Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward

Batman: Arkham City – az első képek

Végre befutottak a [B]Rocksteady Studios[/B] 2011-ben megjelenő szuperprodukciójának, a természetesen PlayStation 3-ra is érkező [B]Batman: Arkham City[/B]-nek az első makulátlan kvalitású és egyben csúcsminőséget előrevetítő screenshotjai. A [B]Warner Bros. Interactive Entertainment[/B] gondozásában készülő akciójáték alábbi képein Catwoman, Two-Face, és az ismét nagyon dögös Harley Quinn is feltűnik.

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

 1. Állat! 😛

 2. Szép…

 3. uhh de komoly lesz. :)és a bóhóccsaj is komolyabb.nah meg a catwoman… :Dcsak azt az idióta erőltetést ne rakják bele vagy legalább ne legyen durvább és akkor minden csudiság lesz.

 4. amugy ez gow 3 szintü graf szerintem.

 5. frankó lessz 😀

 6. Még az első rész sincs meg, ez így nem állapot! Ha lenne pénzem, azonnal megvenném, de erre talán nem is fog sor kerülni. 🙁

 7. Még az 1. sincsen meg .- De meglesz ! Sok bepótolni valóm van még .

 8. Nekem az 1. részben egyedül a boss-harcok monotonításával volt bajom, remélem ezek majd most változatosabbak lesznek.

  • Hát kib*szott monotonak voltak, tényleg… csak kábé az összes boss-nál FULL MÁST KELLETT CSINÁLNI hogy legyőzd, de mindegy…Játszottad amúgy a játékot? Má úgy értem hogy többet mint 10 perc?

   • Középeszerű, átlag bossfight-ok voltak… Ez vitathatatlan, ha mégis vitatkozol, akkor azzal azt támasztod alá, hogy menniyre nem ismered Batman ellenségit, vagy mennyire nem látod, hogy mennyi potenciál van bennük.

    • Én nem a potenciálokról beszélek, hanem arról hogy egysikúnak baromira nem nevezheted a bossfightokat, mert Ivy és Bane voltak még a legklasszikusabb értelemben vett bossok, de már őket is más módszerrel kellett leküzdeni, Joker is közel áll ehhez a kategóriához, de ott már bonyolódott a dolog, Killer Crock is boss volt ugye, na ott az egy baromi egyedi küzdelem volt, igaz kicsit könnyű, de én végig izgultam azt a csatornás részt, Scarecrow-ról pedig már nem is beszélve, ott sem közvetlenül vele küzdöttél, mégis bossfight-nak volt nevezhető, csak ahelyett hogy szemtől szembe gyepálod, mint mondjuk Bane-t, sokkal elmésebb küzdelmet csináltak, inkább az ügyességi, lopakodós részeket előtérbe helyezve… a Psycho Mantis-es körítés pedig kihagyhatatlan ziccer volt, én imádtam hogy Scarecrow olyan volt, amilyen…Szóval miattam lehet ezekben több potenciál (mondjuk a Jokeres harcból többet ki lehetett volna hozni, ez tény!), de hogy VÁLTOZATOSAK VOLTAK, AZZAL NEM LEHET VITATKOZNI. Pont! :DPersze no offence, de szvsz Vitya hsz-e nem volt jogos.És mondom mégegyszer, azon még lehet vitatkozni hogy mit lehetett volna még kihozni a karakterekből… de én most játszom a gammát, úgyhogy az élmény friss!!! 🙂

   • Legalább 3 ellenfél legyőzése ugyanarra a elugrós+falnakfutós sémára épült(bane,Joker átalakulva,3.-ra már nem emlékesze, lehet hogy az nem boss volt de volt még ilyen…)

    • Na hát akkor mégsem stimmel valami. Várjál, segítek:Bossok közül 1, azaz egy épült arra amit mondasz, Bane. Joker qrvára nem, az a harmadik meg amire emlékszel az a Titan henchman, de az nem boss volt, hanem valamivel nehezebb ellenfél, akikkel többször is találkozhatunk a játék során.Fair enough?

 9. király, jó lesz már várom..:)

 10. Egyébként jó is,szép is. És nekem is tetszik. Csak Batman fan lévén ezeket marhára hiányolom.

 11. nagyon tudnak csajokat modellezni! de 2 face sem kutya :Dnagyon várós cucc!

 12. A macskanö ott van a toppon..

 13. hát ez kurva jól néz ki,az asylum is platinum ez is az lesz…..

 14. HÚÚ EZ NAGYON FAJIN LESZ, VÁROM:)

 15. Harley-t cseréljétek a régire,tüntetést indítok.

  • Hülye vagy? Nem kicsit dög a csaj. Igaz a klasszikus imázsát elvesztette, de annyi baj legyen.

   • “””Hát nem is kell ide imázs”” Harley Playboynyúl legyen,Batman természetellenesen kigyúrt napozin reklám,Gordon felügyelő fekvenyomó világbajnok:/ Kétarc kinézete nulla fantáziát takar.Olyan jó karakterek vannak a sztoriban,olyan kevés eredetiséggel.”

    • Gondolom kétarc az azért ilyen sztem, mert nem akartak még egy harmadik fajta két arcot csinálni, és akkor inkább ez mint a régi(ami nem rossz, de azért ez zsírabb:D) Bamanhez simán ez a kinézet illik.

 16. “Valamilyen oknál fogva rühellem a bohócokat. Most végre ismét kiélhetem az irántuk érzett gyűlöletem, melyet alapos verésben fogom manifesztálni. Nekem az első rész maximálisan tetszett, csak még nem éreztem rá a verekedős “”cselendzsekre””, bár rengeteg hasznos infót olvastam a topikban. 2011 még messze van sajnos.”

 17. Várományos. Az első után ez se lehet rosszabb.

 18. Ezek a képek ütnek!Ez az egyetlen játék aminek elnézem az Unreal motort,mert szinte rá sem lehet ismerni!És ez is csak a Rocksteady munkáját dicséri!

  • Szerintem meg az unreal motor az egyik legjobb :).

  • Egyetértek. Én sem vagyok oda a Unreal engine-ért, de amit ezek a srácok ki tudnak belőle hozni az nem semmi.A képeken látszik hogy finomítgatták, tökéletesítgették az amugy is baba grafikát. Ha több boss harcot beleraknak akkor zsír lesz.

 19. macskanő?hmm…

 20. Hát akinek kimaradt az első rész,ha teheti,sürgősen pótolja :).Nekem kb. 1 hónapig porosodott a polcon,aztán kifogytam a gamekből és rászántam magam,Dream World után megmozdulni se volt kedvem a tv előt,annyira magával ragadott elsősorban a hangulat :DD.A képek alapján ez is jónak ígérkezik,remélem ez a thrilleres hangulat is megmarad :).

 21. A grafika még szebb lett (bár hozzányúltak, az tuti), a játékmenetről meg csak annyit, hogy Rocksteady…ez számomra garancia!

 22. Hát ez eszméletlen szép. Képek alapján még talán az első részt is felülmúlhatja, bár azzal is magasra tették a mércét. Two-Face-t valahogy nem így képzeltem el, de Harley Quinn és Catwoman durmán jól néznek ki.

 23. Ezt nagyon megvásárolom majd!

 24. Istentelen kemény!

 25. Komoly lesz az beztos. Badiék* itt is megkapják a magukét. :)Harley Quinn az AA-ban nem tetszett. Itt viszont… ólállá!*lásd: második sor, középső kép.

 26. Rocksteady a Zisten!!!

 27. Ha ez az Arkham City jobb lesz mint az Asylum, akkor személyesen fogok kezet csókolni a Rocksteady-s arcoknak…Képekből úgy nézem hogy a karaktereken és a grafikán nem fog múlni! Imádat ez a képcsokor!!!Az Asylum egyszerűen az egyik legjobb játék amivel valaha játszottam!

 28. Durván szép játék lesz.Sajnos az első rész nem fogott meg, így ezt is kihagyom.Elég nekem Batmanből a film.

 29. Durva jól néz ki o_O

 30. az első rész is nagyon tetszett, remélem ezzel is lesz lehetőségem játszani 🙂

 31. ….. ….. (elakadt a szavam). Hát ez megint ütni fog….

 32. Nagyon baba!

 33. Kétarc elég gizda…Harleyquinn meg szekszibb, mint volt.

 34. Hát ez már nem a kis csibe odaátról…Csak megkellene venni az első részt. :S

 35. Tetszik, de az egy is kimaradt sajna. 🙁

 36. ANYÁDANYÁDANYÁDANYÁÁÁÁÁÁÁD!!!Fagyasszatok le a krva életbe és csak akkor olvasszatok ki, ha itt a játék!!!

 37. Jó lesz.

 38. még az első rész sincs meg :'(

 39. A macskanő de cuki:)

 40. Király! Macskanő és Harley Queen istennők mindig minden formában! :D:D (Macskanő főleg Halle Berry-ként :P)

 41. Odabasz, most vettem meg az első részt, de még nem álltam neki. Meg is jött a hangulatom hozzá.

 42. Hát b+ :O