Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward

Battlefield 3 – em lájk” az exkluzív fegyver”

A kiadó Electronic Arts online felületén megszavaztatta regisztrált felhasználóival, hogy mi a véleményük a Playstation 3-ra is érkező [B]Battlefield 3[/B] kapcsán hírezett exkluzív fegyverekről, melyek a game előrendelőnek járnak azonnal, a game multiplayer szegmensének indulása napján. (Ilyen például a Type 88 puska.) A csavar a dologban, hogy ezeket a speciális fegyókat a “mezei” playerek (tehát akik nem előrendelők) nem szerezhetik meg jelen állás szerint.A szavazók 94%-a azt mondja, az exkluzív előrendelői fegyver nem fair ötlet. Előfordulhat, hogy az EA ezt látva észbe kap, és valamiféle áthidaló megoldással – például egy jövőben megjelenő DLC-vel – mindenki számára elérhetővé teszi majd az áhított eszközöket.

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

 1. tegnap előrendeltem !

 2. Ettől függetlenül lesz előrendelve…

 3. Nekem 90%, hogy júliusig elő lesz rendelve egy LE, de fegyók nálam nem nyomnak semmit, csak a shoti tetszik igazán! 😛

 4. am most nézem és tudtommal az TYP 88 mármint az exkluzív fegyver és ez egy LMG azaz egy golyószóró.és emelett a LE kiadás mellé jár még egy BF2-es pálya Back to Karkand vagy mi meg egy DAO-12-es shotgun féleség olyan dobtárral + valamilyen másfajta lövedék hozzá.ha valakit érdekel és tud szlovákul az elolvashatja,de nagyjából leírtam mindent.mindenesetre ott van alul egy kép:http://www.progamingshop.sk/battlefield-3-limited-edition-p-1543.html

  • Valójában a PWP egyelőre csak Angliában lett bejelentve, lesz mindenhol a világon. Ráadásul csak egyes kiemelt boltok kapnak a PWP-ből (ha jól értem), mint ahogy a MOH Tier1 Edition esetében nálunk a háromszámos bolthálózat volt ilyen.

 5. Pont ma rendeltem elő ! :] ( állítólagos LIMITED EDITION-t -mint a BFBC2-nél ( VIP PACK kb. ) .

 6. “Én meg kérem a játékot megjelenés napján 50% kedvezménnyel, összes leendő DLC-vel, minden fegyver megnyitva, ja és persze excluzív piros “”atom”” gombbal, mint ultimate solution, ha vesztésre állunk. Szerintem így fer az EA-tól ha már igényt tart a pénzemre.Ez egy egyszerű marketing stratégia, pont olyan mint az élet más területein. Ezekkel az extrákkal senki nem váltja meg a világot, nem lesz tőle fényévekkel jobb a többinél. Azoknak akik amúgy is megvennék a játékot előrendelésben, azoknak kedves gesztus, jutalom a bizalomért, akik azon agyalnak, hogy megvárják az első teszteket, azokat meg talán arra sarkallja, hogy mégis inkább előrendeljék. Aki meg mindenképp olcsósítva akarja megvenni 3 hónappal később, az meg ne nyávogjon, hogy neki ez miért nem jár? Hát azért mert kevesebbet akar fizetni érte.Aki meg csak szimplán nem tudja megvenni ekkor, csak később az meg így járt. A Tescoban sem lehet reklamálni, hogy a 2 hónappal ezelőtti akciós hűtő most hol van. Az akkor volt, most meg most van.Vannak akik meg keverik a szezont a fazonnal. Ott van a BF P4F. Ott tényleg csengetni kell azért, hogy jobb lehess. Ez itt nem erről szól.”

  • “Részben egyetértek. Jelen helyzetben az EA-nak pont a “”nem tudja megvenni ekkor, csak később az meg így járt”” hozzáállást kell elkerülnie. Sok dologgal lehet kedveskedni az előrendelőknek. A fegyver egy szerves része a játéknak, nyilván ez nem előny, de éreztetni kell a játékosokkal, ha azonnal nincs a zsebében pénz, attól még nem lesz kevesebb. Trónfosztásra készülnek, ehhez be kell dobni mindent. Hangsúlyozom engem nem izgat. Attól még nem lesz király valaki, hogy + fegyvere van. De nem mindenki gondolkozik így.”

 7. Én nem pártolom az ötletet. Ez egy jelentéktelen dolog, mégis megosztja a jelenlegi és leendő BF-eseket. Ez a pénzről is szól (ugye előbb járulnak a kasszához). Az EA-nek pedig ez a másik ütőlapja a szép grafika és hangok mellett. Az Activision-ről mindenkinek meg van a véleménye. Fossák a pénzes pályákat, de arra nem voltak képesek, hogy tisztességesen kijavítsák a Ps3-as hibákat. Ezt a parasztságot kell kihasználnia a BF-eseknek, ki kell nyalni a vásárlók hátsóját, teletömni jó dolgokkal, valamint mindenki egyenlő esélyekkel indulhasson. Éreztetniük kell velünk: Ők mások mint az AV. Lehet, hogy kevesebb pénz jönne be (amit kétlek), de itt már nem egy játékról van szó, hanem már a jövőről, a folytatásról! Ezt a vizsgát a BO elbukta, és ez sokba fog kerülni az AV-nek…

 8. Nem érdekelnek a plussz cuccok csak jöjjön és legyen ott a topon a game!!

 9. Nekem se tetszik ez a dolog, de ha valaki csak emiatt nem veszi meg a játékot az alapból nem is akarta…

 10. Ez a pénzért csalást tipikus esete, de hátha végül nem így lesz 🙂

  • Azért ez nem éppen csalás.A BC2 limitednél is kaptunk extra cuccokat eleinte, de azok is olyn dolog voltak amik megnyitható extrák voltak.(a másik, meg semmi előnyünk nem volt belőle, mivel csak limited kiadás volt eleinte, szóval az extra cuccok mindenkinek megvoltak.. LOL.Szerintem nincs azzal gáz, ha a limitedért végre olyan fegyver járna ami másak nincs, és nem csak mondva csinált extra, ami végül csak egy később megnyitható cucc. Ez még se olyan amitől te most halhatatlan vagy, vagy falon át látod az ellenséget.

   • de ez nem limitedért járna hanem ha előrendeled.

    • Lényegtelen.

     • azért szerintem nem.mert a limitálthoz tényleg járhatna olyan cucc amit más nem kap meg.Elvégre drágább(kivéve a BC2-nél) és ha már azt veszem meg akkor kapjak is valamit.De nehogy már azért kapjon valaki egy extra cuccot amikor csak korábban rendeli meg mint én.Ugyan annyit fizet érte mint én csak az a kulombség,hogy én megjelenés után rendelem meg ő meg korábban.

     • Ugyanannyiba kerül mindegyik kiadás. Az előrendelésért meg azért szoktak extrák járni mert a kiadónak fontos, hogy minél többen rendeljék elő a játékot. Kb mint újságoknál az előfizetés, csak játékoknál ritka az előre kifizetés.

     • Azért az megérdemel valami extrát aki vakon megbízik a kiadóban, hogy márpedig az jó játék lesz. És ha elcsesznek valamit a konzol porttal? Mert ez is benne van, de aki előrendeli az biztos a dolgában.

     • Aki a BC2-t előrendelte,az limitedet kapott.Amiben volt olyan fegyó,ami a későbbi -sima-kiadásban nem volt benne,de idővel megnyithattad.Nem értem most mi a gondod.Egyébként sztem jó ötlet,ha az előrendelőknek több cucc lenne benne,mert bár superman attól még nem lesz,mégis kap vmit.De számomra nem is kérdés amin itt sokan agonizálnak,mert ha kell a játék,akkor vedd meg amikor megjelenik,ha nem érdekel,akkor meg tökmindegy,nem?Az ilyen fps-eket nem akkor kell elkezdeni,amikor már sokan leteszik…

     • Nem drágább.Mindig egy árban van a limited és a sima.Sőt mint írtam is, a simát eleinte nem is lehet kapni, csak limitedet, szóval…

     • jól van mind1,hogy mennyibe kerül nem az volt a lényeg.hanem az,hogy a Limited kiadás mellé járjon is valami extra és ne csak a neve legyen limited.Én azon vagyok fennakadva,hogy aki előrendeli olyan extrát kaphat amit az nem kap meg aki megjelenés napján veszi meg még ha a limitedet is veszi.Mert tudtommal ez az extra cucc amiről itt szó van nem jár a limited kiadás mellé.csak azoknak akik előrendelik.(ha nem így van akkor én értettem valamit félre)mondjuk igaz,hogy engem nem sűrűn érdekel ez a fegyver de akkor is:D

 11. En lesz..om az exkluziv fegyvert. Csak a lemez lenne mar a PS-ben! Megvettem a specko kieget a BC2-hoz, oszt biztos megerte. Trofea-vadaszoknak biztos kin, de nekem eleg az, hogy minden este a mi sqadunk nyeri a menetet, ha kell pisztollya akar. Meg 38-as vagyok, de amikor atnezem a dog-tag gyujtemenyt, a rengeteg aranynyaklanc tobbet szamit nekem, mint akarmilyen trofea!

 12. Érdekes elgondolás, túl fogom élni a megrázkódtatást hogy nem próbálhatom ki a Type 88-as puskát…

 13. kód alapján ez vmi sniperpuska (pont nem érdekelnek ezek)De amúgy is. Az elöző VIP rendszerben levő plusz fegyók se okoztak kihagyhatatlan élményt nekem. Ami van azzal lövök.A DLC-t meg remélem nem úgy akarják tupírozni ahogy a BFBC2ben: egy adott játékmód egy adott pályán már dlc csomagba tartozott.

 14. Elég idióta dolog felhúzni többmilió potenciális vásárlót párezer plusz előrendelésért.

 15. Ez egy rossz döntés az Electronic Art- tol,mert így hátrányba kerül aki később veszi meg.Ha pedig igy akar rávenni,hogy megvegyek egy játékot akkor inkább kihagyom,hisz rengeteg jó játék van amit még nem toltam,legyen az új vagy régebbi.Ennek még lessz hátulütője mert ez egy rossz biznisz.

 16. Ez csak pánikkeltés, hogy minél többen előrendeljék. Az EA-nek nem ment el az esze, minden lemezen ott lesz az xy előrendelői prémium, kapnak mellé egy kódot és PSN-ről/Live-ról letöltik az unlock filet. Majd 1 héttel a MW3 megjelenése előtt szépen elkezdik verni a dobokat, hogy jaj nézzetek ide, itt a DLC amiben benne van az a cucc ami a szomszéd Jancsikának már megvan és sokkal jobb játékos tőle.

 17. “Persze a későbbi DLC-k kiadása is jó “”ZS,,szerzési lehetőség,ezt is megértem az ő részükről,csak ne legyenek mindíg ennyire pénzéhesek,mert ez visszatetsző lehet 1 idő után,hiszen a játék eladásokból is kaszálnak szépen.”

 18. Hát igen,nem okos dolog letiltani a többi játékost ilyen dolgokról,akik ugyanúgy megveszik a játékot (csak később).Negatív reklám,ezért rossz üzlet is egyben. Érdemes ezen elgondolkozniuk…

 19. BC1-nél ugyanez a fegyver volt exkluzív előrendelőknek. Akkor nem nagyon voltak panaszkodások, de 3-4 hónap múlva mindenki számára elérhetővé tették. Lehetne most is ugyanígy (vagy esetleg sehogy).

 20. Szerintem a DLC mellett szavaznak majd, hiszen így még plusz zséhez is jutnak.