Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward

Battlefield 3 – nagyfelbontású látnivalók

Az Electronic Arts nagyfelbontásban is közzétette azokat a képeket, melyek részben itt-ott már felbukkantak a Playstation 3-ra is készülő [B]Battlefield 3[/B]-ból. A látnivalók között vannak in-game screenshotok, storyboard rajzok és engine demonstrációs képek is a fejlesztői környezetből.Az EA fontosnak tartja kiemelni a Frostbite 2 játékmotor fény-árnyék kezelési modelljét és a környezet pusztíthatóságának minőségét.

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

 1. Nagyon BABA!!!

 2. jónak NÉZ KI egyelőre!a 2. 3. és az utolsó két képről a MGS4 kézikönyv jut eszembe nem mintha baj lenne 😀

 3. Dobjanak ki egy összehasonlító vidit pc,PS3,xbox360 és nem lesz többé zsákbamacska ez az egész!Tényeket akarunk! 🙂

 4. AAA…

 5. “””Mindenképpen beszerzem””-kategóriájú játéknak tűnik.”

 6. Jól néznek ki de a videókból többet megtudnánk 😀

 7. Meg erre a hiper-szuper Frostbite 2 fény-árnyék megjelenítésre leszek kíváncsi.mivel a PS3 köztudottan az árnyékokkal áll legjobban hadilábon!:DBorzasztóan recés pocsadék látható minden játékban az árnyékok helyén !! :(GT5ben is kikapcsolhatnák már a dinamikus árnyékokat mert ,kegyetlenül lehuzza a játékélményt!Bár tolom minden nap!:DSzóval ezzel tényleg nagyot villanthatnának az EA fejlesztői.De én még azt is halkan hozzátenném,hogy semmivel sem találtam részletgazdagabbnak az idei FPS eknél!!!!!Ezeket a kis villantásokat,főleg ,hogy pc verzával villognak a formák!Konzolos kép,vidi meg sehol……. 🙁

 8. ŐRÜLETESEN STERÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍL

 9. A Cry. 2 is így festett a képeken, élőben meg….

 10. Amúgy én még azt akartam megkérdezni, hogy akkor ez most PC-n szebb lesz?http://www.sg.hu/forumkepek/2010_10/maximum_trolling.JPG

 11. Engem az ilyen látványok nem tudnak feldobni. Legyen rondább akár, csak jó legyen mozgásban.Multiban meg legyen snipermentes szoba is.

 12. me gusta.

 13. Màr vàrom! PC-t kihagyom !

  • Pedig ez az a játék ami pc-n lesz a legjobb.Ps3-on én most a mortal kombat 9-et és az uncharted 3-at várom…Bár az még sajnos messze van.

 14. 128 helyett 24 fő konzolokon, ez nekem egyenlő a kihagyással.

  • Ez van. Nekem pl. semmi gondom BC2-ben a 24 fővel. Ezt kell szeretni, úgyhogy már elő is rendelem:D

  • PC-n sem lesz 128.

  • 64 fő pc-n. De én is kihagyom konzolon.Ha már a pc-m elbírja akkor kihasználom, nemtudom nekem valahogy rossz érzés lenne úgy játszani azzal a tudattal, hogy mások nagyobb pályákon, jobb grafikával és több játékossal játszanak…Pedig azt hittem a ps3 bírja majd a 64 játékost 🙁

 15. Jó lesz ez! Mikor jön???

 16. Egyértelmű hogy pc-n szebb lesz. Engem a hangulat ami megfog és a tereppusztulás na meg persze a Boborján dögcédulája a multiban 🙂

 17. Pc-n durva lesz.

 18. Tuti megveszem , PS3-ra -jó lesz az tuti ( nekem :] ) . A BF2 sem néz ki sz@rul , sőt szerintem a BUG:MW 1-2 , WoW , BO -t keresztbe lenyeli . Tegnap toltam egy keveset az OASIS -on -nyertünk . :]

 19. na végre megérkezett swb3 már kicsit untam a 2 öt …………………..

 20. Szerintem jó lesz ez konzolon is! Biztosan észrevehető lesz a folyamatos fejlesztés. Tudják ők is,hogy az igények egyre magasabbak és ez megköveteli a fejlesztőktől a legjobbat.

 21. Gyere már ki b+, várlak ……………………….

 22. De utálom az ilyen FOLLOW meg hasonló hülye gyerek jelzéseket! Ha már követnem kell valakit, akkor valami kevésbé árkádos illúzió romboló megoldást kellene már bevezetni/használni, ezektől a FÉNYÚJSÁGOS fa..ságoktól már rosszul vagyok!!! PL: legyen a követendő személy ruhájának színe sötétebb, vagy világosabb, persze nem NEON/szúró LED kivilágításra kell most gondolni, csak árnyalati különbségekre gondoltam, nekem annyi bőven elég lenne! De lehetne ezt számtalan más megoldással orvosolni!!! Ha sok pénzem lesz tuti csinálok egy epic FPS-t! A játék dobozán/tokján rajta lenne egy vastagon szedet felirat: HÜLYE GYEREKEKNEK TILOS JÁTSZANI! 100% , hogy megvennék mert hát ők nem hülye gyerekek, aztán meg menne a fika, mit, merre, hány méter? Mert hát ugye kijelzők nélkül nem tudnának vele játszani!!! Rohadjon meg a TREND! 😛

  • “Teljesen egyet értek veled!Minek ezek az idióta segítségek??!!!Legalább ki lehetne kapcsolni!Olyan szinten vannak már a játékok elég rég óta,hogy bőven elég lenne ,ha oda jönne bemutatkozni az ipse aki a mi oldalunkon harcol és elmondja kövessem,pl!!Akkor dzsatarok vele és kész!Aki 15 éve fps-eket tol,annak ez már fáj!!!Pl.:ÉN!Néha rádnéz,gesztikulál mit kellene csinálni és mennénk hentelni.Nem ez ,hogy “”FOLLOW””!!!!!!!!! Siralmas.de tényleg,illúzió rombló nagyon.Valósághű,életszerű,azt feliratok az emberek feje fölött!???Ezt utálom Bc2-ben is.fegyót rátartod az ipsére és pirosan izzik a neve a feje fölött!HOlott észre sem vettem volna hogy ott ül a bokorban…Ilyen fa..ágokat…..”

 23. pc-re tuti:)de sztem a grafikánál fontosabb hogy több ember lehessen egyszerre a multiban, sajnos nagyon le van korlátozva ez a konzolokra!rohansz a giga nagy pályán és csak 12 ellenfél van? kb

 24. Nagyon várom milyen lesz 🙂

 25. Pc-n jó lesz…

 26. Majd akkor hiszem el ha látom. A második rész előtt is ment az agyon ajnározás, és még az első résznél is bugosabb volt.

 27. Kár, hogy az új Duke Nukem nem ezt a motort használja….öhöhhöhöhhöhhöhöhhö….

  • “Duke-nak már az összes engine megvolt nem csak a csajok :Dennyit lehet tudni a konzolos verzióról: What will the console versions lack, then? “”The higher resolution, the higher framerate, the anti-aliasing, the motion blur, stuff like that. We can’t have it to the same quality on the console,”” says Bach.”

 28. Én is azt mondom hogy ezek a képek túl szépek hogy igazak legyenek, legalábbis a konzolos vonatkozásban. De kétség sem fér az első napos vételhez!

 29. Az EA (is) sokszor eljátssza, hogy a képek szépek, de a végén nem az lesz a játékból. De legyünk optimisták! 🙂

  • hála a felesleges korrekcióknak már a saját szemünknek sem hihetünk 🙂 a magazinokban szerintem nélkülözhetetlen az ilyen, de interneten már nem kéne 😛 de nagy a tét mit lehet tenni.

 30. le a kalappal a játékfejlesztők előtt, nem csak a DICE előtt természetesen. türelmesen várom a konzolos fejleményeket.

 31. 😀 Ezek a képek…emlékszem a Battlefield: Bad Company 2-ről is jöttek a képek, amik rohadt jól néztek ki de vagy a PC-s verzióból származtak, vagy fel voltak húzva PS-el. A PS3-as verza közel sem volt ilyen szép.

 32. Én nagyon remélem hogy PS3-on is ütős lesz a grafika! Remek képek!