Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward

Battlefield 3 – kiváló minőség a DICE-tól

Az Electronic Arts / DICE duó multiplatform fejlesztésű FPS-e, a [B]Battlefield 3[/B] kapcsán több [I]rinyahullám[/I] is végigfutott az interneten, miszerint a konzolos változatok sokkal gyengébbek lesznek, mint a PC-s. Nos, nagyon úgy tűnik, hogy a Playstation 3 tulajdonosoknak biztosan nem kell aggódniuk: a szoftver kiváló minőségben készült el a Sony konzoljára. A következő két off-screen videóból jól látszik, hogy felesleges volt előre félni – a PS3 még jó ideig megfelelő minőséget képes prezentálni ebben a generációban.[YOUTUBE]0-CQzAvKYD4[/YOUTUBE][YOUTUBE]IaPEUigtoZI[/YOUTUBE]

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

 1. Legkirályabb!

 2. Baromi meggyőző ez a game 😀

 3. Hol van már a full verzás 99 problems vidi?????????????? :(Mára ígérték………….

 4. nem is volt kérdéses 🙂 bírja még a pici ^^

 5. lehet a videó minősége rossz de látszik rajta,hogy jobban fog kinézni mint Xboxon.nagyobb a látótávolság és a fények is jobbak ahogy én láttam.

 6. Marti indítsd be a fluxuskondenzátort! :D:D

 7. Én azért is szeretek PS3-mon nyomulni, mert nem vesz rá új hardver vásárlásra, hogy nem 100% a grafika. :)Ami a felbontást leszámítva kb. ugyanolyan, azt inkább konzolom játszom. Dead Space, Bioshock, NFS HP2… Pécét szerintem maximum az ES Skyrim miatt fogok fejleszteni (bár az eddig megjelent infók alapján egyre kevésbé tetszik).

 8. Szerintem csak elírta.

 9. Én eddig sem rinyáltam és ezután sem teszem…Nekem még nem volt problémám az eddig megjelentekkel sem!ENNYI 😀

 10. rinyahullám :DDDDD . Nem baj ám tanulom a Pesti szlengeket 😀 Tuti vétel !

 11. Majd C4P-ben a löncs party-n meglátjuk =D

 12. “””Rinyahullám””….:)”

 13. Nagyon ütős! A béta melyik nap indul?

 14. Na akkor úgy tűnik, hogy ezt is meg kell venni, elképesztően szép lesz.

 15. Örülök . :] Amúgy már vagy 2 hónapja elő van rendelve . Nagyon durca game lesz . Idén a BF3 fogja vinni a prímet . Október 28. . Bakker , addig simán kihúzom , a FIFA 12-vel -a héten már jön . :] PS3 POWER .

 16. Hát marti nem tudom honnan vélted ezt a megállapítást levonni,de ,hogy nem erről a 2 vidiről az tuti,hisz olyan gyenge minőségű már megint sajnos,hogy nem lehet viszonyítási alap.Sejtem,hogy csak nyugtatni akarod ezzel a cikkel a népet, :Dde valami konkrétabb alapanyag kellene!:DGondolom ami ma jön ki új trailer az is PC-s lesz,tehát azzal sem megyünk semmire,max tátjuk a szánkat milyen elképesztő részletes a cucc!:)De most már azért egyre nyilvánvalóbb ,hogy nem gyenge a holmi amit betolunk majd a gépünkbe!!!

 17. már annó az spu-s prezi is meggyőző volt, számítani lehetett rá.a játékkal kapcsolatosan egy félelmem van, méghozzá az, hogy a 3D-ről nagyon kuss van, pedig nagyon kéne (engem a Resistance 3 totálisan elrontott, sajnos..:))

  • Szerintem nem lesz benne! Nem az EA fejese volt az aki nem ismerte el a 3D létjogosultságát? Valahol pedig cikkeztek erről, csak nem emlékszem hol! 🙁

 18. ebből a kamerás nézetből biztos ugyanolyan:)vmelyik videóból inkább azt szűrtem le,hogy a háttér amivel trükköztek. A pc-n komplett háztömbök vannak a háttérben, míg a ps3on pár ház vagy csupasz domb.De lényegtelen! Jó nekem úgy ahogy van, mert lesza..om mennyire van elmaradva a hitekextra pc-s verzától. Élvezetes legyen.

 19. Nagyon hangulatos lesz az már biztos. A fény-árnyék effektek pedig különösen tetszenek. Mondjuk a videó minőségéből nem derül ki hogy tényleg olyan lesz-e mint pc-n, de az biztos hogy ps-en is jól néz ki.

 20. Ja és lehetne már csütörtök! 😀

 21. Nemrég linkeltem a játék topicjába! 🙂