszen ezeknek a “”bűnözőknek”” jogaik is vannak. Majd a lincshangulatban lévő tömeg fogja megmutatni, hogy kinek az adataival b@szakodjanak ezek a “”kispöcsök””.Már elegem van ezekből a hírekből. Nekem miért nem jut eszembe ilyennel szórakozni? Miért van az, hogy reggel bemegyek a gyárba dolgozni, hó végén meg több havi minimálbérnek megfelelő összeget odaadok a hatóságoknak? Én most normális vagyok, vagy csak balek?”

 10. MIT ÁRTOTT BÁRKINEK IS A BETHESDA?!?!?!

 11. Remélem ennek nem az lesz a vége, hogy majd olyan szinten fognak ellenőrizni meg cenzúrázni mint Kínában.

 12. Az egyik kedvenc stúdióm a Konami mellett. Elég durva ami manapság folyik a világban és valóban most már komoly elrettentő ítéletet kellene hozni a letartóztatásban lévő hackereknek. Úgy látszik másból nem értenek!Viszont Dzson-nak is igaza van, vannak még ennél is durvább dolgok.

 13. Bizonyára nincs jobb dolguk.

 14. Példa statuálás kell a békét a félelem és a vér is fenntarthatja.

 15. Hackereket nem lehet legyözni.Marad a behódolás.

  • behodolas mi? majd elobb utobb ha bedurvul a helyzet lesz verdij is es megfelelo penzert felnyomja egyik csapat a masikat utana ok hodolnak be a borton nagy oregjei szamara kis anusztagitassal

 16. Igen tenni kellen a hatóságokna már valamit,de szerintem még tehetetlenek.Nyugi erre is lesz gyógyszer.(Lehet,hogy későn)

 17. Ez már kicsit túlzás!!! Ezekkel a rohadt hacker-ekkel kezdeni kéne már vmit.

 18. “Ez most ugyanolyan esemény mint minden más: lezuhan egy airbus akkor rá 1-2hétre sorrba zuhannak le, buszbaleset után azok következnek, vonatnál dettó.Hétvégén 3 hegyi baleset is volt egymás után.Persze van ilyen,hogy a hírekben erre ugranak és úgy tűnik mintha vmi különös véletlen lenne emögött. De azért azt se gondolom,hogy szándékosan minden hírcsatorna összeszedi csak azokat a baleseteket amik “”aktuálisak””.Különös véletlenek. Mint mikor az embernek semmi se jön össze 1 nap pedig mindent ugyanúgy csinál.”

 19. http://www.psxextreme.com/ps3-news/9239.htmlItt a cikkben meg a kommentekben tökéletesen leírják mit gondolok. Ez már nem a pénzre megy hanem arra hogy félelemben tartsák a világhálót. ‘People that use fear as a weapon against others are – in truth – terrorists’ -ezt nagyon eltalálta a kommentelő. Ez egy régi fenyegetés új testben, és a kormányok nem tudják mit kezdjenek vele.

 20. Ezt az oldalt mikor törik fel?:)

 21. Vazze ennél én is be vagyok regisztrálva :O

 22. bmeg most kajakra mindent feltörnek?

 23. Jo lenne mar vmi hackkommando bar lehet hogy mar van:)

 24. Én most arra lennék nagyon kíváncsi, hogy ezek a hackertámadások tényleg most indultak be ilyen mértékben, vagy eddig is ugyanilyen gyakori volt, csak most a Sonys ügy miatt nagyobb reflektorfényt kapnak a hasonló ügyek?

  • Vannak ennél durvábbak is, csak a gamer világ nem lát ki a joy mögül. :)http://itcafe.hu/hir/imf_valutaalap_cracker_hacker_tamadas.htmlhttp://hirek.prim.hu/cikk/82046/

   • “Senki nincs biztonságban… de akkor ezek is a közelmúltban történtek, vagyis tényleg mostanában erősödtek fel igazán az ilyen jellegű támadások…Kíváncsi vagyok hogy meddig fajul még a dolog… bizonyos értelemben még “”szurkolok”” is hogy ebből kellően nagy ügy kerekedjen ahhoz, hogy kitermelje saját ellenszerét, vagyis hogy tényleg tegyenek olyasmit az illetékesek, ami hatásosan képes fellépni a kiberbűnözés ellen, hogy a jövőben mindenki nyugodtabban alhasson.”

   • Ezekből kiindulva:( ezek a konzolokon gyakorolnak (rajtunk:(

 25. Teljesen egyetértek! Ez macska-egér harc. Itt csak az elrettentés lehet eredményes. Példát kell statuálni!

 26. Hekkelés..ebből fog kirobbanni a 3. világháború 🙂

 27. le kéne vágni az ujjukat a kis férgeknek!!!

 28. Meg kéne hackkelni a hackerek fészbúk profilját és teleirosgatni kínos dolgokkal. Vagy nem is tudom hogy lehetne méltó módon elbánni a piszkokkal. Ja de igen! Eladni őket Bangkokba ringyónak.

 29. A hekkereket mikor fogja valaki meghekkelni?

 30. Ez a hekkelés mára divat lett.