Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward

Battleborn – már elérhető az ingyenes próbaverzió

[i]A 2K és a Gearbox Software ma bejelentette a [b]Battleborn[/b] ingyenes próbaverzióját, ami teljes hozzáférést enged az összes kompetitív többjátékos módhoz és pályához, bármiféle idő- vagy szinthatár nélkül. Az ingyenes próbaverzió tartalmát bemutató előzetes itt tekinthető meg: [youtube]yTw3JXvJgKo[/youtube] A korlátlan kompetitív többjátékos élmények mellett a Battleborn ingyenes próbaverziójában hat, heti rendszerességgel váltakozó ingyenes hős érhető el, ugyanazon karakter- és fiókfejlődéssel, mint a teljes játékban.Azok a játékosok, akik még az ingyenes próbaverzió előtt megvásárolták a Battleborn-t, [a https://battleborn.com/en/news/view/en-battleborn-founder-s-status/]Founder[/a] státuszt kapnak és számos játékbeli tárgyjutalomban, köztük loot csomagokban, kreditekben és egy exkluzív „Founder’s Crown” Flair tárgyban fognak részesülni. A Flair tárgyak különleges felszerelések, amik az ingyenes próbaverzió megérkezésével együtt mutatkoznak be, és olyan külsőségi elemekkel ruházzák fel a hősöknek, mint szarvak és fejfedők. A Gearbox Software fejlesztőcsapata a megjelenése óta keményen dolgozik a Battleborn-on, rengeteg új karakterrel, küldetéssel, funkcióval és játékmeneti javításokkal bővítve a játékot. További információkért a bővítésekről és az ingyenes próbaverzió mai bejelentéséről, látogass el a [a https://battleborn.com/en/news/view/en-battleborn-free-trial/]Battleborn blogra[/a]. A Battleborn ingyenes próbaverziója mától elérhető PC és Xbox One platformokra, 2017. június 13-tól pedig PlayStation 4-re. Az ingyenes próbaverzió letöltéséhez látogass el a PlayStation 4, Xbox One vagy Steam próbaverzió/demó szekcióba és keresd a „Try Now” gombot, vagy egyszerűen írd be a Battleborn keresőszót a platformok bármelyikének áruházába.(sajtóközlemény)[/i]

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

  1. Ok . Thx . 🙂

  2. Próbálnak még egy kis pénzt kicsikarni ebből a szerencsétlen játékból amire megjelenés után 1-2 hónappal már senki sem emlékezett. Pont mint az Evolve esetében, nem csodálkoznék ha ez is átmenne free-to-play rendszerbe egy idő után.

    • hát ha úgy vesszük már az is lett. nekem egész tetszetős volt, de érezhető volt hogy ez lesz a sorsa. így lehet teszek is vele egy próbát. meglátjuk.