Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward

Battlefield 4 – készül

Frank Gibeau, az Electronic Arts nagyfőnöke egy a University of Southern California intézményben tartott előadása során megjegyezte, hogy a Battlefield 3 kiváló eladásainak köszönhetően várható a [B]Battlefield 4[/B] megjelenése is.Bár erről nem beszélt, de úgy vélem, még Playstation 3-ra, nem pedig 4-re…

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

 1. “Amúgy tény, nekünk is megvan a saját brigádunk. Ha egyedül megyünk multizni…általában a középmezőnyben vagyunk pont ügyileg,ám ha fenn vagyunk mind a hárman, akkor mindig a mi “”klánunk”” a top a scoreboardon. Csapatjáték…ennyi…”

 2. lol

 3. elsőnapos vétel lesz az is. hajrá!

 4. Jöhet 😀

 5. bug és lag nálam sehol se volt eddigkomunikáció szar ,meg néha szétdobja a havertennyi amivel találkoztam eddig

 6. battlefield… most csalódtam… a cod-tól már megszoktam.. na de így… chhttp://www.ps3trophies.org/news/news-5142-Act-Surprised–There-will-be-a-Battlefield-4-and-There-ll-be-a-New-CoD-in-2012.html

 7. Húrrá mikor a játék ritka sz*r lett. Ilyen bugos játékkal nagyon rég nem találkoztam és a bc2-höz képest hatalmast fejlődőt vissza felé. Nem ,hogy ezzel foglalkoznának és készítenének egy hatalmas javító patchet mert van mit javítani. Nem szeretném ha ez a széria is olyan lenne mint a COD.

 8. Várom bár szerintem ez már nextgen konzolokra lesz

 9. amúgy szerintem alap volt,hogy lesz következő rész csak a kérdés az,hogy mikor.jövőre biztosan nem mert jön a MoH.azután sem szerintem mert előbb lesz egy BC3 ez szerintem tuti.max csak azután lesz szerintem BF4.

 10. Vicces, hogy a játék készítői szerint a sikert az mutajta, hogy elsősorban hányan vették meg kapásból mert ezek nagyrésze előrendelő volt szerintem. Az meg csak marketing. De véleményem szerint egy játék akkor sikeres, ha még évek után is egy csomóan nyomják. Lásd Counter Strike.

 11. Egyértelmű: lehúzás! Grat EA, csak így tovább! 😛

 12. Szóval jól fogy.Élő példa, hogy jó reklámmal a szart is el lehet adni.Szép új jövő.

 13. Lehet, hogy PS3ra fogják elkészíteni, de én szerintem hatázottan a következő generációs konzolokra kellene, a jelenlegiből mindent kihoztak amit lehet, azért is butítottabb a graf. és ezt szerintem ők is jól tudják.

 14. “Először ezt tegyék rendbe,hogy az olyan fakezű harcosok is mint én,tudják élvezni a játékot….és itt nem nagy dolgokra gondolok,mint pl.a megfelelő kommunikáció CSAPATON belül,barátok behívása UGYANABBA A CSAPATBA AHOVA SZERETNÉNK,és ilyen apró-cseprő dolgok.Ezzel nálam azt érték el,hogy többé nem fogok előrendelni,ill.””első napos”” játékot vásárolni.”

 15. és a 38. részig meg sem áll 😀

 16. Ha feltudják csiszolni a motor képességeit a BC2 rombolhatósági szintjére, akkor tőlem jöhet.

  • meg a háborús szintjére isNekem a BF3 inkább vmi gerillaharcnak tűnik. Nyoma sincs azoknak a jeleneteknek amikor futok a tank mellől, az meg szarrá lövi a fedezékem, elmegy a hang egy időre, ha a a tank lő mellettem.Egyszerűen egy szimpla lövölde lett, minimális rombolással. Nem maga a rombolás hiányzik feltétlenül, hanem a hozzá tartozó hangulat. És mivel ez hiányzik most, így a hangulat is más lett.Még a fegyvereken is visszalépést látok.Ellenben 1-2 pálya nagyon ott van a szeren látványban.

   • én a chat hibájára fogom a hangulat hiányát, hallom ahogy laguna meg dudva próbálja mondani, hogy mi merre, de csak dadogást hallani, rohadt idegesítő, inkább nem beszél az ember, így meg mindenki csak megy a feje után mint egy rambó, csapatmunka csak a megszokásból táplálkozikbár az én szitkozódásom meg jobb ha nem hallja senki, bocs az estiért is, a végére már morcos lettem 🙂

  • a motornak meg van a képessége a rombolásra nem ezzel van a gond.itt az a baj,hogy mindenki arra számított,hogy a Párizsi panelházakat majd földig lehet rombolni…a BC2-ben csak olyan épületek voltak amik rombolhatóak míg itt abból sajnos kevés van,de az olyan épületeket mint amik a BC2-ben voltak még ha kevés is van belőlük itt is földig lehet rombolni.arra meg hiába vár bárki is,hogy veszem azt egy Seine Crossingot(vagy hogy írják) földig lehessen rombolni mert arra egy ideig egy motor sem lesz képes főleg FPS játékban nem.

 17. Emberek miről beszéltek?Ki mondta, hogy évente várható! :DJESSZUS! 😀

 18. Akkor most ez az új Call of Duty ? 🙂

 19. DiCE mostantól egy életre Battlefield-et fog gyártani, évente.

 20. Én arra is gondoltam már, hogy az új konzolokra majd portolni fogják a harmadik részt is PC-s fícsörökkel (pl: 32v32 multi). Remélem a negyedik rész már nem PS3-ra jön. A mostani konzolokból kihozták már a maximumot. Csak a single playerhez lehetne hozzádobni még egy sztoriszálat, de abból az agyonszkriptelt bullshitből nem kell még egy felvonás.

  • Én azok közé tartozom akiket nem tud feldobni a látvány. A BF3 akárhogy is néz ki pc-n, nekem ps3on is gyönyörű. És a lényeg,hogy ezen túllépek 5 perc alatt. Utánna már csak azt nézi az ember,hogy jó-e a játék.Ha azt veszem elég sokan elkezdték árulni 1-2 hét után (még én is, csak meggondoltam magam, mert 6ért nem adom el)A japó felmérés is csak azt mutatja,hogy nem új gép kell az embereknek, hanem tartalmas játék. Bf3 agyonscrippelt fotórealisztikusnak beállított sztorija is kalap szart se ér az MW3 4-5 éves motorral készültjéhez. Max 2 küldetésenként ott kell hagynom a sztorit mert bealszom. És ezen a lámpák, meg effektek se segítenek.

 21. Nem kell nekünk még a négy….mármint PS-ből.

 22. az nem hír aminek a valószínűsége 1ez csak egy híradástechnikai szakzsargon 😀