Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward
Videó

Bayonetta – demo a japán PSN-en!

Azt mondják az okosok, ott figyel a [B]Bayonetta[/B] demója a japán PSN-en. Ha nem tudod kivárni az US/EU próbaverziót, irány tölteni!

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

 1. USA/EU mikor várható?

 2. Nah sikerült kipróbálnom. Gyors, dögös, szép, tetszik. Nekem nem kenyerem sem a DMC, sem a Ninja Gaiden, ez viszont bejön.

 3. Én is kipróbáltam a demót ami tetszett az a látványvilág elég érdekesen néznek ki benne az ellenségek komor/vidám színek kombinációját is nagyon eltalálták,hajából kialakuló szörny ja meg a harcrendszer se rossz. Ami viszont nem tetszett az a videók megjelenítése.

 4. nem szaggat?

  • Nem vettem észre semmilyen Fps csökkenést még akkor sem amikor egy főellenséggel küzdöttem. Azt nem figyeltem, hogy a háttérben volt -e animáció, de a főszörny szép lassan zúzta szét alattam a betont miközben igyekezett kapaszkodót keresni.

 5. Mondtam én , hogy ez egy jó game . Az a sárkányos kivégző mozdulat kib@…tt ütősre sikerült . A listára felírva . :]

 6. Azért megnézném az új Itagaki játékot!Nekem Ő is nagymester! A részeg,ragyás szamuráj!!!!

 7. 1 gombos módot mindenkinek…

 8. Én már csúnyán unom a DMC-t. Ez viszont üt, rúg, csíp, karcol. De nagyon! Egyéniségben, játszhatóságban simán odacsapja a csaj a műbáner ízű Ninja Gaident.

 9. Eddig is megakartam venni, de a demo után ez csak még inkább igaz.:) Nagyon sajnálom, hogy eltolták jövőre.

 10. Szamomra tuti vetel lesz.Kez faraszto ez is mint a DMC 😀

 11. Siker lesz a játék, az tuti, de a DMC-hez ne hasonlítgassuk már o^^o

  • Én félek tőle, hogy nem lesz sikeres. Megint csak merészségére és elvontsága miatt. Ne legyen igazam.

   • Meg gondolom főleg az egyedisége miatt sem… Bevett koncepciót alkalmaznak, a hype is rendesen megvolt úgy hogy nem hiszem, hogy bukik. Casual game a javából.

    • Neked legyen igazad. Én az Okamiból meg a Viewtiful Joe-ból indultam ki. Pedig mind kettő játék műfaján belül unikumnak számít.Azt imádom Kamiyában, hogy nem rendez a játékainak folytatást, nem rágja le a csontot, csak odadobja a keselyűknek, had rágják ők le. Tovább tud lépni önmagán és ez marha nagy dolog.

     • Eddig én is ezt mondtam volna, de most a Bayonettáról ezt pont nem tudom elmondani.

     • Na éppen ez az, és ezután kinyom egy önparódiát.Tudom, hogy szándékosan ilyen, és éppen ezért nem is fikázom, de nekem sem jött be.

 12. Kiprobáltam és hát…nagyon nem jött be nekem. DMC-hez vagy NGS-hez képest 0.

 13. Már megint Japán! Mikor lesz Amerikában? Még a végén regisztrálok Japánnak is. Ez volt a helyzet a Final Fantasy 13 Japán trailerénél is!

 14. Na meg a guillotine-os combo? Azt még Dante is megirigyelné.

 15. Azt hiszem en megvarom az EU demot.Azert az nem semmi,hogy itt mar antihype megy,jatek meg sehol,videok a kanyarban,a tesztek iroi meg sem szulettek meg.

 16. Nem értem hogy pontosan mi a baja a grafnak? Mert az egy dolog, hogy a stílje valakinek már sok vagy mittomén! De jó az irányítás is és úgy az egész játék olrájtos, tele effektel a képernyő. 1080p ben gyili. A zene psycho, de jó értelemben. Nekem nagyon eladta magát. Ez egy egyedi H&S.

 17. Én fanyalogva állok hozzá, de ki tudja, lehet meggyőz…

 18. állatállatállat!nahh, pontosan ez kellett nekem hack and slash témában.gyönyörű, színes, pörgős, virágospillangós, tűsarkús, kecses, nőies, de azért vadállat. nekem találták ki. de ezt persze tudtam az első screenshot óta.gondolom, akiknek az eddigi képek és trailerek alapját tetszett, ezután is fog. akiknek meg nem, ezután sem. mert ha jól látom, a dolog ott dől el, hogy Bayonetta kinek mennyire szimpatikus. nekem nagyon. ezt a játékot -számomra- nem is tudták volna elb*szni. mert a csajszikám már önmagában mindent visz.

 19. Ez iszonyatosan tetszik :):) Nem is gondoltam volna,h ennyire űber:) Szerintem a kinézettel is minden rendben van… Mondjuk lehetett volna szimpatikusabb a csajszi 🙂 de ez van 🙂 majd megszeretjük..

 20. Legkésőbb holnap töltöm is.

 21. Vazz, ha ettől nem kapsz epilepszia rohamot akkor semmitől. Szines szagos efffektparádé, Nagggyon japán. Ez szerintem tipikusan az a játék lesz amit vagy imádni vagy utálni fognak, nincs középút. A hangok nagyon rendben vannak.Amikor a pisztolyt használja a boszi, csípőre teszi a szabad kezét és úgy sétál mint egy manöken a kifutón, és olyan gyönyörűen rázza seggét, hogy az erekció garantált. Álomszép segge van, de hát ez csak egy H&S amit én 10 perc után megunok, úgy mint a DMC-t és Ninja G-t.

 22. Sok kis fikamakinak bezzeg megvan a demo….nincs igazság 😀

 23. Megbukott a felvételin. Sőt már a küszöbön elhasalt. :)Ha ingyen adnák se kellene.

 24. Ez inkább emlékeztetett engemet a Ninja Gaidenre mint a DMC-re.A grafikával semmi bajom, nem a legszebb, de nem is ps2 szint… (tudják egyáltalán az emberek milyen a ps2 szint?…). Gyors, pörgős, dögös, már most félreteszem rá a pénzt:) (a GoW várhat)

  • Ez nekem is feltűnt(igaz csak HD videót lestem róla de azon is látszik valamennyire) hogy mindenki szarrá fikázza a grafikát, meg hogy ps2 szintű stb. Emberek láttatok már ps2 játékot? azoknak szerintem fele ekkora látványvilága volt. Amikor a nagy Dög mászik fel a lépcsőn és közbe szakad le alatta minden, vagy amikor az első ilyen dög szétzúzza a szökőkutat. Ilyeneket ritkán láttál ps2-nél. Meg a csaj ruhája is rohadt jól csillog meg változik át. Szóval ennyit a ps2 grafikáról… A DMC meg nem volt ennyire látványos se. tele van egyedi ötletekkel, pl.: belerúgod egy szöges koporsóba, meg levágod a fejét egy hóhér paddal vagy mi a halál az.

   • Pontosan. Vannak benne egyedi ötletek, pl a felszedhető fegyverek, csak ezen az 1 pályán volt 3. A kivégzések, (én kalodába is zártam szörnyet és szétrúgtam a seggét:P), a combok is változatosak, csak nem easy automaticon kell játszani (ott tényleg csak kör, háromszög)…,

 25. Ez az a játék,amiért nem adnék pénzt!Egyedül a pályazene tetszett,a harczene már kevésbé :(Számomra ez a játék idétlen és semmitmondó,DMC copy xD

 26. Na megnéztem a Demo-t. És még mindig:Kegyetlen gagyi, és igen (troll vagyok), DMC copycat az egész. Egy az egyben áthúzták Dante mozgásait. Az irányítás nevetséges, az animációk szintén, nem beszélve a grafika milyenségéről.Még akkor se tetszene, ha nem ismerném a DMC-t.

  • Azt vágod, hogy UGYANAZ rendezte, aki a DMC-t is? A game egy csajos DMC, ez nem koppintás, ez KONCEPCIÓ.

   • Nem, ezt nem tudtam.Ettől függetlenül előállhatott volna valami eredetibbel is.Attól eltekintve hogy hasonlít a DMC-re, a játék önmagában gagyi, az irányítása miatt röhejes, és az animáció+grafika is igencsak hulladék.

    • Ez a game Kamiya válasza lesz az új DMC részekre. Meg akarja mutatni, hogy nem az a csúcs amerre a DMC-t vitték..Azt hiszitek, hogy A Devil May Cry folytatásai ( főképp a DMC 3, és a 4 )a H&S stílus királyai? Mocskos nagy trónfosztás szagot érzek. ^^Hideki azt mondta elhozza az akciójátékok forradalmát. Én hiszek neki. Főleg eddigi munkái alapján. Mindegyik zseniális, és újszerű.

     • Igen rittyó megvalósításba akarta megmutatni, hogy nem a DMC volt a csúcs…

     • Újszerű, merész, nem megszokott. De megértem ha ez valakit elriaszt.

     • fain cucc, meg minden, odavagyok érte, de azért…forradalom?ne már.mégis, miben?

     • Hát gondolom eddig nem látott megoldásokban, újszerű ötletekben.( annyi szóismétlés nyomtam már, hogy többet meg se szólalok 😛 )

     • “Szerintem több részesre tervezik mert az alcímben az áll, hogy “” First Climax “”.Egyébként valóban vannak benne forradalmi újítások, nem nagyok de vannak, ez mellett pedig ki lehet még emelni az egyedi képi világát amelyhez hasonlót eddig még videójátékban csak ritka, alig ismert Shoot’em up játékokban láttam. Annyi szín játsszik egyszerre a képernyőn mint egy gyönyörű mesében. A főhősnő törékeny de nagyon stílusos, és a zenéje is olyan “” nőies “” lágy dallamú.”

     • Lehet lesz több része, pl Viewtiful Joe-nak is volt folytatása ( ami szintén Hideki mester rendezésében ), csak azt már nem Kamiya rendezte.A Resi 2 után is volt Resi, a DMC1 után is volt DMC, az Okami után is lesz Okamiden. Így ez sem kizárt, de nem hinném hogy rendezne még egy Bayonetta részt.

     • Elírtam. No a Viewtiful Joe 1-et Kamiya rendezte a folytatást már nem.

    • de azt tudtad, hogy Dante sz*rta a spanyolviaszt, előtte se utána játékszereplő nem létezett, soha?

 27. “Ez kegyetlen jó játék, ilyen gyors gamet még nem b*sztam. Ajánlom minden szkeptikus “”2videórólmegmondomhogyezszarabbmintaDMC”” szakértőnek.”

 28. Most látom Nelson őrnagy blogjában, hogy X-re is kihozták a demót, DE CSAK a JAPÁN XBox Live-ra, haha! Japán a fő csapásirány?Avagy ma megkapja még a szigetországon kívül más régió is (itt is, ott is)?

 29. ÚÚÚÚÚÚÚ én is szeretném kipróbálni, én is én is én is………

 30. úúgy leszedném… ha emlékeznék mi a jelszavam… :DSebaj, biztos nemsokára fent lesz US Store-on is.

 31. Nekem piszkosul tetszik.

 32. Na most eljött az előre főfikázók, a bejelentés óta Bayonetta gyűlölők ideje. Sokan meg fognak lepődni ha kipróbálják.

  • miért is lett volna rossz? mert egy nőstény démon a főszereplő?LOL

   • Ezt ne tőlem kérdezd. Én ezt a játékot első kép megjelenése óta messiásként várom ^^Mindenki azzal jött hogy DMC koppintás, meg hogy Dante így jobb meg Dante úgy jobb… De majd meglássák, hogy ez egy Epic játék lesz ^^

 33. Meglepődtem rajta, nem rossz játék. De mindig az jut eszembe róla hogy Dante megerőszakolta a Holdtündért.

 34. Felvételi eredménye igencsak pozitív!Nálam már munkába is állhat! – Kérem, mondja le a megbeszéléseimet és jöjjön be az irodámba, Kedves!

 35. Én bevárom amíg a US vagy EU store-ra felkerül, de asszem’ megfogom majd nézni mert ez a cucc már hideget és meleget is kapott már bőven.

 36. már leszedtem. ps2 szint. dmc játékstílus csak női szereplővel. a 2 évvel ezelötti dmc szebb.

 37. Na az este megnyomom Bajor Anetkát ,jó párszor… 😀

 38. 14-re otthon leszek. Aztán szedem is le! 😛 ******

 39. Nekem nagyon bejön!

 40. Zsíír, este meglesem, remélem jó lett a port XD

 41. Thx az infót,egy próbát megér

 42. Én kellemesen csalódtam, nem gondoltam volna az elözetesekböl, hogy ennyire brutális lesz ez a Bayonetta:)

  • Jó lett? Be van celluxozva a netkábel a laptopomba, nem tudok felmenni és leszedni. 😀

   • Nem vagyok oda az ehhez hasonló játékoktól, de ez tetszik kifejezetten tetszik:)A grafikáról meg csak annyit, hogy nem mindent az Unchartedhez kell mérni, ahhoz képest szerintem amennyi effekt bele van pakolva és tele van mindennel nem úgy mint az NGS2 ugye, nagyon pofás kifejezetten pofás:)

 43. hidegen hagy a dolog,inkább ninja gaidenezek

 44. Installing…xD

 45. Ott van , már letöltöttem .