Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward

Battlefield 3 – Battlelog” trailer”

A Playstation 3-ra is október 28-án érkező háborús FPS, a [B]Battlefield 3[/B] a legnagyobb Electronic Arts szoftverekhez hasonlóan saját online szociális felületet kap, melynek neve [B]Battlelog[/B]. Ezen keresztül érhetik el egymást a playerek, tekinthetik meg statisztikáikat, és intézhetik ügyeiket – ezt mutatja be a következő trailer….de mielőtt kattintanál, pár infó a játékkal kapcsolatban. A multiplayer béta immár mindenki számára elérhető. Ennek kipróbálása után több csalódott hang jelent meg az interneten, mondván nem feltétlenül azt a magas minőséget kapták a játékosok, amit a előzetes videók alapján elvártak. Nos kiderült: a béta egy igen régi szoftververzióval működik, mely ráadásul a letöltési méret optimalizálása miatt nem is a végleges textúracsomagot tartalmazza. A bolti game PS3-on 50GB-os Blu-ray lemezen terpeszkedik és fényévekkel szebb, jobb, okosabb, mint a béta, mind multiban, mind pedig szingliben – utóbbi kifejezetten mutatós!A Playstation 3 verzió különösen minőségi, a konzolos változatok között a legerősebb – és köszönőviszonyban sincs a kompromisszumos és régi kódot használó bétával. Lesz meglepetés a végleges játék gépbe kerülése és kipróbálása után![YOUTUBE]ENevLM-G9DI[/YOUTUBE]

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

 1. Nem kimondottan szar a Beta igaz h egy kurva pixelre lovoldozol 600meterrol. Egyenlore silany. Megveszem mert inkabb mint a CoD!Aztan ha igaz amit ide irtak akkor happy minden de ha nem?

 2. Gyerekek én elképedve láttam,hogy a platinum shopban november 4 a BF3 megjelenési dátuma!!!!én máshol rendeltem,mert ott pólóval kapom és ott nem változott az októberi dátum!!Valaki tud erről valamit?Tényleg több mint 1 hetet csúsztatják,vagy mi? 🙁

 3. nagyon állat lesz a cucc :D:D:D:D

 4. Nekem bejött a béta, csak egy bajom van vele, mint minden FPS el konzolon, számomra inverz kell minden joy irányból :DMegszoktam RPGk és TPSek miatt, meg valahogy reflexből úgy mozdulok, és sajna vízszintes inverz nincs és így reflexből rosszirányba fordulok 🙂

 5. Mikor lesz teszt?

 6. Nem lehet, hogy a 3D miatt 50gigás? Maga a játék meg 25giga körüli!

 7. 50 GIGÁS lemezen ? WTF ?

 8. Úgy legyen !!

 9. Nekem 100%-ig ellenszenves ez a játék… :/

 10. Ez a megjelölés dolog gondolom a Normál mód miatt van!Remélem! :)Ha eltalálnak valakit annak narancs 3szög lesz a feje fölött!Tényleg siralmas.Fegyó váltás is kicsit lassú szerintem.De azok a nevek tényleg borzalmasan zavaróak,meg medikkel még a szívritmus görbe is ott van,ha 3 hulla+3 társ elöttem rohan egy abszolúte semmi mást nem látok a pályából!Rengetek fölösleges infó!De akár mit is hordunk itt össze :ez akkor is KIBEBASZOTT JÓ LESZ!!!! :D:D:D

 11. “Nekem a legnagyobb gondom az a bétával, hogy a lefekvés miatt sokan játszanak “”élő halottat”” és piszok nehéz meglátni ha már két hulla közül lövöldöz valaki mozdulatlanul. A bokorba bújásról meg nem is beszélek. A másik meg ahogy a csapattársak vannak megjelölve. Az a mini háromszög egy vicc. Nem egyszer sikerült fél tárat beleengednem a csapattársba. Meg beálltam az ellenségek közé és észre sem vettek. A metrónál a kék fénybe kék jelölés aztán nagyon látható. Miért kellett elhagyni a jól bevált zöldet?!! Az még a fák között is látható volt. Meg miért kell egy zárt térbe a falon át is látni a csapattársak helyzetét?! Ha a távolba pont a vonalába áll egy ellenség simán úgy látható mintha velem lenne. A térképen úgyis látható a helyzete az bőven elég arra hogyha odaakarok szegődni valaki mellé. Ami a BFBC 2-ben jól működött az miért kell ilyen apróságokkal elcseszni. Én örülnék ha ezt orvosolnák. A grafikán meg látni hogy nem a végleges. Miért csináltak volna egy új motort ha a régi szebb megjelenítést tudott mint az új. Nem lett volna értelme pénzt beleölni. Nekem a BFBC 2 az etalon de már előrendeltem a BF3-at. Az esélyt nálam megkapta hogy bizonyítson a végleges verzió. Remélem fog is és meglesz az új kedvenc. :)”

  • A nagyrészt fekvő ellen tényleg nagyon idegesítő.

  • Jó észrevétel! Amit leírtál az tény! De egyvalamit ne felejtsetek el! Az ellenfélnek jellenleg ugyan ezzekel a nehézségekkel kell megbírkóznia.

   • Valóban így van! Csak szerintem ez megöli a játékot. Én kivenném belőle a fekvést. Mert esély sem ad arra hogy észrevedd az ellenséget főleg ha a bokorban lapít. Tudom ez a valóságban is így van. Majd meglátjuk mennyire lesz játszható ha mindenki ezt az egyszerűbb utat választja az ölésre. Aztán a látszólag kihalt pályán mindenki a másik csapat éppen mozgó emberére vár és szépen megáll a játék! De ne legyen igazam. Ez csak az én szerény véleményem!

    • A BF játékokat a küldetésekért kapott GYÉR PONTOZÁS öli meg! A KZ3-ba is pont ezért emelték 1000pontra a sikeres küldetés végrehajtását! Ösztönözni kell a népet! Ha nem? Lefekszenek a fűbe!

  • Ez egy szimulátor ! Ugyan vannak benne arcade elemek de nem arcade játék … ezek a dolgok mind a játék élethűségét hivatják képviselni szerintem … kisebb hibák valóban vannak de már így is felülmúlt nálam mindent … egyszerűen eszméletlen lesz !

   • “Nálam is a BF a király az FPS-ek közül és megértem a mások véleményét is. Lehet nem is azzal van a hiba, hogy lehet feküdni mert tényleg a valóságban is lehet és elvégre a harcot szimulálja. Inkább azzal ahogy pár ember már túlzottan használja. De sebaj majd jól mutat a dögcédulájuk a “”knife kill”” gyűjteményembe. :)”

  • Jogos! Engem is idegesít, hogy nem tudom ki van velem. Amúgy meg a térképen se látok sokat a csapattársaimból… 🙁

 12. Nagyon jó játék nagyon várom , Béta is nagyon jó!

 13. Szerintem már a BÉTA is nagyon odaver,én nem találtam benne semmi hibát.A kinézet is és a hangzás is nagyot üt! Bárcsak meglenne már! 🙂

 14. Egyre inkább be akarom szerezni 😀

 15. Én nem esek kétségbe,tuti jó lesz ez,csak már lenne a boltokban! 🙂

 16. Nekem sokak ellenére nagyon tetszik a beta. Pár bugot leszámítva egyáltalán nem rossz. Csodát nem kell várni tőle, én már annak is örülök, ha elindul.

 17. “Hogy micsoda ?! Már a bétától is elállt a lélegzetem !!! Már ott mondtam hogy ez “”túl jó”” lesz … uram isten … mi lesz ebből …”

 18. Aha…persze….

 19. komooooly!

 20. Az a baj, hogy itt sokan nincsenek tisztában a béta fogalmával.

 21. Azért a biztonság kedvéért lemondtam az előrendelést,mert nem hiszek nekik.Muhaha.

 22. a beta PC mar atttyauristen. persze fura mod vannak akik belatnak szerintem a falak moge…..

 23. Tutira veszem, hogy PS3on a statisztika megint sokszor össze fog omlani. Nem tudok egy BF-et ebben a generációban ahol nem volt ilyen. (BC1, BC2, BF1943,)

 24. Ha ennek a fele igaz, már jól jártunk! 🙂

 25. Én bízok bennük, bár nekem az igazi csalódás a fekvés jelentette benne. Nagy hibának tartom. A sztori részben elment volna, de attól félek, megölik vele a multit. Tele lesz bokorban és egyéb helyeken fekvő majommal, akik elcseszik a játékélményt…

 26. Pont az ilyenek miatt le sem töltöttem a betát,amit ezek után már természetrajz,hogy nem is fogok!Majd amikor a futár kihozza,és a hétvégén behelyezem a PS3-ba,akkor döntöm el,hogy valójában mit is ér ez game:)

 27. A sok hitegetés helyett inkább akkor egy PS3 gameplay videót kellene kiadni, már senkinek nem birok elhinni semmit. Ha ennyivel szebb mint a béta, akkor lássunk egy videót.

 28. Ez a játék kegyetlen nagyot fog szólni, ehhez képest az MW3 egy játéktermi pisztolyos stuff…legyen már október 28:D!

 29. ebben a bétában azt sajnálom, hogy pont egy egyszerű pályát mutat. azért a caspian border-es pc-s videók már durván ütnek.engem már evvel a szenzációsan tweakelt játékmenettel és bétás grafikával is megvettek. a hangok meg…kész vagyok tőlük.

  • Ha már a hangokat említetted, 5.1-ben nyomod? Neked szól minden hangfal (konkrétan a centerre gondolok)?? Mert nekem az nem…

 30. Naggyon HELYES! Ezt vártam pontosan, hogy erősítsék is meg, hogy mennyivel jobb lesz majd a végleges verzió, bár ezt a bétát akkor sem tudom hova tenni… Másrészről pedig ez a Battlelog dolog is kurva jónak ígérkezik, szóval majd remélem hogy sokan jövünk össze így játszogatni! =)

 31. Nekem nagyon bejött a béta, eltekintve pár Bogarat… nem szeretek a textúra alatt mászkálni…Viszont összességében rohadt jó! Várom 🙂

 32. “Az biztos, hogy az EA megint hülyeséget csinált. Tegnap kipróbáltam pc-n is a bétát és azt kell, hogy mondjam semmi köze nincs a béta állapothoz. Az alfa stabilabb és szebb(mondjuk a grafika hidegen hagy) is volt mint a “”béta”” amit nyugodtan pre-alfának is hívhatnánk. Inkább az alfát adták volna ki újra konzolokra és pc-re egyaránt jobban járt volna mindenki. Tegnap hiába menetem nagyon jó meccseket még mindig nem tudom, hogy lemondja-e vagy sem. Egy dolog biztos év elején még én is azt mondtam, hogy ez az év az fps-ké hát eddig ami idén megjelent hatalmas nagy csalódás volt az összes. Utolsó remény sugár már csak a RAGE meg még talán ez. A codot azért nem említem ide, mert már 3 éve csalódás az egész sorozat számomra.”

 33. Lál Sokan szidják a témát. Én meg szétröhögöm az agyam 🙂 Valami nagyon nem oké.

 34. Majd 4-5 ezer körül meglesz Platinum kiadásban valamikor, de csak a szingliért.

 35. Beta sokszor nem akar futni,zoomolni,stb.mint ha kihagyna a joy!:DDe nem laggol,szaggat.Csak mikor nyom egy mentést stoppol! 😀 Mint bc2 ben!Amúgy nagyon sok múlik a tv beállításon!!!!Alapban olyan homályos ,pocsadék volt nekem ,mint az F1 2011.Kicsit megpiszkáltam és mindjárt vágott a kép!( f1 en mondjuk ez sem segített! 🙂

 36. Bár csak igazad volna!!!!!!!!!!! 🙁

 37. Én is csak néztem, hogy EZ AZ A SZARRÁ HYPEOLT JÁTÉK b@ssátok? Beta alapján egy nagy rakat kula!Viszont akkor felmerül az emberben a kérdés, hogy egyáltalán minek pakoltak fel egy beta-t nem sokkal megjelenés előtt ami állításuk szerint nem tükrözi a valóságot. Hát hülyék ezek….?…..vagy csak tépik a szájukat….

 38. Egészen röviden ez egy fostalicska!Akár béta akár alfa vagy gamma eddig ez nagy csalódás!

 39. A béta kissé elkeserített engem…PC-n nem fut normálisan, PS3-on meg egyáltalán nem tűnt szépnek. Továbbá idegesít, hogy csak akkor tudom megnyitni az opciókat, ha éppen le vagyoki spawnlova és élek, ha megölnek, akkor meg kilép belőle. Van itt még javítani való bőven… De remélem, hogy jó lesz. Amúgy van rá esély, hogy a kész verzió majd jobban fusson a PC-men?

 40. Az sem erdekel ha ps1es a grafika a sok földala eses utan… kurvara idegesitö

 41. Ezt magyaráztam, sokak nem értették és nem értik, mi a beta fogalma, TESSÉK!!

  • Bocs, de amit kiadtak az inkább alfa mint béta!! + lehetett volna valami tájékoztató, hogy mit is várjunk..Na mind1 várom a megjelenést…

  • Maguk az EA-sek is azt mondják, hogy nem értik, miért egy ilyen korai verziót tettek nyilvánossá. Tudvalevő, hogy X360-on pl. két lemezes a játék, pont azért, mert nagy helyet foglalnak a textúrák – többek között. Tegnap beszéltem valakivel, aki játszott a PS3-as szinglivel, és azt mondta, hihetetlenül jól néz ki.

 42. csak az érthetetlen számomra, h miért csak 1,5 gb lett a beta. rengeteg anyázást megspórolhattak volna a fejlesztők egy akkor méretűvel, mint ami pc-re jött (az 3gb volt).én bízom a dice-ban, a játék továbbra is előrendelésben marad.ugyancsak a hibák elég szembetűnőek és gyakoriak, ha minden nagy hibát kijavítanak a teljes játékra, akkor nagy baj már nem lehet. utána 1-2 patch-el még mindig lehet javítani majd az összképen.mindenesetre a cod-hoz tuti nem térek vissza, ahhoz NAGYON szarnak kell lennie a véglegesnek. bízok benne, h nem fog így történni.

  • PC-n 2 pályát kellett letölteni és gondolni kell azokra is akik 1080p, vagy még nagyobb felbontásban akarnak játszani.

   • valóban. pc-hez viszont sokkal jobb textúrákat adtak, mint a konzolos verzióhoz. a plusz 1 pálya pedig nem indokolja a 2x akkora beta méretet.egyszerűen 1 szebb betát kaptak a pc-sek. a plusz 1 pálya pedig már csak hab a tortán.

 43. Nagyon remélem, hogy ez valójába így lesz. Mert egy hányadék az a béta. BF BC2 demója utána valami hasonlót emlegetek és semmi. Bár itt azért lehet látni, hogy valami nagyon nem stimmel a garf.-al.

 44. Bízok a szavukban és megveszem első nap, ahogy azt előre terveztem, de ha elbsszák… hm… felrobbantok egy kórházat. 😀

 45. ezt jó hallani