Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward

Battlefield 3 – új trailer

Hatalmas reklámhadjáratot indított a játékosok kegyeiért a [B]DICE[/B] által fejlesztett PlayStation 3-mas (is) háborús FPS, a [B]Battlefield 3[/B] mögött álló [B]Electronic Arts[/B]. A kiadóóriás ezúttal a game egyik legfőbb erősségével, a terep rombolhatóságát biztosító Frostbite 2 motor rövid, de annál velősebb kedvcsinálójával kívánja tovább fokozni a megjelenéséhez közeli várakozás pillanatait.[B]Megjelenés:[/B] október 28.[YOUTUBE]XbAl5NIFRGQ[/YOUTUBE]

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

 1. Uraim maradjunk a realitások talaján mert ez csak játék,ne kritizáljunk hanem tessék élvezni a játékot

  • De már elvárásaink vannak és nem a BC2höz képest, hiszen istenjó játék, hanem a trailerek felvillanyoztak mindenkit és azok alapján vagyunk felspanolva, érthető dolog szerintem, de végső soron majd ha kézhez kapjuk akkor derül ki minden, én remélem hogy rendesen kibontódnak a falak, mert az adta a sava-borsát a játéknak. Könnyű megszokni a jót, na! 😀

 2. Hát azért jobban néz ki mint a Bad Company 2 kekszből épült házainak omladozása. Ott oda lősz a falnak egy gránátot, mintha ott se lett volna. Itt legalább hullik a törmelék. Ha ez így fog kinézni vad. Ha úgy mint a bétába, akkor már sajnálni fogom a nagyobb rombolhatóságot.

  • Nem azért, de itt ha odalősz sokszor nem történik semmi.Próbáltam gránátvetővel játszani… BC2höz képest mint ha egy csúzli lenne annyira nincs ereje sokszor. Odalőttem a falnak és ki se robbant. De van, hogy az RPG se viszi be a falat elsőre… ami már érdekesebb.

 3. az ok hogy darabokra hullott a ház, de az hogy a hatalmas törmelékek eltűnnek a semmiben és egy porszem sem marad azt én nem nevezném realisztikus rombolásnak 😛 majd legközelebb.

  • Majd legközelebb, ez jó 😀 de van benne valami, ott maradhatna mint egy kis küszöb amire fellép és kicsit magasabban van az ember, mint egy trampedli vagy minek mondják, csak kivülről lehet idiótán mutatna ha épp a semmin áll a karakter 😀

  • Én nem tudom, másik videót néztem volna mint ti? Mert egyik rombolás végén se mutatja, hogy mi lesz a végeredmény, ergo honnan tudod, hogy nem marad semmi törmelék???

 4. “Ahogy én elnézegetem ez az új engine “”rombolása”” a realisztikus irányba ment el. Az hogy tankkal rálősz az emeletes épületre és bomlik le a fal a ház oldalán ( ami gondolom úgy van megcsinálva ha azokra bomlik akik alatta állnak akkor azokat temetted a fenébe …), meg hogy micsoda porfelhő keletkezik a nagyobb robbanások után, meg hogy a helikopter nem csak úgy “”eltűnik”” ha kilőtték hanem szépen le is zuhan … ja meg arról nem is beszélve hogy ha a robbanás közelébe van a csávó akkor a lökéshullám hátralöki … Szerintem az nem is baj hogy az ilyen nagyobb emeletes épületeket nem lehet a földdel egyenlővé tenni ( habár a videóban van egy rész ahol az emeletes a pofájába dől, de az gondolom kampány mód …) . A kisebb épületeket viszont biztos megcsinálták úgy hogy szétessenek ha elintézted az utolsó támfalukat is . Nincs már messze az a 28.-a . Majd akkor kiderül mit alkotott a banda. ( ha csak nem kapok infarktust a várakozás miatti izgalomban )”

 5. Jóféle!:)

 6. idén be kell szerezni a fantasztikus 3-asokat BF3, U3, MW3! 😀

 7. Legalább új részletekből csinálták volna…..Ezeket kívülről fújjuk!Azért ha egy repcsivel megszórsz egy 8 emeletes kecót,remélem nem csak a vakolat potyog le róla……… :)Vagy akár 2-3 tankkal nekirontunk az ellen bázisának rush módban…..Fuhuhúú :DHa csak füstöl majd a portól akkor tényleg :mit is kaptunk a nagy szavak után?????De ne így legyen!

  • Első gondolatom ez volt, hogy ezek a jelenetek már beleégtek a retinámba, ez miatt is csak aggódok kb, hogy remélem nem lesz rövid a Single, illetve azt is nagyon remélem, hogy nem csak a vakolat fog potyogni, de igazság szerint a torony ledöntése és a helikopács lezúgása pont, hogy többet feltételez… mondanom se kell, tűkön ülök 😀

 8. Brutál ez a game 😀

 9. Tuti bukás lesz, és mindenki nyafogni fog. ^^

 10. jó lesz.Várom! 🙂

 11. Ó anyám!

 12. “A gond az, hogy a Frostbite 2 a realisztikus megjelenítés rovására feláldozta az igazi rombolhatóságot. Új és “”jobb”” motor, de közelébe nincs a látottak alapján a Bad Company 2ben tapasztalthoz. Inkább a BC2 motorját húzták volna tovább amennyire lehet, mint egy erősebb motort butítanak le. Nem várok csodát ettől a motortól már, de ha nem hozza a BC2 rombolást egyértelmű, hogy rosszabb mint az előd… de ez más csak a játék beszerzése után derül majd ki.”

 13. oootejoooeg

 14. Várom:)

 15. Na,ez ütni fog rendesen!!! 🙂