Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward
Videó

Barrichello ismét megmondta

A hétvégi futam után Rubens Barrichello ismét úgy érezte, a csapat kibabrált vele és nekik köszönhető, hogy nem nyerhette meg a Német nagydíjat.Mikor a riporterek megkérdezték miért gondolja így, azt válaszolta, hogy a stratégiával és a boxkiállásokkal. “A csapat remek show-t mutatott be abból, hogyan kell elveszíteni a mai versenyt. Borzasztóan mérges vagyok a történtek miatt. Én mindent megtettem, ami tőlem telt. Elsőként fordultam el az első kanyarban, de ők elveszítették nekem a versenyt.”A Brawn GP mindezt szándékosan tette volna?”Ha valóban ez történt, akkor mindkét világbajnokságot el fogjuk veszíteni, ami szörnyű” – reagált. – “Sajnálom magamat és sajnálom a csapatot. Őszintén szólva azt kívánom, bárcsak azonnal felülhetnék a repülőre és hazamehetnék. Nem akarok senkivel sem beszélni a csapatból. Csak a szokásos blablabla menne, amire nem vagyok kíváncsi.” Mindezen mondatok ellenére Ross Brawn nem orrolt meg a brazilra – talán mert már megszokta a heves vérmérsékletét – és részben igazat is adott neki.”Egyszerűen nem voltunk elég gyorsak. Ha gyorsabbak lettünk volna, megnyertük volna a versenyt, de túl lassúak voltunk” – nyilatkozta Brawn.”Nem is volt semmilyen döntés, amit meg kellett volna hozni. Megtankoltuk, hogy Nico Rosberg elé tudjuk visszahozni a kiállásnál, de problémánk volt az üzemanyagtöltővel. Amikor visszatért, Rosberg mögé került. Ilyen dolgok azonban néha megtörténnek a boxban. Ez balszerencse volt, és ő most nagyon frusztrált, de ez van” – tette hozzá. Egyre kevesebb az eredmény, miközben egyre több a nyafogás és a panaszkodás. Ennek egy oka lehet és egy következménye, hogy melyik mi, azt mindenki döntse el magában.

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

 1. Biztos,hogy nagyon zavarja Rubenst,hogy akkor sem jönnek az eredmények,mikor esély lenne rá.Ennek köszönhető a mostani(sokadik) kirohanása a saját csapata ellen.Ez nagyon nem szép dolog.Nem működött az üzemanyagtöltőberendezés,bakker,van ilyen,másnál is előfordult már.Ő viszont nem tudta dobálni a gyors köröket,mikor kérte tőle a csapat.

 2. Barrichello nagy kedvenc pilótám ( már kezdetek óta)Egyik szemem örül a másik sír. Örülök hogy újra az élvonalban láthatom sok év után. Amiért viszont szomorú vagyok hogy nem kapja meg azt a támogatást, vagy éppen balszerencsés.Nagyon szeretném még legalább egyszer a dobogó legfelső fokán látni.

 3. Én sajnálom mert marha idegesítő lehetett x évig Sumit szolgálni , utána versenyképtelen autóval menni , most meg megint csak másodhegedűs Button mellett. Akárki lenne a helyében , senkinek se tetszene…

 4. Jó arc ez a Barrichello, de azért még sem kellene a csapatot szidnia, 1 éve örült ha befejezte a futamot + még szinte könyörgött, hogy maradhasson még 1 évet erre így hálálja meg a dolgot, hogy beégeti a csapatot nem szép dolog azért:SGokartoznia kellene abban verhetetlen az öreg:)

 5. Már megint csak a sírás. Ő b tervezett, neki kellett volna abban a bizonyos 9 körben nyomni ami a csövön kifér, ő autózgatott a Massa mögött, stb. Ok, a tankolás nem jött össze, ami kb + 5 mp-et jelentett, de nem annyival maradt le az első helyről. És ez csak egy verseny volt. Annyira bizonygatja, hogy van olyan jó mint a Button, hogy már 4. az összetettben… El kéne hallgatni.

  • ..és/vagy vissza kellene vonulni már. Ott a DTM vagy a 24 órás verseny…

  • 9 mp-el volt lemaradva ha jól emlékszem. ha nincs az a 3. boxkiállás és a hiba, nyerte volna a futamot. persze papíron….és igazán lehetnétek megértőbbek is, rekord mennyiségű futam van már a háta mögött. jővőre úgy néz ki nyugdíjba vonul, igazán flusztrálhatja a dolog, hogy idén végre itt a lehetőség csak a szerencse nem áll mellé. baromi idegesítő. bár elhiszem, hogy a fotelből nézve ez nem jön át…gondoljatok bele: 278 nagydíj!!!

 6. nem csodálom, végre nyerhetett volna futamot annyi idő útán…

 7. Nem baj. Dúrva lett volna, ha egész évre lefutják az év elején a szükséges mennyiségű nyert futamot, aztán már csak asszisztálnak, hogy ki legyen a második/harmadik. jobb ez így, még ha én is nekik szurkolok.:)

 8. Mondjuk Barichello már hozzászokhatott a másodhegedűséghez. Biztos betelt a pohár. 🙂