Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Post Type Selectors
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward
Videó

Bayonetta – Japán a PS3-at választotta

Annak ellenére, hogy a fejlesztő Platinum Games kiadta a kezéből a Playstation 3-as [B]Bayonetta[/B] átírását, és a SEGA saját csapatára hagyta, majd emiatt (pontosabban a némileg gyengébb teljesítmény miatt) a japán Famitsu magazin csak az X360 verziót díjazta maximális – 40/40 – pontszámmal, a felkelő nap országának játékosai mégis inkább a “csak” 38/40-es PS3 verziót favorizálták. A game a debüt napján 95.000 példányban kelt el PS3-ra, míg X360-ra 45.000 fogyott belőle.Nem megy jól a Microsoftnak Japánban, hiába erőltetik – ez világos.[B]*UPDATE*[/B]Egy kis érdekesség a tervezőasztalról: Bayonetta karaktere legalább 100 különböző ruha- és frizuraváltozattal is elkészült, mielőtt a dizájnerek leokézták végleges küllemét. A hősnőt még szőkeként és vörösként is megálmodták! Artworkök a galériában.

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

 1. Azt a kurva szemüveget igazán lehagyhatták volna róla!Mindig egy irodista nőci jut eszembe róla ha ránézek.Ezért hát nézem a popsiját:)

 2. azta de jó képek.napokig jó bayonetta képeket kerestem, erre tessék. 😀

 3. 1-2 régebbi terv is jó volt, de azok már hasonlítanak a véglegeshez egy kicsit.

 4. Háborúzzatok! Öljetek!!! Személyeskedjetek!!! De leginkább szórakoztassatok!!!!

 5. Ha megjelent volna Wii-re,akkor abból másfél millió kelt volna el az első órában.

 6. most szerintem itt vki nincs tisztában alapvető mat. dolgokkal mégpedig az aránypárokkal.X millió ps3 95,000 dbX/Y millió xbox 360 45,000db…Y nagyobb mint 3 az tuti…

  • Szintén famicsu adat:A japán gémerek 63 százaléka rendelkezik péeshárommal, 24 százalékuk dobozzal.Ebből az adatból fölállítható egy aránypár. Mégpedig az, hogy alapvetően több dobozos veszi a cuccot, mint péeses. Azaz százalékos arányban dobozra többet adnak el, azon sikeresebb a gém.Igaz, statisztikákból nem élünk meg. A darabszám után csilingel a kassza.

 7. Ja, van egy olyan sejtesem, hogy a csajszi oltoztetheto lesz. Szemelyre szabhato.

 8. Áh, az x-esek tiszta kissebbség mióta csak vannak. Szétanyázzák a netet, de ha a boxról van valami negatívum akkor szemét szotyisok fanboykodnak. Kéne nekik ilyen érdekképviselet.

 9. Vörösen is de dög volt….vuhhh.

 10. Tetszik az utolsó Artwork! Csak kár, hogy műanyag!

 11. Aki rendelkezik igzzel, az valószínűsítem hogy arra vette meg a játékot, viszont aki nem (és ez a japánok sokkal nagyobb része) az be kellett hogy érje a PlayStation verzióval. Mindenesetre mindenesetre mindkét adat jó.

 12. “Az ilyen hírek “”kárörvendő”” szájízzel történő előadását nevetségesnek tartom, főleg ezt a “”nem megy jól a Microsoftnak”” mondatot. Egyrészt a Bayonettának köze nincs ehhez, másrészt meg jóhogy többen vették PS3-ra – mennyi is az installált bázis a 360-hoz képest? Tízszeres?”

  • Ahhh, az effele aprosagok, mint geparany, nem szamitanak.GO SONY!

  • Ez nem kárörvendés, hanem a valóság. Persze mindenki veheti annak, aminek akarja.

   • Fals alapokon nyugvo valosag.A statisztika szep mufaj. Ilyen esetben a szazalekos arany lehet a mervado. Persze ezt te is tudod. Gondolom.Megjegyzem, nekem mindegy, mire veszik tobben, es hogy hogyan allnak a gepeladasok a vilagban. Magaval a hirszerkesztessel nem tudok egyeterteni. Olyan, mint az erteelhirado. Elfogult. Sugall.

    • Most hogy megtudtam hogy ez a martin az a martin. Biztosra mondhatom hogy igazad van, valóban elfogult.

     • Nem a szemelyerol beszelek. A hirrol, irhatta volna azt barki.Nem mindegy.

     • De nem bárki írta, annyi újságom (576) van a padláson még régről hogy lépni nem lehet tőle. Sokáig vettem (fekete fehér volt még régen) 90-es évektől már nem tudom pontosan talán 2003-ig. Ezért nekem lejött már valami abból hogyan értelmezzem tőle ezt. És ps3 slimem is van, ezért nem értem hogy mit szemetezik Dzson.

     • Mondtam: a szemelyeskedes nem erdekel.(A Dzsonkommando legyozhetetlen. Szmajli.)

 13. Az a Martin aki ezt a cikket felrakta az az a Martin aki régen egy 576 nevű újságban írt kb 10 évvel ezelőtt?

 14. Itt is jöhetne már!!!

 15. Japánok inkább a rosszabb minőségű játékkal játszanak, csak nehogy már más ország konzolját használják? Ha az USA-ban is így csinálnák, akkor kíváncsi lennék a világban eladott ps konzolok eladási statisztikáira (szoftver is). Ahhoz képest, hogy az x-et feltörték, a jó játékokból rendre több milliót adnak el. Erre mi a magyarázat?

  • A millios eladasokat alapvetoen a konzolok elterjedesenek tudom be. Feltoressel kapcsolatban: a magyarazat a cserekereskedelem lehet. Egy par het alatt kiporgetett cucc apropenzbol kijon.Es a korabban lemezen vasarolt, megbizhato minosegu warez cuccok kora a torrent terjedesevel lealdozott. A torrentek minosege nem erte meg el a kivant szintet. Rengeteg a hibas, sokszor direkt gagyi megosztas.Mellesleg egyfajta feltores a PS3 rendszereben is jelen van, gondolok itt a PSN cimek megosztasara.

 16. Igen!Elesszuk fol a konzolhaborut! Persze csak ovatosan, kopizott hirekkel, hogy legyen kiskapu, latszolag ne essen folt a munderon: de nem is en irtam…Orommel latom, hogy alig-alig kap valaki az olcso provokacion. Mert ez az, nem hir. Es… A ‘hir’ kopizasakor mi jar a szerkeszto fejeben? Az, hogy igen, a vegtelen szamu videojatekspecifikus ujdonsag kozul ez az, ami nekunk kell, szamunkra fontos. Hogy valahol valakik milyen gepen jatszanak. Mert ez ‘hir’. Olyan, ami magvas gondolatokat szul majd.Vagy az, hogy nesztek marhak, konc, ragjatok. Mert kell a klikk a statgepnek.

 17. azért az utolsó artwork nagyon fontos volt 🙂

 18. 100 különböző variáció után is ez lett az eredmény?Japó stílus.Kábé mintha kratosnál megálltak volna félúton a tervezésnél… szerencsére továbbmentek:)

 19. Ettől függetlenül, ha nincs benne olyan online rész, ami érdekelne (nem fizetek Live-ért), akkor 360-on fogok játszani vele.

 20. Ha a gépeladási arányokat figyelembe vesszük nagyon is jól megy a MS-nak. Kb 2x többen vették meg a warezolható Boxra, mint a törhetetlen PS3-ra.

 21. “Itt az eredeti hír:””Well, there’s no accounting for taste. Despite the fact that Bayonetta’s lead platform is the Xbox 360 and that the PS3 version of the game is a somewhat sub-par port by Sega, Japanese gamers have spoken, and decided that the PS3 version was worth buying twice as much as the better version. Oh Japan, you and your crazy xenophobia.The PS3 version shifted 95,000 copies on launch day, compared to the modest 45,000 copies on the 360. Japan’s biggest gaming magazine, Famitsu, rated the 360 version of the game two points higher than its PS3 port, but even that wasn’t enough to influence Japanese customers. I think this says quite a bit about how unpopular the 360 still is in Japan, that a shoddy port can outsell its superior counterpart by two to one. Whether that speaks more ill of Japan’s gamer culture or Microsoft’s efforts in the East, however, is for you to decide.””A híreket nem mi gyártjuk – csak átvesszük.”

 22. Ennek legfőbb oka, hogy a PS3 verzió régiómentes, míg a 360-as blokkolt NTSC-J-re. Így, aki ki akarja próbálni EU/USA megjelenés előtt annak muszáj PS3 változatot vennie.

 23. Mekkora gáz már hogy egy X-Boxos itt pakolja magát… Ez az oldal már így is elég hivatalos azoknak akiknek szól…aki nem Te vagy kedves AlexMenrich. Nem tudom hol élsz Te, de hallottam már pár X-Box tulajt beszélni a PS3-ról és úgy hogy még nem is látták élőben, nem is próbálták ki lazán elhordták mindenféle szarnak. Ja és azok nem csipkelődtek ilyen finoman, mint ahogy itt szokott lenni. De szerintem ismered a mondást, miszerint mindenki a saját portáján sepregessen, szóval neked ott az X közösség. És van mit söprögeti bőven…

  • Szerintem hírben “csipkelődni“ egészen más, minthogy pár noname arc hajdúbivalyhónaljáról és fityeházáról habzó szájjal oltogatja a PS-t, a http://www.igzboxomvannagyafaszom.hu fórumán.

  • “Eltudnék viselni megint egy jó hosszú “” nem regisztrálhat senki”” időszakot.”

  • Nem kell bántani. Ő, mint v.i.g. ms klubtag, nehezen viseli, ha kis kedvencét valaki negatív hangnemmel illeti. Nem lehet könnyű az élete. hiszen számtalan fórum van csak itt pici országunkban is, ahol videojátékokkal foglalkoznak, és elég sokszor szapulják az ms szörnyszülöttét. Na, most gondolj bele, ezekre mindegyikrére reagálni mekkora meló.Mondjuk azt nem értem, hogy miért fáj valakinek, ha én például elküldöm a káanyjába az ms-t a fostalicskájukkal együtt.Tőlem akár a PS-t, vagy a Nintendo-t is szídhatják, rohadtul nem tud érdekelni az a fém-műanyag kupac.

 24. Azért az előző Xbox-hoz képest egészen szép eredmény, arányaiban pedig a szoftvereladás is magasabb a Bayonetta esetében.De…Nem lehetne végre befejezni az örökös csipkelődést? Vagy külön pénzelik a magazint ezért? Néhány tucat ember miatt érdemes fenntartani ezt a hangnemet, vagy ők a törzstőkések?Inkább olyan rendezvényeken kellene a fejeket tőrni, mint a tegnapi BGS. Persze tudom, ez nem fog menni… Mikor lesz hivatalos PS magazin belőletek? Ja persze, akkor nem lehetne ilyen cikkeket publikálni…

  • Túl komolyan veszed a dolgot. Én sem szeretem a szűklátókörűséget, de itt speciel az az egy mondat nem zavaró.Azt meg nem hiszem, hogy a Sony a jövőben kinn lenne a BGS-en, mivel konkrétan szarnak Magyarországra.

 25. “””Nem megy jól a Microsoftnak Japánban, hiába erőltetik – ez világos.””Ehelyett én inkább: egyre jobb a Sonynak Japánban. Kevésbé agresszív :)KonzolPeace & Respect!”

 26. hajrá sony

 27. Előző Xbox-hoz képest jól megy az MS-nek Japánban (is).

 28. Mi volt az indok a 2 pont különbségre? (Nem követtem mostanában a híreket…)

 29. ..meg közismerten nagy nacionalisták a japánok,szal erről ennyit.

 30. Jó, hát azért ezen nincs mit csodálkozni, sokkal több az eladott PS3 japánban, mint az X360, még jó, hogy előbbire fogyott több.

  • Dúrván 4X annyi PS3 fogyott a japóknál, mint X360. Szal ehhez képest viszont éppenhogy az X változat fogy jobban! Arányaiban tehát a PS3 tulajok pont fele olyan mennyiségben veszik mint az X360 tulajok.