Ben 10: Power Trip – bejelentve az új rajzfilmjáték

Gyermeksorozaton alapul.

HŐSIDŐ! OKTÓBERBEN ÉRKEZIK MEG A BEN 10: POWER TRIP

A BANDAI NAMCO Entertainment Europe, a Cartoon Network, a világ elsőszámú animációs sorozat csatornája, és a globális családi szórakoztató termékeket kiadó Outright Games a PHL Collective fejlesztőstúdióval közreműködve izgatottan jelenti be az ikonikus gyermeksorozaton alapuló vadonatúj „Ben 10: Power Trip” videojátékot. Ebben az új kalandban Ben régi riválisa, Kevin 11 oldalán indul útnak, hogy megküzdjön az ördögi varázsló Hexszel 2020. október 9-én PlayStation® 4-en, Nintendo Switch™-en és Xbox One-on.

A bejelentés kíséretében kiadott előzetes az alábbi linken tekinthető meg:

A „Ben 10: Power Trip” Ben Tennyson animált univerzumában játszódik, ahol Ben megbízható Omnitrixét bevetve különböző idegen lényekké változik, hogy megmentse a világot. A játék egy egyedi történetet mesél el, melyben Bennek fel kell fednie a rejtélyes kristályok mögött rejlő igazságot, amik világa elfoglalásával fenyegetik. A játékosoknak lehetősége lesz pusztító idegenekké átalakulni és együttműködni, hogy legyőzzék a félelmetes ellenfeleket ebben a kooperatív kalandban.

„A Ben 10 egy közkedvelt gyermeksorozat, és hihetetlenül izgatottak vagyunk, hogy egy újabb játékot készíthetünk ezekkel a karakterekkel” mondta Terry Malham, az Outright Games CEO-ja. „Régóta tartó partnerkapcsolatunk a Cartoon Network-kel nagy előrelépéseket tett lehetővé ezzel a címmel, és abban, hogy egy olyan játékot alkossunk, ami szórakoztatni fogja a Ben 10 rajongókat és családjaikat egyaránt, ahogy közösen játszanak ebben a vadonatúj kalandban.”

A „Ben 10: Power Trip” 2020. október 9-én fog megjelenni PlayStation® 4-re, Nintendo Switch™-re és Xbox One-ra. További információkért a játékról és a BANDAI NAMCO Entertainment Europe más termékeiről, látogass el a https://www.bandainamcoent.eu oldalra, kövesd őket Facebookon a https://www.facebook.com/BandaiNamcoEU címen, vagy csatlakozz a beszélgetéshez a https://www.twitter.com/BandaiNamcoEU Twitter oldalon.

(sajtóközlemény)

Hozzászólás