Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Post Type Selectors
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward
Videó

Bayonetta néni Tokióban pózol

A Tokióban felbukkanó különböző videojátékos hirdetésekről általában be szoktam számolni nektek itt a PSC hasábjain – mert jól néznek ki, mert látványosak, és inkább bámulnék a városban ilyeneket, mint azt, hogy hol vegyek fel hitelt 460%-os kamatra. Jó lenne, ha végre Magyarországon is megjelennének a hasonló okosságok.Tokiót az október 29-i japán peremier előhírnökeként máris betámadták a [B]Bayonetta[/B] óriásplakátok. Az üvegépület oldalára feszített hatalmas poszter Shibuyában, a híres 109-es bevásárlóközponton virít.Némileg izgalmasabbak a Shinjuku állomás szexi, két méteres Bayonetta képei – ezeken pici matricák vannak, amiket az utazók leszedegethetnek, hogy egyre többet leplezzenek le a bombázó hölgy testéből… A levadászott matricák egy-egy kódot rejtenek, melyekkel a Bayonetta mobiltelefonos oldala érhető el.[13821][B]*UPDATE*[/B]Lekerültek a kis maricák Bayonetta néniről Tokióban, képek a galériában.

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

 1. Nem rossz

 2. Most nézem csak hogy a tűsarkú cipője egy pár pisztolyt formáz, ötletes megvalósítás.

 3. Állat! 🙂

 4. Nekem tipikusan az a fajta csaj, hogy bombázó lenne, ha…De csak lenne, ha ez az idétlen frizura, meg cipő meg minden hülye csecsebecse nem villanna be az agyamba.Így kell elba..ni egy jó nőt.

 5. oh istenem tokyoban akarok élni. :Dilletve inkább az lenne a csudi ha itt is ilyen jóságokat nyomatnának. nem hitelreklámot. 😛

 6. Csodálom, hogy eddig tartott… xDD

 7. Gusztustalan kaszáspók…..

 8. http://scrawlfx.com/2009/10/bayonettas-mini-skirt-white-t-shirt-costumesHát ezek a mini szoknyás szuper-sexi ruhák sem semmik :-O

 9. Nem csalódtam a japókban!!! XD

 10. Reméltem, hogy meztelen lesz. Végülis majdnem az. 🙂 Még mindig el vagyok képedve, hogy alkothattak ennyire dögös karaktert.

 11. Nagyon állat. Egyébként olyan két éve vagy mikor, a hármas metróban (talán Ferenc krt.) láttam egy bazi nagy Witcher plakátot. De ennyi. Sajnos.

 12. Tetszik ez a matricás megoldás. 😀

 13. Hát igen,itt adnak a hirdetésre!

 14. Itthon sosem lesznek ilyen minőségű hirdetések. MO egyszerűen soha nem fog felnőni erre a szintre. Legalábbis amíg olyan szervezetek működnek, mint a jelenlegi ORTT és társai, biztosan nem.És persze a magyar mentalitás sem fog változni egyhamar. Kikerülne egy-két ilyen plakát, és 3 percen belül össze lenne firkálva, le lenne tépkedve, rá lenne recskázva, vagy jobbik esetben egy ember tépkedné le az összes kis cetlit, h meglássa mi van alattuk.

 15. Jó ez a matricás dolog és én is örülnék GT5-ös meg GoW3-as plakátoknak itthon 😛 😛

 16. Ötletes ez a matricás dolog. Nem csak egy egyszerű plakát, hanem megfűszerezik még ilyen kis aprósággal.

 17. Ez a matricás plakát tetszik, a japánok legalább odafigyelnek mindenre, szem előtt tartják gondosan a vásárlóréteget.

 18. Jövőre nálunk is lesznek is fekete latex ruhás plakátok…Orbán Viktorral… 🙁

 19. De nyomnám már ezt a Bajor Anettkát…:P

 20. Hihi, mit találtam. Kamiya és Hashimoto a Bayonetta partiján. 🙂 http://bayonetta.jp/event/common/images/feel_img07.jpg

 21. Nem kapkodták le még az összes matricát?! 😀

 22. Ijesztő ez a nő… brrr

 23. Matricaszedegetés, ötletes. 😀 Ezek a reklámok komolyan néznek ki, Magyarországon se ártana 1-2 bár nem hiszem, hogy a közeljövőben találkoznánk ilyesmivel.

 24. Ők miért kaphatják meg már októberben a játékot?:(Ha a japán verzióban is angol hang van, mint ahogy a demoban volt, lehet, hogy megpróbálok egyet szerezni, nem bírom ki 2010ig, nekem ez a játék inkább kell mint az U2, vagy a GoW3.

  • Szerintem érdemes megvárni az amerikai vagy európai változatot, mert addigra biztosan kiajvítják a game minden apró hibáját.

   • Hibákat lehet patch-csel is javítani. Meg ezt lehetett volna mondani azoknak is akik ázsiai Demon’s Soult vettek:P Még gondolkozom rajta, megvárom azért a megjelenést, mit mondanak a japánok róla.

 25. jó ötlet ez a matrica leszedegetés:)

 26. tetszetős 😀

 27. Hűha, nem rossz.

 28. Szerintem nem sokáig lesznek ott azok a matricák. Én biztos leszednék egyet 🙂