Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward
Videó

Bayonetta – rendkívül gazdag effektparádé

Korábbi [B]Bayonetta[/B] képeink és videóink (volt vagy egy tucat, használd a hírkeresőnket) csekkolása után gondolom sokaknak feltűnt, hogy a SEGA következő hack’n’slash játéka nem csak pörgős akcióban, kivillanó izgalmas női testrészekben, és ház nagyságú főellenfelekben bővelkedik, de speciális effektekkel is gazdagon nyakon van öntve. A dolog konkrét koncepció, melyről a fejlesztő PlatinumGames egyik munkatársa a cég saját blogfelületén beszél.A Bayonetta intenzív harci jeleneteit láthatóan a szokásosnál több effekt – tűz, füst, sőt szanaszét szálló toll és virágszirom – is színesíti. Az ötletet ehhez elsősorban maga a főhős személye adta, aki tudvalevőleg egy dögös, bombázó hölgy. A fejlesztők úgy gondolták, egyrészről egy női főszereplővel megjelenő game elbírja ezeket a nagyszámú díszítő elemeket, másrészről ezek valamelyest “ápolnak és eltakarnak”, azaz kevésbé szembetűnővé teszik például az átváltozásokkor és speciális támadásokkor láthatóvá váló pucér testfelületeket.Ha a főszereplő egy szép nő, a hozzá tartozó effektek is legyenek a lehetőségekhez mérten szépek – így aztán, amikor pl. Bayonetta megsérül, nem egyszerű vér fröccsen a nagyvilágba, inkább valami rózsaszirommal lágyított véreffeket láthat a player, amitől az egész game egyszerre lesz brutális, ugyanakkor szenzitív. A fejlesztők nagyon komolyan veszik a game ezen aspektusát, és hisznek benne, hogy ez a kis extra nagyban növeli majd a játékélményt.A PlatinumGames fórumán a készítők [A http://platinumgames.com/2009/07/06/effecting-bayonetta/]effektes és effekt nélküli videókon[/A] mutatják be, miről is van szó pontosan.A Bayonetta elvileg 2009 november végén kerül az üzletek polcaira, Playstation 3-ra (is).

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

 1. Igen érdekes és egyre jobban tetszik ez a játék.

 2. nekem sem jön be!

 3. Eddig engem se hozott lázba ez a játék szerintem nem is fog.

 4. Cuki… Szemcsiben mindenki… Cuki…

 5. Hát öcsém, már a trailerek, szinkronhangok, meg az egyik trailer alatt hallott zene már adott képet arról, hogy itt valamit elkúrtak. Most megnéztem ezt a videot és rá kellett eszmélnem, hogy hiába reménykedek, ez eddig irtó gagyi. Nem azért, de mi a faxért kell a lábát a levegőbe emelnie a lövéshez? Egyrészt, ahelyett, hogy dögösen festene, inkább vérciki és szánalmas. Meg mi a halál az az óriási láb? Na nee, ugye ez az egész játék csak egy vicc és nem akarják kihozni? Én ilyennel nem mernék előjönni a helyükben.

 6. Kelleni meg, mint egy falat kenyér 🙂

 7. Ebben legalább van fantázia. Nem úgy pl. egy fps-ben.

 8. Hát ez borzasztó gagyi!!!Bigfoot támadásba lendült…xD

 9. Te atya úr isten de szar,mi az a láb!Meg ha jól látom ebben van egy kis Sonic beütés is,az érmék 🙂

  • Póklábak vazze, PÓKLÁBAK! 😀 Ez már tényleg ijesztően xar. Már vártam mikor nyílik ki a bugyijából egy csípőről indítható páncéltörő. lol

  • “Nos,szerintem ez nem kicsit tré….ha hack”n””slash akkor Ninja Gaiden.Azért te rendeled a Bayonetta LE kiadást rendeled ugye??”

   • Minden vágyam,h ott virítson a polcomon XD Egyébként ezek a lábas dolgok kegyetlenek benne 😀 Közelebb áll az idétlenséghez mint játékhoz,de ha lesz demó leszedem mindenféleképpen mert ha rossz kedvem van akkor sztem ez felvidít,annyira vicc! LoL

  • ha már a sega csinálja 🙂

 10. Ez a game nagyon gáááááz!!!

 11. egyre jobban várom ezt a játékot, borzalmasan tetszikvégre valami egyedi

 12. Engem ez a game hidegen hagy!

 13. Nem bejövős!

 14. “Nem rossz, határozottan tetszik.Egyesek már összeboronálták kedvenc “”full gizda”” hősünkell Dantéval a drágaságot :-D”

 15. Az effektekből néha talán kicsit sok van, de magában a videó jó. Megvenni nem fogom, mert ez Devil May Cry.

 16. maradok Dante-nél

 17. Devil utánzat. De biztos jó lesz.

 18. Jóó lesz ez!

 19. Ez egy jó játék. Zsebbenyúlós, b*sszameg.

 20. Megveszem mert ez Devil Max Cry!:D

 21. meglátjuk…megveszem , de nem tartozik a Must have! kategóriába nálam.ja, és a főhősnőtöl hánynom kell.

  • “Pedig nagyon úgy érzem, hogy ez a játék az idei “”sleeper hit””. (arról nem is beszélve, hogy szép csendben, de zsebeli be a jobbnál jobb díjakat a showkon.)”

 22. Érdekes.. az effektekkel nincs baj.

 23. Ez így leírva nagyon szép, de volt már olyan, hogy a túleffektezés miatt vált számomra élvezhetetlenné és játszhatatlanná egy játék. Majd meglátjuk…