Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward
Videó

Berger sokat vár Kubicától és Vetteltől

A Toro Rosso volt csapatfőnöke, Gerhard Berger meg van győződve arról, hogy idén Robert Kubica világbajnok lehet. Azt is hozzátette, hogy az élmezőnyben nem számít nagy változásra, annak ellenére sem, hogy a téli teszteken több csapat is meglepetést okozott. Gerhard Bergert egyáltalán nem lepné meg, ha 2009-ben Kubica meglepetést okozna és sikerülne bajnoki címet szereznie. „Egy remek versenyző, és a BMW-vel sikeres lehet” – vélekedik Berger a lengyel klasszisról. A Toro Rosso volt csapatfőnöke szerint Nick Heidfeld is jó versenyző, de nem annyira tehetséges, mint Kubica.A tavalyi év meglepetés győzteséről, Sebastian Vettelről sem feledkezett meg az egykori Formula 1-es versenyző. Nagy rajongója vagyok Vettelnek és idén is hasonló teljesítményre számítok tőle – magyarázza Berger. A sikerhez nem elég a pénz (például Toyota), tehetséges emberekre is szükség van, olyanokra, mint Vettel és Newey, akiknek köszönhetően a Red Bull komoly előrelépéseket ért el a Formula 1-ben.

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

 1. bergernek igaza van

 2. “Ha Kubica (és vele a BMW is) világbajnok lenne, én örülnék a legjobban. :)Dehát kemény év elé nézünk, és majd’ minden élcsapatban van komoly tehetség aki bajnok lehet. Mert azért Vettel, Alonso, Kimi, és persze Hami is oda fogja magát tenni. És akkor még ott van Massa, Heidfeld, és remélem idén már sűrűbben Rosberg is, akik komoly “”ponthalászok”” lehetnek. Illetve kérdés még, hogy mit villant majd a Brawn GP.Komoly harc lesz… :D”

  • Nagyon szimpatikus a lengyel. Csípem a hozzáállását. 😀 Meglepődnék, ha világbajnoki cím nélkül fejezné be a pályafutását.

 3. Vettel tehetsége nem kérdés. Minél hamarabb kerül egy jó autóba, annál hamarabb lesz világbajnok. Newey nevét mindenki ismeri. Ha megismétli azt amit a Mclarennél elkövetett anno…..

  • Véleményem szerint Vettel a Red Bullal is képes lehet a világbajnoki címre. Kíváncsi vagyok, mit fog idén produkálni. Szerintem nem egy meglepetés futam lesz.

   • Csak ehhez a RedBull-nak megbizhato autot is kellett hogy tervezzen, nemcsak gyorsat, es sajnos meg egyik opciot sem nagyon lattuk teljesulni. Mindenesetre a Vettel-Webber hazon beluli parharc is igazi csemege lesz.

 4. Kubica nagyon jól teljesített tavaly, szóval, ha az autója méltó lesz rá akkor idén tényleg nagy esélyes.

 5. Abszolut számitani kell Kubicával szerintem is!