Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward
Videó

Battlefield: Bad Company 2 – videók a Comic-Con 09-ről

Kettő darab igen gyatra minőségű, kamerás [B]Battlefield: Bad Company 2[/B] videó került fel a Youtube-ra, melyeket a Comic-Con 09 rendezvényen rögzített egy valószínűleg Parkinson-kóros operatőr.A vidiken multiplayer gyilok folyik, igen tetszetős környzetben. Látható, ahogy csapattársaink ejtőernyős földet érésük után gyorsan tankba szállnak, és azzal indulnak bevetésre, az éppen játszó illető pedig utasként pattan egy quadra. A másik videóban aztán jól megkapja a magáét egy száguldozó tank…[A http://www.youtube.com/watch?v=VYud6SL0diI]VIDEÓ 1[/A][YOUTUBE]VYud6SL0diI[/YOUTUBE][A http://www.youtube.com/watch?v=GE_9PJyRIgc]VIDEÓ 2[/A][YOUTUBE]GE_9PJyRIgc[/YOUTUBE]

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

 1. igy elég szépnek néz ki a játék xD az első rész nagyon bejött, remélem nem okoznak csalódást xD

 2. elegge tetszetős a videó … főleg a 2. jön be 🙂

 3. Kihagyom.

 4. COD után ezt veszem meg (vagy fordítva, attól függ mennyi lesz a hypeolt cucc)Nekem bejön BF világa. Nem lenne socom BF-et kérném el havertól és azt nyomnám. Sokan játszanak még azzal?

 5. helyes, puding kommandante…találkozunk a harcmezőkön…

 6. Az elsök között veszem meg ^^

 7. Akármekkora a cod név lemondom az előrendelésem,ha több lesz mint amennyiért most írták. Várok vele, azt ha nem megy le az ára veszek mást.Más.Battlefieldben miért kell mindennek lerombolhatónak lennie? Ahelyett hogy játszanának vele, azt nézik,hogy mibe lehet belekötni.

 8. “Egy ideig vártam, de már biztos vagyok benne, hogy nem fogom megvenni. Legalábbis pár hónapig nem, amig azt nem mondjátok, hogy igenigen, annyi patch kijött már hozzá, hogy nincsenek partyszétdobálós, voicechat-es, stb… bugok.Nekem már a hócipőm tele van a “”nagy”” EA-al (meg a DICE-al is), hogy mennyire szarba sem nézik a userek igényeit (ebbe beletartozik az is, hogy ha megveszek valamit, az úgy működjön, ahogy kell).Összecsapnak egy szart, aztán süttetik a hasukat, úszkálnak a rekordokat döntögető eladásaik bevételeiből, a fórumok (a hivatalos is) meg tele vannak az anyázásokkal, hogy ez szar az szar (és nem alaptalanul).”

  • Igen ezen a generáción tényleg nagyon elharapódzott a dolog. Mármint a félkész játékok piacra dobálása. Azzal a jelmondattal, hogy majd pecseljük. Amit jobbik esetben hónapok/évekkel később megkap a user vagy roszabbikban soha. Főleg EA-Dice-Activisonél szaladt el a paci nagyon.Ez olyan mintha mondjuk pék lennék és a félig kisült péktermékeket kiraknám eladásra a polcra. Vagy motor nélkül gyártanék luxuskocsikat és úgy adnám el őket. xD

 9. ez király lesz

 10. Szerettem az elsőt, hangulatos volt.Golfkocsit mikor először meglátják: A szovjet haditechnika csúcsa (röhögés). 🙂

 11. Bejön de majd a véglegesre leszek kíváncsi…

 12. Hát nekem bejön eddig.De amúgy csak nekem tűnik fel, hogy a Battlefield meg a Cod-ban is most vették elő a havas pályákat???? Ez több mint véletlen.vegetto: 2010 elején jön a game.

 13. Én nem látok grafikai javulást ez első részhez képest, bár azt hozzáteszem, hogy ezt nem ezekből a videókból szűrtem le.

 14. Kell ez is :)Ugye nem idén jön? :O