Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Post Type Selectors
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward
Videó

Battlefield 4 – ez tudja a Frostbite 3

Az idei E3 kétségkívül egyik legnagyobb durranása a [B]DICE[/B] csapata által készített [B]Battlefield 4[/B] volt, mely egy igazán földbedöngölő prezentációval készült az érdeklődök számára a játékünnep alkalmából. A jelenlegi és a következő generációs konzolokat betámadó háborús FPS alatt a fejlesztőstúdió saját készítésű motorja, a Frostbite 3 számol. Az alábbi vidi a technológia részleteibe mélyed el, több látványos jelenetet villantva közben.[YOUTUBE]R9yVV6g3q7g[/YOUTUBE]

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

 1. Technikailag nagyon ott van!

 2. szépen néz ki.

 3. a COD jobb!nem mert a BF jobb!a COD jobb!nem mert a BF jobb!a COD jobb!nem mert a BF jobb!ovi-dedó

 4. Nekem bejön .

 5. Nem szeretem a BF. Sokszor irritál a BF3 mert szerintem túl nagyra tartják de ez nagyon tetszik . Remélem nem csak a videókban lesz ilyen szép

 6. 64 fős multi!!!4 Engem már ez meggyőzött 🙂

 7. Milyen durva lenne ha a bf széria ps exclusive lenne 🙂

 8. “Nem akarom eldönteni, hogy melyik játék a jobb a BF vagy a COD, de azt azért nem árt tudni, hogy nem feltétlen a “”jobb”” játék generálja a legnagyobb eladást! Egy tévés példával élve: hiába minőségibb, tartalmasabb műsor lenne egy Kepes vagy Vámos beszélgetős műsor, ha a tévénézők legnagyobb többsége a Nősülne a paraszt és hasonló trash realityket nézi inkább, vagy egy BP kéjjel-nappal nézettsége igazolni látszik, hogy nem kell igazi tartalom, sőt még színész sem. Ez semmi mást nem mutat, csak azt, hogy sokkal több az értelmi és érzelmileg gyenge ember, akik végülis meghatározzák azt, hogy mi a “”jó”” műsor, mindezt annak tükrében, hogy természetesen lehetne “”minőségibb”” szórakoztatóbb műsort gyártani, de minek, ha a többség nem igényli. Összegezve nem az a kérdés, hogy melyik játék vagy műsor a “”jobb””, hanem hogy neked melyik tetszik, mert akkor te azt a tábort erősíted! Üzleti szempontból, mindíg is jobb döntés egy populárisabb, butított “”terméket”” előlállítani, ami szélesebb, egyszerűbb közönséget szólít meg, mint egy igényes rétegelvárásnak megfelelni. És amíg a játékipar üzlet, addig a készítőket, üzletembereket nem érdekli, mleiyk a jobb vagy rosszabb, kinek van igaza, csak megy a nagyobb profit felé és ha az a butább játék készítése vagy az ostoba műsorok gyártása, akkor affelé fog elmozdulni a piac.”

  • Ott dől meg a teóriád, ami amúgy igaz is lenne, hogy mind eladásokban mind az értékeléseknél jobban áll a BF3 direkt konkurense az MW3, de még a BO II is majd minden platformon jobb értékelést kapott és szintén jobban teljesít a kasszáknál…

   • “Sosem állítottam, hogy egyik vagy másik nem generál nagyobb eladást, vagy hogy nem értékeli a többség jobbnak. Azt állítottam, hogy az, hogy mit nevezünk “”jó””nak mindenkinek mást jelent és különböző lehet ki mit fogad el mérvadónak.”

    • Értem, de 10-20-50-100 videojáték újságíró véleménye már lehet objektív és ezen értékelések átlaga alapján is jobban áll nem csak eladásokban, OMG fogd fel plíz ez két dolog vagy három…Pont ezt írta Eandre: mind ebben (eladások), mind abban (értékelések)…Ettől még tetszhet neked igen ez (szubjektív értékelés) nekem az (szintén szubjektív), de 100 szakmabeli véleményét elfogadhatjuk már objektív ténynek.Érted már?

     • Igen a kulcs az, hogy mit fogad el a két rajongó tábor objektív ténynek, mert ha abban megegyztek, lehet összehasonlítani két terméket. De valahogy mégis azt látom, hogy indulatokkal teli feszül egymásnak a két tábor, a szerinted objektív ténynek elfogadott mérce ellenére! Akkor ez miért is van? :)Értem amit írsz…de attól, hogy arrongásan fogalmazol még nem feltétlenül fogok neked igazat adni 🙂

 9. Hat en csak annyit szeretnek hozzataenni hogy, nekem speciel (egyeni szocialis velemenyem) a Black Ops, vagy a Black Ops 2 szinglije SOKKAL jobban tetszett mint a BF3. A multirol pedig ugyan ezt tudom elmondani. Nem ertem miert kell fikazni ezt a sorozatot amikor van benne egy rendkivul szorakoztato szingli, egy fergeteges multi, es egy lehengerlo hangulatu zombimod.

 10. Nekem a CoDok közül a 2 volt meg és ott is csak coopot játszottam sokkal többet, sztori gyorsan lement, sztem gyenge volt minden téren kivéve a coop.BF3 láttam, keveset játszottam vele, hangulatra jobban bejött.Megjelenéskor nem tervezem egyik megvételét sem PS4-re. :DEz a videó egyébként nagyon fasza, hangulatos, viszont örülnék, ha már kifejezetten Nextgen prezentációk lennének és nem PC.

  • A nextgen semmi eltérést nem fog mutatni egy pc max grafhoz, sőt lehet reménykedni hogy egyáltalán eléri megfelelő FPS számmal…Idáig semmit nem mutattak nextgenen ami egy közepes gamer pc-n nem volt eddig látható….

 11. Jó lesz ez. Mint ahogy a CoD-dal sincs semmi gond. Mindkettőnek megvan a maga helye az FPS-palettán, aki multizott mindkettővel az tudja, hogy bőven megférnek egymás mellett, pont annyi a difi a kettő között, amivel le is fedik a zsáner tetemes részét. Mondjuk az nem lenne rossz ha valamikor a videojátékipar valamelyik szereplője betoppanna harmadiknak egy pazar címmel, a játékosok csak nyernének az ügyön.

 12. Akkor tedd fel pc-n a grafikát és nyomd a sztori módot….Fejlődött…Kicsit…Nemtöbbet…Magas a mérce? A hype a magas….

 13. ez a bf rohadt magasan veri cod-ot!!! itt nincs apelláta!!!

 14. Gyakorlatilag nem igazán van ebben a videóban olyan ami a BF3-ban 1080p max graf melletti pc-n nem volt látható….Frostbite 3…. Átnevezték a BF3 motorját meg kicsit tupírozták ennyi.A rombolás jelenetek megint előre scriplteltek a videó java részében vagy az SP vagy a multiplayer részből, akárcsak a BF3 etető videókban. Aztán majd jön a pislogás amikor megint lebonthatatlan egy ház, a tank felakad a hullámpala kerítésben, stbstb…:)Megint nagyobb a hype mint maga a játék, a BF3-nál is így volt…Ráadásul a szokásos DICE gyermekbetegségekkel amiket sosem tudnak teljesen kijavítani (lásd például a mai napig szar hitreget a BF3-ban vagy a régebbi BF részekben)…Jöhetne valami cím ami elp*csázza a COD/BF hype párost és minőségi SP/MP játékmenetet tesz az asztalra…

  • na azé… én pc-n játszottam és tudom mit beszélek, rengeteget fejlődött a grafika. ne essünk túlzásokba.

  • de nem lesz ilyen cím mert magas a mérce. nagyon magas.

  • Titanfall, Destiny?

   • Minek küzdesz idiótákkal? Teljesen nyilvánvaló, hogy feltörted a gamerankings oldalát és kisebb értékeket írtál be a Bf3 mellé majd átmentél a vgchartzhoz és ott az eladásokat is megmásítottad. Majd mivel olyan értékes a bf 3 hogy a jatekaim.hu már 2000ért utánad vágják valamint láthatóan pörög ezért bekerült az ingyenesen letölthető játékok közé 🙂 A 4re azért kivancsi vagyok, de abban bízom, amit Ra1n is ír a nextgenen jön vmi elveri őket ( titan fall, destiny)

    • A két várományos közül mondjuk a Titanfall lehet valami hasonló, a Destiny azért inkább egy nyitott fantasyvilágú shared world shooter lesz a Bungie elmondása szerint, szóval más pályán játszik majd.

     • Tisztában vagyok azzal amit írsz, pusztán arra gondoltam a nextgenen már ne a cod/bf vonalról szóljon a dolog.

   • Titanfall, Destiny, Kz….Várom és remélem……

 15. bakker, nincsenek intelligens halak a víz alatt, milyen gáz már?!?!?!

 16. Fasszányos, elég jól fest:D

 17. Remélem PS4-en is így fog festeni …

 18. Nagyon tetszik, a végeredmény! :)Remélem random döntögethetjük majd a magasabb épületeket is 🙂

 19. Ilyenkor jut eszembe hogy mi a xar az a COD hmm XD

  • Az ami minden évben köröket ver a BF-re eladásban és értékelésben is! xD

   • hát persze hogy köröket ver rá, de csak azért mert a 10évesek azt veszik, nekik egy tank már túl megerőltető ellenfél, meg összeomló épület 😀

    • Honnan veszed, hogy 10 évesek játszanak vele, ha nem is multizol? Vagy most is nagyot akartál mondani, csak nem sikerült? A tank nálad annyira komplex dolog, hogy azt hiszed a BF-hez sok ész kell… viszont arról senki nem tehet, hogy kimerül az agyi kapacitásod egy tank vezetésében! Ami még mindig egy játékban van és semmi köze a valósághoz!

     • miért kellene köze lenni a valósághoz? EZ EGY JÁTÉK ! Biztos a COD sokkal közelebb van a valósághoz ha már ez is egy szempont.

     • Ki írta, hogy köze van a valósághoz? Először értelmezd már, amit írtam…

     • “””Ami még mindig egy játékban van és semmi köze a valósághoz!”” gondolom ezt a nagyszerűen megfogalmazott mondatot nem te írtad. valaki feltörte a profilod és Ő irkál ilyen hülyeségeket helyetted. De ezzel be is fejeztem mert ehhez a nagyfokú intelligenciához amivel rendelkezel én már nagyon kevés vagyok. TE GYŐZTÉL ! JOBB A COD. Remélem megnyugszol most már és szép napod lesz. viszont látásra !”

     • még valami ami még eszembe jutott. Ez egy BF4-es cikk…

     • “Segítek! Ezt te írtad: “”miért kellene köze lenni a valósághoz”” Amit én írtam: “”Ami még mindig egy játékban van és semmi köze a valósághoz!”” A semmin van a hangsúly! Remélem, már minden világos és nem kell még 60-szor elmagyaráznom, az ügyeletes “”zseninek””!”

    • “Látom, megint nem megy, hogy egy kommentbe leírd a gondolataidat! Na sebaj! “”Milyen értékelésben???”” Metacritic-et ajánlom, lehet, hogy még nem találkoztál vele! Minden évben gyengébben szerepelt a BF a Cod-hoz képest!”

   • “””értékelésben”” LOOOOOOOOOOOOOLMilyen értékelésben??? hogy bedobok egy gránátot az ablakon és visszapattan vagy mi? ezt aztán lehet értékelni 😀 Vagy netán az überkirályatomszuper látványban grafikailag, vagy milyen értékelésre gondoltál? Na hadjál is a hülyeségeddel, szeva”

   • az semmit nem jelent. a BF viszont MINDENBEN köröket ver rá…

    • pfff xD Nem jelent semmit a birkáknak és a fanboyoknak gondolom te közéjük tartozol! A BF3 story-ja mindent felülmúl, arra az öt óra unalomra nem sok játék képes! 😀

    • “””az semmit nem jelent. a BF viszont MINDENBEN köröket ver rá””Azért a Fanboy szöveget másra nyomni egy ilyen kijelentés után….Gyors arcade akcióban kicsi mappokon bizony nem ver köröket rá sőt…De ez a különbség a két cím között az egyik kis pályákra gyors akcióra épít a másik nem…Valamint Hitregre is messze van a BF a COD-tól….Bár egyiket sem nevezném kivállónak, a COD4 utáni részekben a COD hatalmasat butult hogy tudjanak fregelni a balfékek… De ami a BF-ben van az pedig vicc, tipikus DICE betegség amit sosem tudnak orvosolni csak foltozgatni…Ugyan ez volt a BF2 óta mindig a hitreggel a DICE játékokban…:)//A grafika a videóban is jól láthatóan a gameplay jeleneteknél szinte 1/1 BF3 pc 1080p max beállításokkal semmi több….A Frostbite 3 pedig inkább frostbite 2.1….. Hype hype hpye…. De majd a kerítésel fennakadó tanknál rájön mindenki akinek nincs fanhájog a szemén….A BF/COD páros hosszú évek óta csak hype a jelen generáció elvárásainak megfelelőre lőtt valami, amit a RÉGI előd címek színvonalát MESSZE NEM HOZZA….”

     • De majd a kerítésel fennakadó tanknál rájön mindenki akinek nincs fanhájog a szemén….A BF3 legendás elmozdíthatatlan és sérthetetlen sárga szemétgyűjtő konténere :)))))))Mielőtt valami fánbój nekemugrana, azért mert jobban pártolunk egy franchise-t (magam részéről Battlefield) attól még észre lehet venni a hibákat. BF-ben a hitreg az egyértelmű probléma, ami már a 2010-es BFBC2-ben is jelen volt, ami mondjuk ennek ellenére nekem mai napig a multis etalon, a Vietnam DLC-vel egyetemben.

     • a netkódot elég fail összehasonlítani,nem gondolod?az egyikben 18 player adatait kell számolni a másikban 64 XDserver browser? :)játszottam coddal…a játékos hostolja a servert,ha kilép a host menet közben,percekre leáll a játék azt vagy rak be új hostot vagy kibasz mindenkit XDfrostbite 2.1?ez jó.ha nézted a videót,s megy az angol…a tag mondta,hogy sok idő még 1 (egy) darab fát is megcsinálni,hogy kilengjen stb.azaz dinamus környezet.=munka,amiért fizetek/fizetnek.codban mi a nagy munka?verik a nyálukat,hogy konzolon is 60fps el fut…igen,fütyi méretű mapokon,full statikus környezetben,borzalmas animációval s audioval megspékelvenemsemmi mutatvány egy ezeréves motorral 🙂