Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward

Battlefield 3 – Operation Guillotine” teaser”

Ketyeg az óra, közeledik az Electronic Arts AAA-kategóriás FPS-ének, a [B]Battlefield 3[/B]-nak megjelenése – Playstation 3-ra is. A kiadó most már rendesen aprózza az infókat: szeptember 16-án új trailerrel jelentkeznek majd, aminek most megérkezett az előzetese.Battlefield 3 – “Operation Guillotine”[YOUTUBE]YECHDOxOzPE[/YOUTUBE]

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

 1. eltalálták 🙂

 2. Ezt a grafikát melyik platform fogja tudni?

 3. Trailer trailere XD

 4. Trailer előzetese.Beszarok!

 5. Hu! Az a fal remelem online-ban is ott lesz! Oszt szedhetjuk az ellent rush modban, mint Ivan meg Szasa a disszidalo Kelet-Nemeteket!

 6. várjuk…

 7. Vazzzzzzzzzzzzeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!

 8. Ez a játék büntet! BF3 FTW! 😀

 9. Price és Soap elmehet nyugdíjba =D

 10. Mitől lesz ez most olyan nagy szám a Modern warfare-ek és BFBC-k után ? Ugyanaz csíkosban, szebb grafikával, ami ugye a konzolokat nem érinti…

  • Az lesz nagy szám benne, hogy az általad említett játékokat már szarrá tolta mindenki, ez meg újdonság.

   • Ha tud még nyújtan valami újjat a témában, akkor rendben.

    • Miért kell, hogy minden újat nyújtson? Az újdonság varázs önmagában nem elég?

     • Sajnos nekem már nem. :(Bár ki tudja mit tartogat majd a teljes game.

     • Nem értem, egy háborús játéksorozatban milyen újabb és újabb dolgokat kéne prezentálni?

     • Jó pár játékos már szívesen nyomulna már a rossz oldalon, csak ugye melyik stúdió és kiadó merné ezt meglépni .? Igaz, ez a játékmeneten semmit nem változtatna.Nekem gondom ezzel a jelenkori érával van. Már ráuntam. Nem lennék meglepve, ha jövőre a Treyarch előállna az amerikai függetlenségi háborúval. Mondjuk egy középkori csata is király lenne belső szemszögből. Tudom, meredek ötlet, de a COD vagy a Battlefield név úgyis eladná.:)Estleg kimegy a háború az űrbe, bár a Killzone-nal már ott vagyunk.

    • Mire gondolsz pontosan ? Játékmentben újítani ? Mint pl amikor a COD 3-ban egy csónakban ülve az analóg karokat használva a folyó egyik partjáról a másikra kellett átevezni ? Mondjuk egy fegyver összeszerelés király lenne… (esetleg időre)…

     • MW2-ben a csáklyás falmászás is jó ötlet volt. Kár ,hogy ezekbők kevés van.Minnél változatosabb feladtok kellenének, nem pedig csak az, hogy minden pályán lelövök/ megölök egy halom embert.Jah, hogy erről szól a háború ?

 11. de ahhoz ,hogy ilyen grafikát akarsz ahhoz tényleg egy olyan 400ezres nagyságrendű gép is kell PCsek 90%a olyan grafikával fogja tolni mint mi PS3asok

  • Kétlem, hogy a PC-sek 1280×704 körül hagyják a felbontást és a többi beállításról meg ne is beszéljünk.

  • Egyik ismerősöm most vett kompletten teljesen új PC-t kicsit több, mint 200 000ft-ért és azon elvileg max (ahhoz közeli) beállítások mellett el fog futni. Mielőtt valaki megkérdezné. Nem csak játékra kell neki, hanem a munkájához is elengedhetetlen.

 12. Már a trailerek alapján is, a BF3 AZ IGAZI háborús játék.elképesztő.

 13. Nagyon király!!! Eszméletlen hangulatos és ezek az éjszakai fények! Szerintem az év legjobb FPS-e lesz!

 14. MOVE támogatás van hozzá? VAGY EGÉR???? az kéne… 2 év alatt sem tudtam megszokni a bimbit… mármint a műanyagot nem a bőrt 😀

  • – MOVE támogatásról szó nem esett, szóval valószínű NEM LESZ!- Aki meg egérrel akar játszani annak ott a PC!Konzolon kontroller. Megszoksz, vagy megszöksz.

  • vegyél FragFx-t, én azzal tolom 2-3 éve, szerintem egyesíti a kontroller, és a billentyűzet minden jó tulajdonságát!nekem bejött, csak NE! használtat vegyél, és ne!! vezeték nélkülit!egyébként olyan a cucc mint egy kínai fröccsöntött gyermeköröm…

 15. Én eddig CoD rajongó voltam de ez nálam előnyt élvez.Elő is rendeltem rá.A CoD majd ráér kicsit később.Ha tényleg ekkorát fog ütni mint ahogyan azt sokan várják és ígérik azt sem bánom ha a CoD csak 2012-ben lenne esedékes megvétel.Mondom ezt úgy h nálam ha fps az CoD.Volt.

 16. Ez kva jó lesz 🙂

 17. Ennyire valósághű fény és robbanás effekt még soha nem volt játékban. Jobbat üt, mint a Black Hawk Down film.

 18. “Most már szinte teljesen biztos, hogy a CoD elmehet nyugdíjba (“”picsába””-t akartam írni, de az sérthette volna egyesek nézőpontját :)”

 19. nem is rossz…..

 20. Bocsi de … AZTA ROH@dt !!!

 21. OdabaszEnter.

 22. nagy harcok elé nézünk!

 23. Baszki, baszki….

 24. Jó lesz ez!A grafika nem számít biztos szép lesz!

 25. ez ütős! ha PC ha konzol!Biztos vétel és nagyot fogok vele zúzni!

 26. “Birom az ilyen “”konzolon tuti nem így fog kinézni”” kommenteket. Nem tudom nektek mi kell még… a konzolos FPS-ek is bizonyítottak már…”

  • “Pofásan néz a PS3-as verzió is, sőt talán a legszebb az FPS felhozatal között (X360-on még nem láttam), de ez a gameplay ezer százalék, hogy PC-n ment max beállítások mellett. És tudjuk, hogy bárhogy is trükköznek a fejlesztők az erőforrással azért ilyen látványt nem tudnak kisajtolni egyik mostani konzolon sem, főleg nem 60FPS mellett, ahogy az a videóban is látható. “”Konzolos FPS-ek”” alatt gondolom a Killzone második és harmadik részét érted elsősorban, amik összességében kicsit sem voltak csúnya játékok (sőt…sőt) összességében, de közelebbről megnézve a textúrákat lehet látni érdekes dolgokat. Ezt csak így zárójelben jegyzem meg a korrektség kedvéért. Mondanám, hogy a grafika/látvány számomra másodlagos egy játéknál (bár inkább harmadlagos), de a BF3 a multija mellett leginkább a kinézete izgat, amik mint fentebb, illetve az első kommentemben említettem inkább a PC-s verzió felé húznak.”

   • Igen a Killzone 2-3-ra gondoltam meg persze a Resistance 3-ra.

   • Multinál nekem a graf is csak másodlagos dolog.Több olyan tényező van ami nagyon fontos egy fps multinál h az ne menjen a játék élvezetének a rovására.

   • “killzone1nél közelről néztem a betonfalat és bizony betonfalnak is nézett ki Ezzel csak azt akartam mondani (nem kötekedés képp!!!), de én közelről se találtam hibákat a K2-K3ban. Minden ki volt dolgozva és majdnem minden fizikai értelemben is ott volt a pályán.Szal Killzone-nál (ami eddig a legjobban kidolgozott fps cím ps3on) én nem tudnék ebbe belekötni, mert akkor a többi elbújhat a “”ki nem dolgozott vagy érdekes”” részekben.De nem vitaként írtam csak így látom.”

  • PS3 BFBC2-re ezt ráhúznánk optimalizálva ugyanúgy leesne az állunk. Én még a különbséget se látnám.

 27. nem tetszik

 28. Nagyon ász, főleg az eleje tetszett mikor a város felé futnak és teljesen mozgalamas az egész égbolt (is).

 29. PS3-on is lesz ilyen…

  • Hülyéskedsz? A készítők is nyilatkozták már, hogy nem lesz olyan a konzolos verzió, mint a PC-s. (Csak megközelítik egymást) Ezt miért nem lehet felfogni? Mellesleg az eddig megjelent ütős videók mind a PC-s verzióból valók. Ami nem azt jelenti, hogy a konzolos verza szar lesz, csak azt, hogy teljes pompájában PC-n fog tündökölni!

 30. Ilyenkor sajnálom, hogy nincs high end PC-m, mert kötve hiszem, hogy konzolon ez a látvány fogad majd :S Na meg a 32v32 multi is kecsegtető a 12v12-vel szemben

 31. Ps3-on tuti nem lesz ilyen szép! Én gémbój kolorra veszem meg.

 32. nem lesz 1 gyenge játék

 33. Csinos darab.Nagyon várom.

 34. remélem a konzolos verziók is megközelítik ezt a látványvilágot!