Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward
Videó

Bayonetta – SEGA fejlesztésű PS3 változat

Érdekes hír bukkant ma fel a neten – pontosabban a [B]Bayonetta[/B]-t fejlesztő Platinum Games saját weboldalán. Tatsuya Minami a stúdió részéről blogban mondta el, hogy csapata az X360 verzió elkészítése után átadta a kódot és a portoláshoz szükséges minden anyagot a SEGA-nak, hogy ők végezzék el a munkálatokat a Playstation 3 kiadáson. A Platinum végig felügyelte az átírást, hogy a PS3-as program a lehető legjobban sikerüljön. A programok, ha nem is könnyen, sok vesződség árán, de végül összeálltak. A TGS09-en mindkét konzolon kipróbálható lesz a Bayonetta.A stúdió a munkálatok vége felé több arra irányuló kérdést is kapott, miszerint lesz-e valami különbség a két kód között. Lesz – Minami szerint ez elkerülhetetlen volt. A gépek eltérő felépítésűek, más a karakterisztikájuk, és ez az alaphelyzet kitermelte a maga különbségeit. Ettől függetlenül minden dolgozó, akinek köze volt a az egyik vagy másik változat elkészültében, megbizonyosodott róla, hogy mindkét gépen élvezetes (élvezhető?) a játékélmény. Mik az említett különbségek? Erről nem esik szó.Tatsuya Minami azt mondja, a dolgot úgy lehet legjobban megtapasztalni, ha mindenki maga próbálja ki a programot, és kialakítja saját véleményét. Mindkét gép fontos stúdiója számára, ezért felelősséget vállalnak munkájukért. A végén hozzáteszi: reméli, mindenki megveszi majd a Bayonetta-t.És, hogy miért tituláltam ezt a hírt érdekesnek? Mert szeptember másodikán még arról hírezett a 1UP.com, hogy egy tokiói eseményen kipróbálhatták a Bayonetta mindkét verzióját, és amíg az X360-as képe éles volt és jól futott, addig a PS3-as valamiért homályosnak tűnt, plusz még framerate problémákkal is küzdött. Őszintén remélem, hogy Tatsuya Minami blogbejegyzése nem kétségbeesett mosakodás, hanem inkább dicsekvés arra vonatkozóan, hogy végül sikerült megoldaniuk a problémákat…

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

 1. végülis kétségbeesett mosakodás lett …

 2. box verziót kell venni és nem lesz gond.

 3. Reméli mindenki megveszi. Hát csak reménykedjen. A remény hal meg utoljára. 😀

 4. remélem jo megcsinálják.

 5. Engem ez a játék nem igazán érdekel, de ez a blogbejegyzés elég menekülős-magyarázós stílusúnak tűnik-

 6. Francba!!!

 7. Na ebből jó eséllyel lehet botrány, aki már előre így magyarázkodik az több mint gyanús…

 8. na a végén majd ezért veszek 360-at

 9. Az azért biztató, hogy a SEGA kapta meg. Ők azért elég jól dolgoznak PS3-ra.Amúgy én sem hiszem, hogy valaha is jáccani fogok ezzel a gámával. Egy szexis szemüveg miatt még nem álltam neki semmilyen játékkal jáccani, erre még Gordon Freeman se tudott rávenni!:D

 10. Én ma már inkább elsiklok az ilyesmi felett, fölösleges idegtépés az egész.Amúgy ha tartalmas lesz végül így is úgy is beszerzem, mert a főkari igen csak szimpatikus és szörnyi kéket is szeressük gyakni.

 11. Eh….Úgysem akartam előrendelni, szóval megvárom a tényeket.Aztán ha 360-on jobb, akkor azon játszom majd vele..Pedig PS3-ra akartam én is megszerezni, lévén 360-on egyelőre nem használom a Live-ot, meg a PS3-as játék könnyebben cserélhető, értéktartóbb.

 12. Nem valami biztató… De majd meglátjuk. Akinek csak PS3-a van, az úgysem viszonyítgatja a játékot semmihez. Nekem elég, ha tisztességesen átportolják.

 13. Engem ez a játék hidegen hagy,de azért ne b@sszák el!

 14. Remélem nem kúrják el a PS3 változatot…

 15. Szóvá fogják tenni többen is a neten ,ha TGS-en nyomható lesz mindkét verza és lesz köztük eltérés . Pedig januárig van még idő …jah ,hogy a japóknál októberben jön. Akkor nem lesz utómunka a PS3-as verzánál.

 16. Szerintem nagy balhék várhatóak, ha nem jól jött össze a dolog.

 17. Ha szarab lesz a ps3 kód akkor petíciót indítunk, hogy kérjenek bocsánatott meg kapjunk egy ……..Vicces.

  • …bónt!

  • Ha szar port lesz, akkor én nem fogom megvenni, annak ellenére sem, hogy ezt a játék várom a legjobban.Old_Raiden: Én sem tartom valószínűnek, de azért elképzelhető. Nem régiben a Ghostbustersnek is utólag módosítottak az engine-jén, nem?

 18. PS3-s gamer tásaim érdekében remélem, hogy tetszik majd nekik. Ha már én nem fogom megszerezni.

 19. Szerencsére engem ez a játék hidegen hagy, persze azért remélem jól sikerült a port, mert biztosan sokan be akarják majd szerezni.

 20. Remélem jól megcsinálják mert nagyon várom ps3-ra

 21. Ezt én is őszintén remélem, mert ps3-ra akartam megvenni. Az ilyen játékok sokkal jobban fekszenek nekem dualshockon. Az viszont már eleve nem jó hír, hogy nem párhuzamos fejelesztésről van szó, hanem 360-RÓL protolták ps3-ra, sajna az ilyesmi sose szokott jól elsülni.