Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Post Type Selectors
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward
Videó

Barrichello a Williams-nél

Nem hivatalos, de majdnem 100%-nak vehető a címben szereplő állítás. Alap esetben nem szoktunk hinni a pletykáknak, maximum csak kombinálunk velük, próbálunk logikázni kicsit, ám most az információ egy olyan embertől származik, akinek szava majdnem aranyat ér, és az ügyben igencsak kompetens, mi több rálátása is van bizonyos dolgokra.Willi Weber mint Michael Schumacher menedzsere szerzett nevet magának, ám a 7-szeres világbajnok istápolása mellett egy fiatal tehetség, a GP2-őt idén megnyerő Nico Hülkenberg útját is Weber egyengeti, méghozzá nagyon jól. A fiatal német ugyanis egyik versenyzője lesz a Williams csapatnak jövőre. Ennek kapcsán kérdezték a [I]Bild am Sonntag[/I] című újságtól vasárnap a menedzsert, aki csak annyit felelt:”Azt hiszem Nico kihívás lesz új csapattársának, Barrichello-nak.”Úgy tűnik akkor a Williams-nél is megvan a pilótapáros, mint ahogyan a Red Bull-nál és a Ferrarinál is. A többiek pedig folyamatosan tenni fogják a nagy bejelentéseiket remélhetőleg, mert a fél világ tűkön ül.

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

 1. Bari még mindig húzza? Itt lesz még 10 év múlva is! Lehet már nem lesz F1, de Bari aláír egy szerződést… 😀

  • Naneeeee…

  • De iden milyen jol ment mar?!

   • Ismered azt a mondást, hogy egyszer volt kutyán Budavásár?! Vagyis Budán kutyavásár. 🙂

   • Szerintem pedig nem! A technikához képest legalábbis. Az is igaz, hogy az elfogultság (negatív értelemben) beszél belőlem, Az év első felében fel sem vette a ritmust Buttonhoz képest, az év közepén ő is a többiek betliéből profitált. Talán ha két jó versenye volt, Valencia tagadhatatlanul ő dominált, meg már nem tudom mi volt a másik. Button sokszor úgy is elé keveredett, hogy sokkal mögüle rajtolt. Az időmérőkön jó volt valóban, de a versenyek nagy része elment beragadt rajtokkal, visszacsúszásokkal, rejtéjes technikai hibákkal, csapatnak támadással, hisztivel.

    • Haat, az utolso 6-8 futamon siman verte Button-t, nem tudom te milyen futamokat neztel. Masok betlijeibol inkabb Button elt, nem Barrichello. Nem akarom vedeni, ne erts felre, de iden vitathatatlanul jol ment.

  • hát drága barátom ez így igaz én már shumi távozásakor is azt hittem elmegy társával együtt de szerintem még 2 évet biztos lehúz az F1-ben XD

 2. Érdekes 2008 végén mindenki küldte volna nyugdíjba:)a Cosworth motorok szerintem se lesznek erősek

 3. Nem hinném, hogy nagyon veszélyes lenne a többiekre ez a csapat jövőre. A Cosworthok miatt gondolom. Ezért Barrichello ez után az év után már tényleg nyugdíjba megy. Úz újabb Niconak meg egy jó tanuló év lesz. Remélhetőleg nem olyan hosszú mint a régi Niconak… 🙂

 4. Rutinos a forrófejűvel,szép kis párosítás 😀