Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward

Beautiful Desolation – hosszabb játékmenet a PS4-es verzióról

Két hét és megjelenik.

Az Untold Tales és a The Brotherhood hosszabb játékmenet bemutatót töltött fel a Beautiful Desolation PS4-es változatáról.

A 2D-s, izometrikus nézetű kaland a távoli jövőben játszódik, a játékosok pedig egy posztapokaliptikus, Afrika ihlette terepet fedezhetnek fel, logikai feladványokat oldhatnak meg, új barátokat ismerhetnek meg, hatalmas ellenfeleket szerezhetnek, konfliktusokat kezelhetnek, életükért küzdhetnek és felfedezhetik a világ titkait. Mark, a főhős, elveszett testvérét, Dont keresi egy futurisztikus korban, ahol egyszerre imádott és gyűlölt, fejlett technológiákkal uralkodnak. Környezete egy pusztulással teli múlt visszhangjait és egy sötét, a tettei által megírt jövő pillantásait rejti. A móka teljesen szinkronizálva van, így ebből a szempontból is életre kelnek a különféle karakterek. A technológia és az öntudatos élet teljesen összemosódott: vallásos megszállottságú robotok, a halhatatlanságért magukat megnyűzó és csonkító emberek, a hatalomért viaskodó transzhumanisztikus törzsek, kegyetlen idegen zsoldosok – csak párat említve. Több mint 40 egyedi és bizarr karakter lesz, akiket autentikus afrikai színészek keltenek életre: több ezer sornyi dialógus és eltérő párbeszédutak várják a résztvevőket. Lesznek animációs jelenetek is, amelyek még közelebb viszik a játékosokat ehhez a sci-fi világhoz.

Az alkotás, amely zenéjét a Wolfenstein, a DOOM, a Prey, a Killer Instinct és a Need for Speed játékokról ismert Mick Gordon szerezte, PlayStation 4-re is kapható lesz május 28-ától.

Hozzászólás