Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward
Videó

Battlefield 1943 – képek, infók, trailer

II. Világháború, csendes-óceáni hadszintér. A japán és amerikai hadsereg pusztító erejű csatákban feszül egymásnak, hogy megszerezzék az uralmat a térség felett, és térdre kényszerítsék a másikat. Gyalogosok, tankok, repülők, rombolók és anyahajók menetelnek a halál torkba. Földön, vízen, levegőben egyaránt folyik az öldöklés.A [b]Battlefield 1943[/b] eddig a PC-sek kiváltsága volt, júniusban azonban a Playstation 3 tulajdonosok is belekóstolhatnak a grandiózus [A http://playstationlive.hu/note/744]háborúba[/A], egy PSN-ről 15 dollárért letölthető játék formájában.A Battlefield 1943 FPS. Három szerep – pilóta, tankos vagy gyalogos – közül választva vonulhatsz be a seregbe, japán vagy amerikai oldalon. Iwo Jima, Wake Island, és Guadalcanal ad helyszínt csatáidnak, melyek során magányos farkasként, vagy csapatjátékosként küzdhetsz a győzelemért. Repülőgépek, tankok és más járművek segítenek céljaid elérésében.2-24 player online, légi párbajok, tankos pusztítás, bombázás és orvlövészet – csekkold az intenzív kedvcsináló videót, érdemes![GT]48391[/GT]

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

 1. kipróbáljuk….

 2. 15 dolcsi? Erre garantáltan beruházunk.

 3. Én a zenéjét imádom a BF-nek 😀

 4. Jut eszembe pár éve LAN partykon nagyon sokat toltuk ezt a pályát egyszerre kb. 20-an. Na úgy már azért volt rajta aprítás 🙂 Hozzáteszem hogy légi harc csak a kiváltságosoknak volt mivel billentyű + egér kombóval lehetetlen volt repkedni. Botkormánnyal is csak rengeteg gyakorlás után volt ez lehetséges. Ehhez képest konzolon nem kell 5 perc hozzá és bárki belekeveredhet egy óriási légi csatába.15 dolcsi ezekért az élményekért nem sok, sőőőőt csak ismételni tudom magam.Szinte ingyé van :)))

 5. 15 dolcsi nem pénz érte. Nézzük csak meg milyen gagyi arcade gammákért kérnek el ilyen pénzeket. Azokhoz képest ez szinte ingyé van 🙂

 6. Nekem nagyon bejön és a 15 dolcsi nem megfizethetetlen!

 7. SzArhók 1943

 8. Boltban, vmelyik konzolosban nem lehet kapni egy ilyen feltöltökártyát? Mint ahogy a mobil egyenleget… Valaki irta hogy látott ilyet… akkor van?

 9. Rongyosra játszottam az 1942-t anno PC-n:) Fantasztikus ez a zene, már csak emiatt megveszem..:D

 10. mivel a psnen jelenik meg a 15dollárért 5 en lehet vele tolni a megosztás miatt. igy a 3 dollár fejenként igazán megéri, még akkor is ha 3 pálya.

 11. Jó gém

 12. Egyszerűen ezek a repülőgépek valami fenomenálisak!Annyira imádom őket, hogy azt nem lehet elmondani. A Hangjuk tűzbe hoz. Olyanok ezek mint az autók között a Shelby GT500as, vagy egy GTO.Az biztos, hogy sokat fogok velük repkedni,… ha az ellenfél is megengedi. :DLesz tanulórész benne, vagy minden élesben kell elsajátítani?

 13. Júniusra kell egy PSN feltöltő kártya.

 14. remélem be tudom szerezni. vétek lenne kihagyni. a BC2ig csak kihúzom valahogy 😀

 15. manapság minden sz@rt el lehet adni

 16. ez nagyon gagyi, tiszta pc-s grafika

 17. Nem rossz, majd meglátjuk. Lassan fél éve csak lövöldékkel játszok.

 18. Szép! Kár hogy már nem jönnek be nekem a második világháborús cuccok.

 19. nem rosz

 20. Szerettük a PC-s verziót is, de nem tudom megveszem-e. Ha majd sok magyar nyomja akkor…

 21. Jól néz ki.

 22. Nagyon komoly lesz!

 23. Hát ezt nagyon csúnyám lebutították, 15$-ért ez szerintem lehúzás. Főleg, ha utána majd jönnek kis csomagokban a mapek. Ha már valaki Battlefieldezni akar jobban megéri beszerezni az eredetit, az legalább nincs megcsonkítva.

  • LOÁL

   • nem tudom mi LOÁL neked, de akárhogy nézem, ez csakis annak éri meg, akinek a grafika mindene, de arra meg ott a Killzone. Ez egyszerűen kevés, 3 map röhej ennyiért, 3 class?! se medic se engineer se sniper? és akkor arról már nem is beszélek, hogy 64 fős csatáknak is lőttek….

    • Van sniper és engineer is, csak utóbbinak nincs külön kaszt. Tegnap meg Gordon többször is leírta, hogy NEM terveznek DLC-ket.Ami engem illet a medicet nem hiányolom, BC-ban csapartássakat kellett ölni ahhoz, hogy kapjak egy rohadt eü csomagot annyi idióta ment supportosnak.Az eddig olvasottak alapján meg sokmindent kijavítottak/módosítottak amik zavartak a Bad Companyben.És NEM a grafika a mindenen, mégis meg fog nekem érne nyamvadt 15 dolcsit.

    • Ki beszélt kasztról? Hol látod ezt a szót a hírben?

     • Attól, hogy nem írtatok róla, még 3 kaszt lesz… A tény tény marad, az eredeti olcsóbban ad többet, én ezt hívom lehúzásnak.

     • Melyik eredeti ad többet olcsóbban?

     • Battlefield 1942.

     • Nem tudom feltűnt-e, de ez egy PlayStation oldal, PlayStation játékosokkal, akik PlayStation gépeken játszanak, PlayStation játékokkal. Nagyjából a kutyát nem érdekli a PC.

     • Én azt hittem, hogy egy Playstationös oldalra olyanok járnak akik játszani szeretnek, Playstation gépekkel és Playstation játékokkal IS. Viszont még ha nem is lenne senkinek sem egy gyakorlatilag bármilyen PC-je amin elfut a BF 42, még akkor is igaz lenne az állítás.

     • Szerintem mindenkinek megér simán 15$-t, hogy PS-en tudja nyomatni a PSN-es haverjaival ezt a játékot. 🙂

     • Azt hótziher hogy PCn nem tolnám.BF2 megvan PCre, de azt is inkább csak offline tolom ha olyanom van.

     • Na ez meg a másik, hogy sokan (mint például te) nem szeretnek játszani. 15$ meg nevetségesen kevés ahhoz képest, hogy mennyit lehet majd ezzel ökörködni – hacsak nem cseszik el a multit a laggal, meg néhány kisebb hibával, mint a BC-ben.

    • Teljesen rombolható pálya azért sokat nyom a képernyőn.

 24. bakker mennyit játszottam ezzel PC-n!!15 dodóért: K Ö T E L E Z Ő !

 25. azta… hát kicsit jól sikerült a trailer:D naon bejön igy 1.re kiváncsi vagyok 1 tesztre majd:D

 26. 15$ az korrekt ár, tuti vétel!