Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward

Battlefield 3 – My life” trailer”

Az Electronic Arts új trailerrel promózza az állítólag novemberben érkező, AAA-kategóriás saját szemszögű modern lövöldéjét, a piacrobbantónak szánt, Playstation 3-ra is bejelentett [B]Battlefield 3[/B]-at.A videó valós in-game jelenteteket villant.[YOUTUBE]TfrrAp1blaM[/YOUTUBE]

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

 1. igen ,igen

 2. első nap kell már ! 😀 eddigi részek nem fogtak meg de ez letaglóz ..

 3. A 12 perces vidi után még jobban várom! Eddig ez az egyik legélethűbb utcai harc,teli adrenalinnal! Tuti első napos vétel lesz!

 4. Bízok a dice-ban, igaz sok a bug a játékaiban de mindig kijavítják azokat 1 idő után…..

 5. A vidi elején azt írják, hogy egy Sulaymaniyah nevű, az iraki-iráni határhoz közel levő kurdisztánok által lakott városhoz közel játszódnak az esmények. Láss csodát, a háttér teljesen valós:http://en.wikipedia.org/wiki/SulaymaniyahKirály!A helyszín alapján (http://positivity.files.wordpress.com/2007/10/turkey_south_3d.gif) még akár tuti lesznek nem városban játszódó pályák is, mint a MoH-ban.

 6. Nyolc után nem sokkal kaptam egy ímélt az EA Magyarországtól (ezek szerint nem szűnt meg, ahogy valaki írta) 12 perces, soha nem látott játékmenet videó! címmel.A faszbúkon érhető el:http://www.facebook.com/battlefield

 7. “Nem tudom milyen szavak lehettek azon a bizonyos brainstorming-os lapon a DICE irodájában, mikor tervezték ezt a részt. Talán “”valós””, “”realisztikus””, de az tuti, hogy a híradókból megismert környezet és a politikai vonatkozása miatt ez lesz az első BF amit megveszek. Day one!De most komolyan: nem ez a kimegyek és Rambo, hanem bizony benne van, hogy ‘ezek’ nem viccelnek, hogy itt bizony meg is lehet halni. Ha randább lenne a graf, még így is el tudnák adni! (legalább is nekem) Ismervén a kiváló PS3-as BF portokat, sok jóra számítok.”

 8. Tetszenek ezek a trailerek, amik eddig érkeztek, de még várok a lelkesedéssel. Óvatos vagyok, mivel kicsit fura módon a Shift 2: Unleashed jut eszembe: első ránézésre realisztikus, hatásos, nagyon mozgalmas. Aztán végül mégsem szól majd akkorát? Hozzáteszem, szeretném, ha a végeredmény teljesítené, amit a videók alapján elvárok tőle!

  • a Battlefield már nem egyszer bizonyított, a NFS teljesen más utakat jár, azért mert ez is EA ettől függetlenül két teljesen más stúdióról és témáról beszélünk, szerintem lehet hinni a látottaknak és lehet ez még csak a jéghegy csúcsa 🙂 nem vagyok se BF se COD fan de ez az akció engem is kellemesen sokkolt.

   • A két játék között párhuzamot csak a trailereiket tekintve húztam, mivel mindkettő a rövid, mozgalmas, és hirtelen az arcunkba robbanó realisztikussággal próbál(t) minket meggyőzni. Persze eltérő műfajban. Csak azt tudom mondani, hogy a próféta szóljon belőled! Ha lehet hinni a látottaknak, a sok katonai témájú FPS között talán lesz végre egy igazi kedvencem a generációban.

 9. Nagyon szép. Remélem nem lépnek félre vmi hülyeséggel.

 10. Ez nagyon odabasz.TÉNYLEG KÖTELEZŐ:). De nem kéne a egy COD-dal hasonlitgatni.

 11. Penge

 12. Naggyon szép. El tudnék még viselni pár trailert megjelenésig. Kötelező lesz fps mániásoknak.

 13. kegyetlen… végre valami jó is lesz…

 14. Asszem’ a CoD elmehet nyugdíjba…

 15. Hát igen ez a Bf feeling, ez fps, ilyennek kell lennie 1 fps-nek !

 16. Emberek fedezékbe, mert előrendelve : )

 17. előrendelve 🙂

 18. ezt nagyon várom bazki:)

 19. Beteg modon jó 😀

 20. Remélem a következő generációban nem lesz több háborús fps.

  • Ja. Legyen csupa Sims, Tamagochi HD-ben, meg egyéb, csak nőknek való ökörségek…

  • Remélem a következő generációban a konzolos fps-ek elbírják a 64 játékost jó grafikával…

  • Szerintem jogi lépéseket kellene foganatosítanod az ellen aki a fejedhez pisztolyt szegezve kényszerít, hogy háborús FPS-eket vegyél. (Mellesleg én elvagyok a Killzone/Resistance/Half Life sorozatokkal, más FPS-ek nem érdekelnek.)

 21. Ez bitang jó,kis összevágott vidi volt az eddig látottakból!:)De hol az újdonság?Semmivel sem látom szebbnek a cod4-nél!Mitől lesz ez olyan fú,de nagy gépigényű?BF graf tupírozva,teljesen egyértelmű,főleg a fák pff……De remélem a multi lesz olyan jó mint a BC2!Bár vadász gépeket is fölénk engednek akkor a hajam eldobom(me nincs)!!!BC2 már a helikopteres mapoktól kirázott a hideg.1 kis majom henteli a népet a levegőből!!! TAPS!!!Mi értelme?Legyen akkor külön égi harc map.PLS!Eddig ez tényleg csak etetés,szerintem is,amúgy!

  • bazki ez azért szebb lesz mint a cod 4 egyértelmüen szerintem.

  • Te, konkrétan egy másik videót néztél apám!Ez olyan gyönyörű, hogy rendesen bedobogott a szívem mikor megláttam.

  • Szerintem már BC2 is messze szebb volt mint az MW-k. Viszont amit a repülőkről meg a helikopterekről írtál azzal egyet értek. Míg a BC1-ben simán kikaptam 1-1 helcsit a légvédelmi ágyúval, addig a BC2-ben olyan szinten nem sebzi a légvédelmi ágyú a heliket, hogy az már vicc. Remélem ezen csiszolnak a BF3-ban. A hangulata szerintem is ász. A grafika meg egy jó múltinál másodlagos. CS-t milyen sokáig, sőt még a mai napig játszanak az emberek. Én meg még mindig tolom a BC1 multiját, pedig az sem mai darab.

   • Bc 1 az semmi még a battlefield 2-nek is rengeteg játékosa van pedig az egy 2004-es játék és szerintem az eddigi legjobb battlefield 🙂

  • Szerintem vedd elő a COD4-t és nézd már meg hogy milyen grafikája van aztán utána megint a trailert. Ez egy tök szépre sikeredett game lesz, a robbanások, a fegyverek, a járművek, a környezett, nagyon látszik rajta hogy egyre jobban hajtanak arra hogy minél szebb és realisztikusabb legyen. A COD meg eltűnhet a francba, már csak a 4. részt ismételgetik szinte, csak picit javítanak grafikán és a játékélmény meg ugyan az szinte.

 22. engem már az első videóval megvettek… a hanghatásokkal mindenképp.. kicsit olyan érzésem van, mintha a KZ-ben látott, kaotikus, hatásvadász háborús jelenetek ihlették volna a fejlesztőket.

 23. Én várom. És ha hozza a BC2 hangulatát, akár maradhat is felőlem a grafika olyan, amilyen abban volt. Nem izgat.

 24. Ami különbség lesz esetleg a verzák között, és ezt ismerték el a fejlesztők is az a nagyobb textúra felbontás…..

 25. annyira birom az ilyen videokat, hogy ha belsö nézetet mutatnak, mindenki hanyatt dobja magát, hogy huuu in-game. ha in-game hol marad az életeröcsik, löszer számlálo stb… ez olyan kamu, mint a 2005-ös KZ2 E3 video volt.

 26. Ez olyan, mint régen amikor pár konzolos játékból render videókat mutogattak meg photoshop képeket. A pécéseknél az a bevett szokás, hogy ráküldik a cuccot egy Corei7 Quad-al megtámogatott GTX580-asra, szegény gyerek meg mikor megveszi, nem győzi állítgatni a butító csúszkákat meg szénné OC-zni az egy éves hardverét, hogy a látvány megközelítően úgy nézzen ki, mint a beetető videóban, lehetőleg szaggatásmentesen.

  • na az ilyenek miatt hagytam abba a PC-s kalandokat 😛 többet konfiguráltam mint játszottam, siralmas idők voltak. az aktuális PC-s csúcsvasakkal sem lesz elérhető ilyen látvány, majd a megjelenés előtt 1 hónappal beköszönt az új grafkártya széria promotálva a B3-at. a konzolos faszagyerek beugrik a boltba, kicsengeti a pénzt, haza megy felkapcsolja a 6 éves vasat, bele csücsül a babzsákjába, nyom egy START-ot és a konfigurálás le is van tudva. miről beszélünk ? 🙂

  • Én tök jól elvok… Tavaly februárban lett meg a PC-m, úgy, hogy a videokártyát nagyon erősen lespóroltam (kb 40k-t értsetek alatta) és vettem a megtakarított lóvéból egy PSP-t is. És tök jól elvok vele, BC2 is simán fut (persze nem maxon, inkább a max és a közepes közt).A gamek konfigurálásával sincs nagy bajom, az már nem b*szik 1 öltést sem, nekem inkább az a bajom, hogy kevés a jó exkluzív.Oszt majd meglátjuk, hogy a BF3 hogy megy, de ha már a BC2 graf szintjét bírja majd vinni a PC-m, akkor nekem minden tökéletes lesz. Ezekhez a grafikai dolgokhoz nem igazán van szemem… XD

 27. Durván durva!!

 28. Józsi bátyám, én aztat mondom, hogy ez má valami.

 29. Asszem nem túlzok,ha azt mondom:QRVÁRA VÁROM!De nagyon messze van még…

 30. Majd ha tényleges ps3 gameplay-t is tolnak akkor majd eldöntöm, hogy kell e…Már unom a pc-s parasztvakításokat….

  • Nem tudom, nekem annyira nem számít a grafika. A fizika úgy is ilyen lesz, maximum recésebbek lesznek a textúrák, ettől a játék és a hangulata ugyan olyan marad.. szerintem.

   • Én már nem hiszek senkinek. főleg az EA-nak.Lásd crysis 2 hírek…. Különben is kezd már csömöröm lenni ezektől a modern kori Fps-ektől… lassan 12 lesz 1 tucat belőlük.Multiplayer videót kérek….

 31. Ha a hangulat ugyanilyen lesz PS3-on is akkor szerintem senkit se fog izgatni, hogy nem olyan a graf mint PC-n, bár én szerintem nem lesz rosszabb a látvány!

 32. Erre már nem tudok mást mondani… KÖTELEZŐŐŐ! 😛

 33. Basszus,PC-n next-gen!Ha PS3-ra valamivel szebb lesz,mint a BBC2 PS3-on,akkor én már elégedett leszek! .DD

 34. nem védem az mw2-t, de még mindig hangulatosabb az eminemes trailere (és ahhoz nem kell annyi poligon se:))Sztori szempontjából ősszel kapunk 2 interaktív filmet: BF3 és MW3

 35. hűha tankos repülős küldetés is lesz ez tetszik, de kíváncsi lennék már egy ps3-as videóra

 36. arcotok, amikor ez full PC footage és a fejlesztők elismerték, hogy konzolra nem tudják ezt a látványt produkálnihttp://myfacewhen.com/5/

 37. Nagyon ott van a hangulata!!!

 38. A végén van egy két új jelenet. A tőbbit már láttuk.

 39. Szerintem ez még mindig nem PS3 videó. :(Félek, nem lesz ilyen szép, de ha meg lesz a hangulat akkor megbocsájtható.

 40. Lesz vadászgépes küldetés is ? (király a pilótafülke). Milyen a komoly a robbanás mikor szinte a teljes utca megemelkedik és darabjaira hullik.

 41. Remélem tényleg kijön novemberben és nem csúsztatnak. Még így is nagyon messze van a megjelenés!