Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward

Battlefield 3 – Back to Karkand DLC képek

Az Electronic Arts közzétett pár új screenshotot a Playstation 3-ra is kapható [B]Battlefield 3[/B] FPS első nagy DLC-jéből, melynek címe [B]Back to Karkand[/B].A bővítmény négy ismert BF mapet dolgoz fel újra, ezek a Strike at Karkand, Wake Island, Gulf of Oman és Sharqi Peninsula. A Frostbite 2 motornak köszönhetően a pályák nagymértékben rombolhatók. A csomagba ezeken túl 5 új dögcédula, 5 új trófea, három új jármű (DPV, BTR-90, F-35B STOVL repcsi), 10 klasszikus Battlefield fegyver és még pár apróság kerül.

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

 1. Neten kivül hol lehet dlc kódot venni?

 2. Már akkor is késő lenne, ha meglenne……kockamargarin.

 3. Mekkora lehúzás már megint ez a DLC. A játékot megveszed sima kiadásban 5-600 forinttal olcsóbban mert persze Limited-et már nem tudnak prezentálni kishazánk kereskedői, majd vedd meg a szaros kiegészítőt potom 2-3000 forintért. Szopjon le az EA !!!

 4. én úgy tudom hogy decemberben jön ki, a 10 fegyver meg már publikusá vált: MP5PP19L96A1L85FAMASType 88JackhammerMG36Type 95Type 97

 5. Baszhatják ! EA -nek ez a játêk lebögés !!

 6. Nincs esetleg hír az elérhetőségéről ?

 7. Gondolom nem fért már rá a lemezre… :DKarkand és a Wake Island nagyon jó, megunhatatlan, és persze kihagyhatatlan pályák!

 8. a játék összes dlc-jét meg fogom venni, mert a készítők csodát műveltek. Ilyen minőséget multiban sosem reméltem. generációnyit vernek ninden játékra.

 9. Gyerekek nekem kb 520p ben jeleníti meg a játékot a PS3,kb BETA szint.és csak 2 óra játék után kezdi betölteni a texturákat,de majdnem pc szintre.Na ez mitől van??????????????Be kell melegednie a PS3 nak hogy be tudja tölteni a pályákat.???Addig távolra tiszta pixelmocsár minden.Szemem kifolyik az erőltetéstől.Utána meg vág a kép,sehol még csak egy recés él sem!!!Távolban sem!!!Ez mi a rák???Peccselni fogják megint?mert ez a 229MB os patch nem sokat ért!! :(Vagy nektek nem csinál ilyet?

  • Nem az a baj, hogy a 720p felbontás nincs kipipálva, mert akkor szokta letenni a képet a gép 576p-re. Igazam lett jóformán ki se jött a játék, de már javítást adtak ki hozzá. Hiába a dice nem hazudtolja meg magát.

  • Nekem nem csinál ilyet! Eltekintve 1-2 lefagyástól kampányban, elváráson felül teljesít a játék. És a multi elképesztően hangulatos lett.

  • Nekem is minden elhalálozás után kell várnom úgy 5-10 másodpercet, hogy fullosan betöltse a textúrákat, de akkor azért elég dögösen fest. Szerintem az olvasófejünk döglödik – az enyém legalábbis biztosan.

 10. De minden esetre örömmel várom,mert nem sok map tetszik az alap 9 ből….. :(De ezek csak a Srtike at Karkand képek szerintem.Többiről is jöhetne valami ízelítő.Főleg azoknak akik majd fizetnek érte. 😀

 11. Várom szeretettel,… és teli tárral! 😀

 12. Vmi kib*szuttol gyönyörű!!!

 13. Mikor???

 14. ez a rombolhatóság nekem újahogy elnéztem meg ahogy tudom a BC2 fényévekre van ettől

  • mert a BC2-ben nincsenek ilyen épületek mint ebben.szép is lenne ha egy panelházat a földig lehetne rombolni:)azért ott még nem tartunk.az olyan épületeket mint amik a BC2-ben is vannak itt is le lehet rombolni földig.

 15. ezt mikor lehet majd e tölteni?vagy már fent van?:D

 16. jól hangzik csak menyibe fog kerülni

  • Ha megvetted a limitált kiadást akkor ingyen lesz, mert van hozzá kód. Ellenben a bf blogon azt írták, hogy 10$ lesz az ára.