Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward
Videó

Bele lehet lépni újra ugyanabba a pocsolyába…

Rubens Barrichello a legidősebb pilóta jelenleg a Forma1-es mezőnyben valamint ő büszkélkedhet a legtöbb versennyel is. De mindez mire elég? Mindenki tudta/tudja – csak ő nem akarta sosem elismerni – hogy a Ferrarinál eltöltött évei alatt bizony csak asszisztált Michael Schumacher és a Ferrari csapat világbajnoki címeihez.Aztán mikor elkerült a Hondához nagy boldogan nyilatkozta, hogy új időszámítás kezdődik. Talán kezdődhetett volna is, bár még első két évében rendre Button végzett előrébb, tavaly ő ért el jobb eredményt a nagyon gyenge Hondával. Örömmel értesülhetett arról is, hogy az a Ross Brawn kerül a csapathoz akivel évekig együtt dolgozott és mivel már nincs ott a nagy mumus Scumacher, talán felragyog az ő csillaga is. Miután majdnem távoznia kellett neki és csapattársának is a Forma1-ből a Honda kiszállásával hirtelen mint egy fajta csoda látott napvilágot, hogy Ross Brawn megvásárolja a csapatot. Ekkor talán Barrichello elkönyvelhette magának, hogy majd most….És jött is. Az újabb pofon az élettől. Button rendre jobb eredményt ér el mind időmérőn, mind versenyen, ráadásul a Spanyol versenyen történtekből mindenki – még Rubens is – azt szűrte le, hogy Brawn Button mellett tette le a voksát, mint támogatandó pilóta, mikor verseny közben megváltoztatták Button stratégiáját, ezzel Barrichello elé hozva őt meg is nyerte a versenyt. Barrichello természetesen a nyilatkozataiban nem tetszését fejezte ki és megjegyezte, hogy ő nem lesz újra vízhordó. Brawn természetesen cáfolt: „Ha megnézik a köridőket azokon a gumikon és az üzemanyagszintet, akkor volt a versenynek egy olyan szakasza, amikor Rubens sokkal lassabb volt a vártnál. És ez került a versenyébe, mivel Jenson több üzemanyaggal is gyorsabb volt.”[6963]*UPDATE*Barrichello befenyegette a főnökét:”Mondtam Rossnak, hogy kiszállok, ha ő a felelős azért, hogy Jenson nyert. Boldogabb lennék, ha a csapat előbb szólt volna, de lehet hogy valóban véletlen volt, hogy Jenson így tudott nyerni. Ezért hagytam el a Ferrarit is. Ha olyan dologra kérnek, ami szabályellenes, nem fogom megtenni.”

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

 1. 🙁 Sztem is szemétség volt

 2. A Ferrarit nem hagytad el kedves Bari hanem küldtek.Különben pedig örülj hogy lyuk van azon a bizonyos testrészeden,és vezess amíg lehet…

 3. Én Rubens helyében pofán csűrtem volna Buttont a trófeával.Megszívatják, majd Button a győzelem után még ilyen leereszkedő módon elkezd vigyorogva sajnálkozni is, utána meg kijelenti, hogy a 3 kiállásos taktika volt a gyorsabb…Mondjuk teljesen érthető a csapatsorrend, Barrichello tavaly össze-vissza ment, csoda, hogy még versenyez, ráadásul egy olyan vasban, ami annyira jó, hogy még ő is dobogókat gyűjtöget.

 4. Szegeeeny Barrichello. Szalljon ki, es menjen haza.

  • Majd kiad év közben egy újabb könyvet,amiben elsírhatja a világnak,mennyire kibabrált vele a mostani csapata is:) Az a ridegfejjel gondolkodó Ross Brawn sem akarta benne felfedezni a potenciális vb-jelöltet,nohát:)

 5. Bari olyan egyébként mint DC , vagy Fisi , vagy Irvine . Egy örök másod hegedűs, mert ha van egy jó auto veri a mezőnyt, de a csapattársát csak nagyon ritka esetekben. Ezért nem lehet rá alapozni . Örülnie kellene hogy van egyátalán állása és nem Senna ül a helyén , de szerintem jövőre már nem biztos hogy így lesz , szóval az ilyen vádaskodások nem használnak a jövő évi szerzödtetésének .

 6. Szegény jó öreg Rubinho! Még mindig hisz a mesékben…

 7. csak a vak nem látta mi játszódott le Rubinho arcán a futam végén…az élet nem habostorta.

  • Barichello öreg. Viszont nagyon jó vízhordó. Ez az amiért még az F1-ben van, ez az amiért Brawn magával vitte…

   • jó csak mondjátok el neki is. :)komolyra fordítva: minden pilótának kell annyira egoistának lennie h aztgondolja Ő a legjobb, egyébként semmi értelme csinálni…

   • Vitte ? mintha bari már ott lett volna , hisz 2005 végén hagyta el az istállót amikor a Ferrarinak szarul ment , lelépett . ( ez is tovább emeli az ázsióját a szememben) Brawn 2007 végén ( inkább 2008 elején) csatlakozott a Hondához . Szóval bari kb 2 évvel előzte Brawnt . Ezért nem értem a vitte kifejezést .

    • Értsd úgy: nem rugta ki azonnal amikor a csapat vezetője lett és vett egy jobb, fiatalabb pilótát. Button mellé pont jó, gondolta, mint ahogy Schumacher mellé is jó volt. (És én most nem húzok párhuzamot Schumscher és Button között. Még butaság lenne.)

 8. Én nem birom Rubenst már csak azért sem mert Ferrarinal volt és sosem volt szimpi az a csapat…

 9. “Nem értem miért reklamál Barichello (jó, részben értem, de akkoris). Inkább örüljön, hogy karrierje vége felé közeledve ott lehet a “”csúcson””. Normális, hogy Buttont nyomják előre – fiatal, reklámarc, ügyes, és még bőven van ideje az F1-es világban (és még ehhez brit is, ugyanúgy, mint a csapat és a csapatfőnök is :).”

 10. azért ez a 2. hely se rossz szerintemRedbull most foglya hozni a diffúzort amivel nem kicsit lesz gyorsabb szerintem a többieknél, így lehet nem sírnia kellene hanem valamit kitalálni a bikák ellen

 11. Azért elég sokan örülnénk vb 2. helyezésnek is.Tavaly örült az 1 dobogós helyezésének is a kis telhetetlen 🙂 xDOsszon szét egy-két pofont és rögtön lesz tisztelete csapaton belül:)

 12. Nem lehet mindenki bajnok, ez főként Bari-ra igaz. Neki a másodhegedűs szerep jutott, amiben rendkivűl tapasztalt, (évek vannak a háta mögött). Nem elég tökös csávó, legalább elmondhatja magáról: ez az a nap, amikor majdnem sikerült megnyernem ezt a futamot! 🙂

 13. Sajna ez van. Nekem kicsit(?) visszateccő, amikor egy pilóta így kifelé beszél. Ha nem tud tökösen a csapaton belül érvényesülni, akkor nem tudom mit vár, amikor a sajtón keresztül üzenget?Az életútja meg olyan amilyen, sehol nincs leírva, hogy mindenkinek egyszer kiosztják a sztárpilóta szerepet.Kicsit elegem voan az ilyen nyafogásokból, függetlenül attól, hogy a Brawn, mint csapat jelenleg a legszimpibb nekem.Nem kell ez az alonso-hamilton féle cirkusz.

 14. De tényleg meg lehetett volna csinálni a 3 kiállásos taktikát is ha picit jobban tolja neki 2. kiállása előtt nem voltelég gyors

 15. Brawn nem haragíthatja magár a Rubenst, mert kell nekik a csapat vb is.

 16. Lesz Baricsellónak futamgyőzelme idén, ez 100.

 17. “Szerintem Barrichello saját maga csinál “”vízhordót”” magából. Én nem hiszem, hogy előre eldöntötte Brawn, hogy ő lesz a hátvéd, talán még most sem lett eldöntve, mert ezt a versenyt is úgy tűnt, hogy magának köszönheti. Egyszerűen nem hozza azt amit kellene.”

 18. Sajnálom Rubenset, de Buttont is csipem.Szerintem, hogy Barrichello ne érezze magát rosszul fognak engedni neki egy futamgyőzelmet.

  • Kezd savanyú lenni a szőlő Rubens számára,az az érzésem.Több évnyi másodhegedűsi szerep a vörösöknél,egy nála fényévekkel jobb pilóta mögött-nos,már ez kikezdhette az idegeit.Most felcsillan a remény,hogy együtt dolgozhat Brawn-nal,jönnek is a sikerek,csak az a bibi,nem ő szállítja azokat,hanem megint a csapattársa.Ez már sok,sőt sokk számára:) Nem csoda,hogy kiégett a biztosíték a fejében.

   • Ha sok(k), hát menjen. De sajnos marad és tűr….

    • Sok minden mást nem is tud tenni:) Ahogy a 21.sz. kommentedben is írtad,Brawn-nak köszönheti,hogy még a csapatnál van.Pedig van pár tehetséges,fiatal pilóta,akit eltudnék képzelni a helyén.