Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward
Videó

Beteg lemezeket gyógyít a Platinum Shop

Előfordult már veled, hogy kedvenc diszked karcosra használtad? Gyűjteményed legkedvesebb példányán egyszer csak ott volt egy kisebb/nagyobb felületi sérülés? Valamelyik kölcsönadott játékod lemezét lesurmicálva kaptad vissza?Partnerünk, a [A http://www.platinumshop.hu/]Platinum Shop[/A] tegnaptól kezdődően, rövid határidővel vállalja mindenféle CD, DVD és Blu-ray lemez – zene, játék, film, adat – javítását és esztétikai polírozását egy professzionális, amerikából beszerzett készülék bevetésével, pesti és budai boltjában egyaránt. Egy lemez kezelése 900 forint, minden hatodik polírozást ingyen kapsz meg.Ez a fajta lemezkarbantartás nem csak makulátlanná varázsolja a diszkeket, de rendszerint segít az esetleges olvasási/töltési problémák kijavításában is.

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

 1. Kíváncsi lennék rá hogy tényleg működik-e? Amúgy jó dolognak hangzik. De szerintem én inkább vigyázok a játékaimra és akkor nem lesz szükségem erre a szolgáltatásra.

 2. A consolecornerben 500-ért polírozzák..:D:D

 3. na ja ez nem rossz dologjó tudni

 4. én poliroztattam anno itt györbe egy gran turismo 4es lemezt, mert kicsit karcos volt, és néha megakadt, olyan tükörsimára polirozták, hogy amikor betettem a ps2be nem látta a lemezt, azt irta ki a gyári lemezre hogy please insert ps2 format disc. azota kölcsön nem adok senkinek semmit, mert volt ugy hogy haver karcosan adta vissza mint a gt4et.

  • Biztos túl nagy fogást állítottak, és letörölték az egész lemezt:)

  • no, te is győri vagy? Melyik boltba vitted be? Régen volt a Bem-tér mellett egy konzolos bolt, elköltözött Móvárra, meg a Marcal 2.-n is volt egy… :S ha van játékod cserélni, dobj egy privit, amugy én is allergiás vagyok arra, ha valaki megkarcolva adja vissza a lemezt… volt, hogy átmentem unokatesómhoz és az FFX lemeze a földön volt… hát azóta leshetik, hogy bármit is odaadjak!

  • Na ez a loál … ettől félek én is … van erre garancia? :DMég jó,h vigyázok a lemezeimre -_-

 5. Koszi a valaszokat … en csak vegszukseg eseten csinaltatnek iet

 6. “A platinum “”ha cserélni akarsz éppen a te játékod mindíg akciós”” shop ezek után nem vonhat le lóvét, ha valaki karcos lemezt visz nekik cserére:))))”

 7. Soha nem fordult elő velem, hogy karcolódjon a lemez. Sőt. Mindig csodálkoztam honnan szerválnak némelyik bolta olyanokat, amik úgy néznek ki mintha valaki a seggével smirglizte volna le a lemezt. De legalább söralátétnek használja. Ez azóta is rejtély számomra. 🙂

 8. ez évek óta műkődik Egerben , az amcsi szupergép pedig ( itt ) egy FÚRÓ ! ( nem políroztattam lemezt még , de nem is szeretnék – inkább vigyázok rá )

 9. És ez hogyan működik? Egyszer csak el fog fogyni a lemez a polírozástól 😀

 10. de jó hogy 220km re van ez a lehetőség tőlem.

 11. hasznos dolog…persze az életképességet majd akkor lehet tesztelni ha lesznek 40-50 éves cd-k, dvdk

 12. Van rá gari hogy sikerül a polírozás?

 13. Űk-nél évek óta van ien, De persze minnéltőbbhelyen van annáljobb 🙂

 14. Ez nagyon jó. UMD-t is válalnak?

 15. Tudja valaki hogy hol lehet repedt Blu-ray-t javíttatni ? Vagy egyáltalán lehet -e ?

 16. “””lesurmicálva”” :Dnyelvújító is vagy, martin? :Damúgy jókis szolgáltatás, én az ÜK-ba szoktam járni, de még nem hallottam náluk ilyen szolgáltatást…”

 17. Ez a szolgáltatás már évek óta működik az ÜberKonzol-ban…

 18. Ez egy hasznos dolog, van egy két CD-m amit kölcsön adtam még anno haveroknak és jó pár Grand Canyon keletkezett rajtuk :))

 19. Ne ez egy nagyon jó feature. Mondjuk nekem már évek óta megvan az emberem erre a célra, de szerintem sokan voltak tanácstalanok ebben a dologban. Nem két forint egy ilyen kütyü,.. mégha nemis fogja behozni az árát már az első hónapban, mindenképp megérte. Márcsak reklám szempontból is.

 20. A titok: nem szabad kölcsönadni! 🙂

 21. Én inkább vigyázok a lemezekre, amondó vagyok… Nekem még egyet sem sikerült túl sok nyüstöléssel tönkretenni, pedig volt olyan, amivel egy nyáron keresztül majd’ minden nap sikerült játszanom 🙂 inkább a képemet borotváltatnám mással, mint a lemezeimet… 🙂

 22. soha nem políroztattam , most leszed egy réteget a discről ?

 23. Hasznos 🙂

 24. Nagyon hasznos szolgáltatás 900ft simán megéri….a GT5P-omra ráférne egy kis polír8D

 25. kérdés: csak políroz, vagy esetleg plusz rárak még egy védőréteget is a végén?

  • Hívd őket, én még nem láttam ezt a csodagépet.

  • Én sem láttam az ő gépüket, de ahol én políroztatok ott csak lemar egy réteget a lemezből, ahol a karc található. Semmiféle plusz réteget nem tesz rá.Általában 2-3x végezhető el egy lemezen, mert utánna már az adatréteg sérülhet.Így varázsoltam újjá a Metal gear solid 2 cd-jét 😀 Minden pénzt megér.

  • Polír után rá szoktak vinni a felületre egy védőréteget. Valami viaszos anyagot. 1 napig kell pihentetni rajta (a ráérősebbek 2 napot is kivárhatnak :).

 26. ezdejó!!!hamarosan igénybe is fogom venni, köszi!