Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward

Balan Wonderworld – bemutatkozott a játék

Ez a Sonic the Hedgehog alkotóinak vadonatúj akció-platformere!

BEMUTATKOZOTT A BALAN WONDERWORLD NYITÁNYA

A Square Enix Ltd. kiadta a Sonic the Hedgehog alkotóinak vadonatúj akció-platformere, a BALAN WONDERWORLD nyitányát. A videó felállítja a színpadot a játék történetének, ahogy a két főszereplő, Leo Craig és Emma Cole belép a színházra és találkozik a rejtélyes Balan porondmesterrel, aki elviszi őket Wonderworld varázslatos univerzumába.

A játékosok a rejtélyes porondmester, Balan vezetésével fedezhetik fel Wonderland fantasztikus tájait, utazásuk során pedig kedvükre ugrálhatnak, mászhatnak, repülhetnek, zúzhatnak és csinálhatnak sok mást, ahogy új területeket fedeznek fel több, 80 egyedi kosztümöt bevetve. Minden kosztüm egyedi képességekkel rendelkezik, például a Rail Runner segítségével a játékosok síneket idézhetnek meg bizonyos helyszíneken a gyors továbbjutáshoz és akadályok áthidalására.

BALAN WONDERWORLD egy vadonatúj élmény a videójátékipar olyan ismert tehetségeitől, mint Yuji Naka rendező (a Sonic the Hedgehog sorozat alkotója és a Team Sonic társalapítója) és a karaktertervező Naoto Ohshima (Sonic the Hedgehog, Doctor Eggman, a Team Sonic társalapítója). A játékon 20 év óta először dolgozik együtt Yuji Naka és Naoto Ohshima, valamint ez az újonnan alapított BALAN COMPANY márka első játéka. A BALAN COMPANY egy tehetséges játékfejlesztőkből, művészekből és zeneszerzőkből álló csapatot hoz össze, hogy káprázatos történeteket meséljenek el és a legjobb platformer élményeket alkossák meg.

BALAN WONDERWORLD 2021. március 26-án fog megjelenni Xbox One-ra és Xbox Series X-re Smart Delivery támogatással, valamint PlayStation 5-re, PlayStation 4-re, Nintendo Switch-re és PC-re. További információkért látogass el a https://www.balanwonderworld.com/ oldalra.

(sajtóközlemény)

Hozzászólás