Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward

Bayonetta – PS3-as install patch érkezik

A SEGA bejelentése szerint Japánba mostanság, Amerikába és Európába még nem tudni pontosan mikor, de javító patch érkezik a Playstation 3-as [B]Bayonetta[/B]-hoz. A [I]foltocska[/I] a game egyik legtöbbet kritizált tulajdonságát, a hosszú töltési időket orvosolja azáltal, hogy lehetővé teszi a program HDD-re installálását.Arról egyelőre nincs infó, ez mennyiben befolyásolja majd a töltöképernyő alatt lezavarható kombógyakorlás opcióját, hisz sokan ahelyett, hogy hangosan szenvednének a “loading” miatt, ilyenkor inkább Bayonatta gazdag mozgásrepertoártját szokták próbálgatni.[B]*UPDATE*[/B]Mától kint van a patch az európai verzához is. Ha zavar a sok töltés, szedd le és installáld. Ha a sok töltés miatt adtál kevesebb pontot a game PS3 változatára a tesztedben, most írd újra/javítsd/vakarózz.

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

 1. Így se lett ám hű de sokkal gyorsabb.Pl. Street Fighter IV. lényegesen gyorsabb, ha telepíted gépre, de Bayo nem. :S

 2. Kipróbáltam, tényleg sokkal jobb lett. De a videók még mindig berángatnak és a játék is belassul itt-ott…

  • Egy játék se tökéletes ,de másoknak a középszeru fosok tetszenek 1000 bugal pl:Gears of War,Call of Duty ezekben tudod nincs hiba 🙂

   • A CoD az jó, ne szidjad. Az más tészta, hogy ott maguk a játékosok a javíthatatlan bugok… 😀 A GoW meg… az is jó, csak nem multiba. 😀

 3. ezaz ! :)nem is gondoltam volna, hogy ilyen hamar kijön

 4. Így kellet volna az elején kiadniuk, sega sega …

 5. Már szedem is. Ám ha az FPS érték ezután is irritálóan fog ingadozni, nemhogy plusz pontot adok a játéknak, le is vonok egyet a készítők bénáskodása miatt…

 6. Azt írják tárgyfelvételnél eltűnt a loading felirat (így van egyébként) és a képtörés sem annyira zavaró (szintén tudom tanúsítani).

  • A tárgyfelvételnél volt szerintem a legkevésbé zavaró a dolog, főleg második végigjátszásra amikor már nem volt mit újonnan felvenned.De kicsit fura volt, hogy a videókat gyorsabb volt ellapozni, mint végignézni, meg a pálya végén nem sokáig nézhettem az arany fényben úszó felhőket:)

 7. 148mb és 4.5 gb-ot installál, kicsit gyorsabb a töltés, amúgy elég sokat b@szogatja a lemezt így is, de érdemes felrakni + telepíteni

 8. És az átvezetők is egy pillanat alatt skippelhetők.

 9. …viszont utána sokkal gyorsabb lett a töltés!! Az Alfheim-ekbe való belépés után szinte nem is tölt. A Pause csak néhány pillanat. Így már teljesen ok!

 10. Iszonyat lassan installál…

  • Most telepítem, nem olyan lassú ez, nem telepít többet, mint a DMC4.Az a practice mode meg epic fail:D Ki is próbálom. (most lett nagy hülyeség a hosszú töltés előnye:)

 11. “Egyébként az installal nem kell változtatni semmit a gyakorláshoz, ugyanis ha megnyomod töltéskor a “”select””-et akkor ki is írja, hogy “”Practice Mode”” és addig lehet gyakorolni ameddig akar az ember…”

  • Báááz… Pedig néha komolyan morogtam, hogy nem tudtam befejezni amit elkezdtem xDDDEzt is tudjuk ^^

  • Még írni is akartam, hogy egy Practitce módot hiányoltam a játékból, ahol az ember kedvére gyakorolhat időtlen időkig… Erre meg… xD

 12. Ideje volt mar!!!!

 13. Sajna keso

 14. Jól fog jönni ez a patch, mert sokszor egyszerre tölt is meg ment is a gamma, ilyenkor nézek hogy mi van? 😀

 15. A pályák közötti töltögetés, amiről martin is ír, az nem zavar. Tudok gyakorolgatni. Mikor lepausalom a gamet és másodpercekig áll, az már inkább, annak kiküszöbölése miatt már megérné az install.

 16. ennek örülök, bár szerintem most sem tölt túl sokat

  • A töltés a legkevesebb, bár elég zavaró, hogy vannak videók amiket tovább tart ellapozni, mint végignézni.Az fps gondokkal kellene valamit kezdeniük. Ez nem az a fajta játék, ahol a legjobb az fps leesés.

 17. hagyjuk már, mit gyakoroljon már aki teszem azt climax-on viszi, azt csak bosszantja a hosszú loading

 18. Nem szeretem a kötelező install-t, mert alapból kevés a hely. (40GB-os gépünk van.) Ha opcionális, akkor okés.

 19. Hát az nem volna hülyeség!!!

 20. Amen.Csak sajna addigra, meglesz a climax is:)Mind1, lehet majd javítani platinumokra.

 21. Napokban kipróbáltam de nekem semmi negatívum nem tűnt fel – még a töltések hossza sem.Igaz, még az elején tartok csak.

  • Majd rájössz. Kedvenc példám a hosszú töltésre:Amikor bemész a boltba vásárolni, majd távozol, egy kb 10mp-s videóban mutatja ahogyan Bayonetta besétál a teleportba. Ha ezt a vidót skippeled, kb 15mp-t tölt a játék, plussz még kb 25mp-t nézed a töltőképernyőt.De az is elég irritáló, hogy a menüt is sokáig tölti. Ezzel nem lenne baj, ha nem kéne sokszor használni. És az is irritáló, hogy ha felszedsz egy tárgyat, akkor is több másodpercre megszakítják a játékmenetet…Remélem az FPS értéken is csiszolnak, mert kib.szott idegesítő, hogy egy közepes méretű harcnál is lemegy 15-20 FPS-re az amúgy folyamatos 60 FPS…

 22. “Gondolom azt a töltést orvosolja a peccs, amit a start gomb megnyomásakor kell kivárni. Nincs meg a teljes játék. Nem tudom hogy mennyiben tölt többet vagy kevesebbet a teljes, de legtöbbet erre “”panaszkodtak”” a külföldi oldalakon.”

 23. Inkább a hibáit javítsák……….

 24. Textúra csere nem lesz?

 25. “Minden játékba kellene egy “”install”” opció.3. DDkovi: Ez így teljesen jó lenne valóban.”

 26. “””Arról egyelőre nincs infó, ez mennyiben befolyásolja majd a töltöképernyő alatt lezavarható kombógyakorlás opcióját, hisz sokan ahelyett, hogy hangosan szenvednének a “”loading”” miatt, ilyenkor inkább Bayonatta gazdag mozgásrepertoártját szokták próbálgatni.””Ez viszont teljesen igaz.”

 27. “Gondolom hasonló lesz, mint a demo, mivel az is merevlemezről megy. De ott aztán épp, hogy 2 rúgást lehet “”gyakorolni”” aztán vége is a töltésnek.De így megy ez. Egyszer ez a baj, máskor az.”

 28. nem baj küldjék csak

 29. Dejo 🙂