Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward

Battlefield 3 – holnap bemutatkozó trailer

A Game Informer nyomtatott magazin világelsőként mutatja be új számában az Electronic Arts Playstation 3-ra is készülő [B]Battlefield 3[/B] FPS-ét. Ezzel egy időben, holnap a kiadó fel is lövi az internetre a game debüt trailerét. Ahogy kijön, toljuk ki főoldalra.[YOUTUBE]-7gG1P9d6_k[/YOUTUBE]

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

 1. Én Bo-zok, de szerintem a Bf szebb.

 2. Nekem meg volt az előző két rész.Bőven elég is volt egy jó időre a BC-ből.

 3. BFBC2 szerintem jó..vannak olyan pályák ahol nincsenek is jármüvek(Nelson Bay,White Pass)és voltak olyanok ahol Full-ra ment a Tank-csata igy sokszinü volt…igaz az utóbbi mapok kicsit nagyra sikerültek(harvest day)na de mindenkinek nem tehetnek a kedvérre…..A LÉNYEG AZ VOLT SOK MAGYARRAL(HUN) MENTEM EGYÜTT,ÉS ALÁZTUK A KÜLFÖLDIEKKET,EZ MARADJON IS IGY!!..sajnos ez a MoH-ra nemvolt igaz,ott nem éreztem jól magam,vissza is tértem a BC2-re,jött is szerencsémre a Vietnam is.jó nem tökéletes a BFBC2,fegyverrek ereje kicsit az oroszgyártmányok felé húzz(ak)..és a legutóbbi frissitéssel elszedték a sok fegyvererejét(m60,)…a probléma az vele sokszor hogy a Rangunkkat elfelejti(visszaadja,de boszantó egy kicsit).én azért megvagyok elégedve!Ön is uram?(Bandage_520)

 4. LOVE LOVE LOVE =)

 5. izgultok mi? jajaj csak jobb legyen mint a kod… (igaz a grafika nintendo) sokkal jobb összedőlnek a házak (igaz 6 pixel per tégla)szóval jácccatok csak ezzel majd… óriási pályák… ja kitöröd az analógkart mire beérsz a harcba, majd valami kemper kisznájpol, futhatsz megint…. (a kurvanagypályamásikvégéből) tényleg fasza játék…no igen az mw2-t ellepték a csíterek… szerintetek a bf-n nincsenek…ugyan királylány!

  • neked mi bajod van?el felejtetted bevenni a gyógyszered?:D

  • ezt felesleges volt leírnod . A mw2 azért utálják sokan mert nem képesek kiszedni végleg a csalókat a bo-nál deto ez van ami nekik már nem pénz arra szarik az treyarch meg a volt iw magasról . a bf-nél legalább nem mindegy ,és ott még ingyen pályákat is kapunk amit a codokban fizetni kell szóval rohatul nincs igazad hzs .

 6. A BF-ben még nagyobbak voltak a pályák, mint a BC2-ben? Wow! 1200pontos headshot!? 🙂 Gyöhetne már! Nekem a MoH nulls lett, a CoD-os rohangászás egy lakótelepi lakás nappalijának megfelelő területen pedig nem izgat fel! Vajon milyen újítások lesznek?

 7. WoW 😀 Ez jóó :D(Mondjuk ez alap…)

 8. Jó lenne már…

 9. a béta végett vettem meg főként a MoH-ot.remélem már nyáron kipróbálhatjuk.

 10. ez tuti jó lesz

 11. Várom nagy szeretettel!!

 12. Konzolosok most kimaradnak az igazán jóból. 64 player 🙂 Már alig várom.

 13. ha nem lesznek benne olyan nagy pályák mint a bc2 akkor talán megveszem .

 14. várom, de sztem majd csak év vége felé lesz… 🙁

 15. Ha lesz olyan jó, mint a BC2, akkor tuti vétel. Márpedig ez még jobb is lesz valszeg. VÉTEL!

 16. Amúgy bármilyen is legyen én tuti rommá játszom majd a BETA-t és a Demo-t is úgy ahogy a BFBC2-nél is tettem aztán vagy megveszem, vagy nem. Remélem megfog és belenyomok annyi órát a fullba is mint a BC2-be.

 17. NAgyon várom milyen lesz!!!Remélem porrá alázza majd a CoD-okat 🙂

  • Kár, hogy a fejlesztők is törekednek arra, hogy CoD alázós legyen, pedig nem ezt kéne szem előtt tartani. Csináljanak jó játékot függetlenül bármitől és akkor nyerő lesz. A CoD egy hulladék lett az utóbbi időben szóval azzal szerintem már nem kell versenyezni.

 18. Király! Alig várom már ezt a játékot.

 19. váróóós!!

 20. a 2. rész kimaradt,csak a beta-val játszottam,d ezt megveszemBF3 beta-ról van már vmi hír ??

 21. Minden reményem ebben a játékban van. A 2. részt ronggyá játszottam PC-n, valami isten volt. Jól megtervezett pályák, járművek. Zseniális volt. Bízom benne hogy elvonatkoztatnak a Bad Company világától.

  • Remélem megtalálják az arany középutat és a BFBC2 játékosainak is tetszeni fog a sima BF3. Picit tartok a dologtól, de bízom a fiúkban, mert amit eddig letettek az asztalra az megkívánja ez.