Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward

Battlefield 5 – felbukkant egy svájci oldalon

A [A http://www.wog.ch/index.cfm/details/product/48429-Battlefield-5]wog.ch[/A] weboldalon felbukkant a [B]Battlefield 5[/B] PS4-re, október 26-ai megjelenéssel, a következő címkével: első világháborús multiplayer taktikai shooter. Azóta ezt az infót módosították, szóval vagy óriási változásoknak néz elébe a Battlefield sorozat, vagy valamit nagyon elszúrtak az oldalon. Vajon az Electronic Arts tényleg újítani fog?

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

 1. En nagyon tudnam ertekelni, ha vegre vissza ternenek a regi haborukhoz! Ebben semmi fele visszafejlodes nincsen(akkor a Farcry-ra mit mondtok most hogy ki jott a primal?)!!! Azokat sokkal jobban at tudja az ember erezni, elni, mint ezeket a mai fas….kat! Nem hiszem, hogy egyedul vagyok azzal hogy, addig szerettem ezeket a sorozatok, mig a valodi haborut elhettem at bennuk, nem pedig kitalalt baromsagokat…

 2. Naggyon remélem, hogy igaz a hír! Kurv@ra elegem van a futurisztikus epizódokból.

 3. WW1???? Atombrutál lenne!!!!! Gáztámadás, 2 vagy többfedeles gépek! Léghajók, Lovak, vontatott ágyúk, nyeles gránát, szurony!Lövészárok, szögesdrót!!!! Pfffff aaaah, sár mindenfelé! Hát kell hozzá gyomor! Szerintem szitává játszanám!

  • És azt se felejtsd ki, hogy külön acsi járna azért, ha megtalálod és nyakon vágod Hitlert egy mustárgázos gránáttal. 😀

 4. Nagyon jó lenne. Főleg ha még a kampányt se hanyagolnák el.

 5. Jaj!!! Csak vilàghàborùt ne.Kèrlek szèpen EA csak azt ne,mert màr minden kijött szerintem ebbe a tèmakörbe amit el lehetett mesèlni.Nagyon jòkor vette èszre az Activison a COD -nàl hogy tovàbb kell lèpni,ès màs idösikot kell talàlni.Nem kène vissza fele fejlödni,hanem elöre kellene menni.Mostanàba màr a zombis tèma is nagyon unalmas szerintem ideje lenne az èlöhalottakat is egy kicsit pihentetni.

  • Szerintem COD-ból next genre ki kéne adni egy kis kozmetikázás ráncfelvarrás után a legelső modern warfare-t és el kéne felejteni az egészet mert ami már évek óta folyik COD név alatt az tragikomédia.

   • Èn nem CODozom,nagyon tàvol àll tölem a sorozat. A Battlefield 4-et kollègàmtòl vettem àt anno,ès ùgy èrzem hogy kurvàra megèrte.Nagyon jò shooter nekem tetszik.Csak pèldàlòzni akartam a rivàlissal,hogy nagyon jòl vàltott tèmàt.A ps2 èràban ès a ps3-x360 èletciklus elejèn is a vilàghàborù volt a slàger tèma,most tènyleg nem kellene visszahozni mert unalmas.

    • Azt ugye tudod, h itt az első vh-ról van szó, és nem a másodikról? Első vh-t se a CoD se a BF nem dolgozta fel, szval sehol sem számít unalmas visszalépésnek. Emellett a játékosok azért sírják vissza a vh-s játékokat, mert ott megvolt még az igazi háborús hangulat, ami a jelen és jövő időben játszódó fps-ekből rég kiveszett a kommandózás miatt. Nem arra vágynak, h az amcsikkal írtsák a németeket, hanem a hangulatra.

 6. Mi a xar ez ? Senki nem látja Old Snake sziluettjét a (kamu) dobozképen !? 😀 Vagy ez crossover is lesz ? 😀

  • Amíg nincs hivatalos boritó elkészítve, be szoktak rakni valami hasonló, photoshoppolt munkát, hogy ne legyen üres a rész. Sokáig a Battlefrontnak klón volt a boriton pl az amazonon.. Közben semmi köze nincs hozzá

 7. Ordas nagy kamu.

 8. Ó azt imádnám…de remélem csinálnak egy kiadós kampányt is hozzá, mer engem a multi nem érdekel…

 9. ha világháborús lenne, akkor sok játékos vágyát teljesítenék, uh nem kizárt sztem

 10. “””Taktikai”” :D:D:D:D:DXDXDXDXDXDXDXDXD:D::D:DXDXDXDXDDD”

 11. Maximum egy flashback formájában tudom elképzelni.

 12. Nem lenne rossz . Jöjjön csak az az 1. VH .