Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward

Battlefield V – jövőre lesz Tűzvihar

A PlayStation 4-re is 2018. november 20-án megjelenő, Electronic Arts gondozású [B]Battlefield V[/B] egyik leginkább promózott része, a Firestorm fantázianevű, Battle Royale rendszerű játékmód induláskor még nem, csak 2019 tavaszától lesz játszható – jelentette be a kiadó. Ugyanez vonatkozik a Combined Arms co-op módra és a jármű-tuningolásra, valamint pár más tartalomra is, melyek szintén a megjelenést követően lesznek elérhetők.- Novemberben a BFV 8 multiplayer térképpel és 8 multiplayer móddal nyit. Benne lesz a single-player War Stories mód, plusz az eddig felfedett fegyverek és karakterosztályok.- Az Overture lesz a következő bővítmény, december-január magasságában. Bejön a multiplayerbe a Panzerstorm térkép, mely a belgiumi tankcsatákra koncentrál. A Last Tiger War Story is ekkor lesz elérhető.- A járműtuning szintén az Overture csomag része. Elérhetővé válik egy gyakorlótér is, ahol célba lövést és járműhasználatbot lehet gyakorolni.- 2019 január-márciusában jön a Lighting Strikes pakk. Ekkor indul a Combined Arms kooperatív játékmód, mely iPvE co-op élményt nyújt sok küldetéssel és helyszínnel. Elindul a Rush új verziója és egy új mód is, Squad Conquest.- A friss Rush módban MCOM helyett bombák vannak. A Squad Conquest ugyanakkor 16-playeres mód, gyakorlatilag egy mini-conquest rendszer. – A Trial by Fire a Tides of War epizód harmadik eleme lesz 2019 márciusában. Ekkortól lesz először játszható a Battle Royale, azaz a Firestorm. A multiba jön egy görög tengerpaeti témájú map.Minden Tides of War felvonás idején heti kihívások lesznek elérhetők. Azok a játékosok, akik ezekben részt vesznek, exkluzív ajándékokat és teljesítési pontokat gyűjtenek – utóbbiért szintén nem marad el a jutalom. [98372]

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

  1. Emlékszem azokra az időkre amikor még premierkor 10-12 multi map volt a BF-ekben.

  2. Hát ez nem segíteni az eladásnak 😀 így is óriási utálat övezi az egész játékot, most meg bejelentik, hogy kb a fél játék nem elérhető madjnem fél évig ..

  3. Kicsit túlválalták magukat a srácok?

    • A mai battle royal lázban majd kapják majd a kommenteket hogy ha nem pazarolták volna az energiát arra a fos és felesleges kampányra akkor kész lehetne időben. Egyébként meg marketing is lehet a dolog mögött, túl jól megy most a blackout szekere. Tavasszal már leül a dolog, akkor meg a BF-es battle royal lesz újdonság.

  4. Csábítónak hangzik!