Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward

Bajban az Infinity Ward?

Reggel óta áll a bál a Playstation 3-as (is) [B]Modern Warfare 2[/B]-t fejlesztő Infinity Ward stúdiónál. A pontos részleteket egyelőre nem hozták nyilvánosságra, ugyanakkor több prominens IW arc – pl. Vince Zampella boss és Jason West MW2 főfejlesztő – saját blogjában már arra utaló megjegyzéseket tett, hogy nem tagja tovább a csapatnak.Ami biztos: reggel biztonsági emberek jelentek meg a stúdióban, a két említett urat pedig azóta nem látták a környéken, csak online üzengetnek.Bizonyos források természetesen már vadul kutakodnak: mi történhetett az Activision aranyhalacskájának számító fejlesztőstúdiónál? Eddig a “másik” Call of Duty csapat, az idén játékot kiadó Treyarch számított a mellőzött gyereknek, most viszont úgy tűnik fordult a kocka, és az IW-t lefejezték – VAGY a két pali besértődött és lépett.Azt pletykálják, az Activision nem fizette ki a stúdónak járó részt a majdnem minden korábbi eladási rekordot agyonvágó sikerű Modern Warfare 2 után.Azt is pletykálják, az IW el akar szakadni az Activisiontől.Azt is pletykálják, a krach miatt a Modern Warfare 3-at már az új sztárcsapat, a Sledgehammer (ex-Visceral – Dante’s Inferno – boss Glen Schofield és Michael Condery) hegeszti majd.Az Activision még nem kommentált.[B]*UPDATE*[/B]Úgy tűnik végleg túlcsordult a kaksi az “Activision kontra Infinity Ward stúdióvezetői” botrány bilijéből. Jason West és Vince Zampella bíroságra viszik az ügyet: hivatalosan is beperelték a kiadót, amiért nem fizették ki nekik a Modern Warfare 2 után járó jutalékot, valamint azt is kifogásolják, hogy az Activision teljes kontroll alatt akarja tartani a Call of Duty franchise-t, holott korábban állítólag szerződésben garantálták a két stúdióvezetőnek a szabadkezet.A két fejlesztő dühös és csalódott: a nagyjából 10 év alatt remek stúdiót építettek fel, ügyes csapatot verbuváltak, a CoD név pedig közel 3 milliárd dollár hasznot hozott az Activisionnek. Most mégsem lettek rendesen kifizetve, plusz a “gyermeküket” is nevelőszölőkhöz akarják adni.

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

 1. valószínű ezért is van e-két csít a gammában… kicsit hmmm odabasztak…BÉKE!

 2. a gyerekeket nevelőszülőhöz?

 3. Szívesen látnám ezt a torz képű rohadék Bobot pénzt bukni. El sem tudom képzelni ez a rém csúnya fej milyen lenne a fájdalomtól még torzabban:))) Cudarpesta tuti, hogy az agyad is kapott naponta legalább 60 atomot:))))))

 4. Hajrá fiúk! Épp itt volt az ideje, hogy valaki betartson az Activision-nek >)

 5. Vége!Leállnak a serverek az össze MW2 lemezt begyűjtik és megsemmisítik!:D

 6. engem is átvertek, szal nem sajnálom egyiket se

 7. Na megy majd itt a KuMiTe , jobbról és balról!! 😀

 8. na kiváncsi leszek hogy mire jutnak !!

 9. Nyilván nem keresett így sem rosszul az IW, de ami jár az jár. Az Activison főnökről meg már mindenkinek bőven meglehet a véleménye. Jó arcnak nehezen nevezhető figura.

 10. Hajrá fiúk, porba tiporni az Activisiont.Többet nem írok, mert az csúnya lenne. 😛

 11. Acti. meg az IW is megérdemel egy nagy apait , nehogy már megsajnáljam szegény bossokat, csak a pénz érdekli őket, most is csak azon vitatkoznak, a userek panaszai meg le vannak sz@rva

 12. Szerintem folytatodhatna a Call of Duty sorozat csak Activision nélkül.A neve nem COD lenne ezentúl hanem szimplán csak a játék neve.Mint Pl amit akartak hogy nem Call of Duty Modern Warfer 2 hanem csak Modern Warfer 2 . persze új nevekkel. Szerintem Sok kiadó állna sorba az IW-ért.

 13. Pusztuljon az ektivizsön!

 14. Jobb lenne ha az Infinity valaki mással szövetkezne miután kifizették őket ha egyáltalán ki fogják fizetni őket.

 15. Remélem megnyerik a pert és remélem el is tudnak szakadni az Activisiontől.Megérdemelné Bobby.

 16. Szerintem az Activision van bajba, ha az IW kilép, ami esélyes.

 17. Ez a Bobby tènyleg szànalmas,3 milliàrdbòl sem telt jutalèkra…

 18. Én megértem őket… remélem nem megy kárba a sorozat.

 19. Nem csodálkoznék, ha a pénzen menne a huzavona…

 20. Fel kéne robbantani az egész brigádot.

 21. Igazán megoldhatnám már a GORE dolgot ezekben nagy háborús lövöldékben (lájk SOF), mert akkor még talán én is játszanék ilyesmivel.

 22. “””Ez a MW2 is gyönyörű. Kiégette a szemem a csodálat””és az agyaddal melyik játék végzett? 😀 :D”

 23. Ez az MW2 tényleg egy trágya……

 24. KB ez a BBCII –

 25. 5m headshoot -no DEATH segítségg valaki lőjle – MERT EGY BÉNA VAGYOK egyedűl NEM megy-

 26. Lehet magánvélemény- KI KELL tenni mindenki bőrét- csalók-csalók NEM ezért fizettem, megérdemlik – Sött tovább megyek dögöljenek meg ! kb –

 27. Az IW mindig is minőséget adott ki a kezei közül, viszont az MW2 egyértelműen törés volt ilyen szempontból, mivel az csak közepesre sikeredett. Feltehetőleg ebben nem kevés szerepe van Bobby fiúnak és az ő mérhetetlen pénz-centrikus felfogásának…

 28. Azon sem csodálkoznék, ha az Infinity Ward név megszűnne létezni, és elindulna vmi tudomisén Activision Games fejlesztőgárda…

 29. remélem most már változtatni fognak ezen a szaron mert egy nap hatvan ATOMOT kapni a játékban az idegesitö ja meg az a szar külsö nézet , hát szerintem lehet jobb is hogy kirugták öket, cod 4 az vot a legjobb az tuti

 30. haaat ez vanmi legydn? lefekudjek?

 31. BBC2 szerencsere jobb, igy nem kell foglalkoznom ezzel a szarral………

 32. Telihold van vagy mi?

 33. Remélem csak pletyka,és nem esik szét az IW. Remek csapat.

  • csak kicsit fejükbe szállt a siker..és szarnak a munkájuk javítására.

   • Ezzel egyet kell hogy értsek. Meg lett erősítve,2 ember távozott az IW-ből,kil ettek rúgva. Remélem ez nem okoz nagy gondot és folytatják a melót szépen.

 34. Szerintem ennek a codnak sose lesz vége akárcsak az nfs szériának. Nyomatják, de minek…. Engem legalábbis hidegen hagy mind a 2. Cod1et kipróbáltam onnantól nemérdekelt a dolog. Carbon óta szintén nem izgat az NFS. De azért csak meg veszik továbbra is a gamerek mert képviseli a COD és az NFS nevet. Atyaúristenitik mind a 2 sorozatot, és örülnek a fejüknek (codnál) hogy tudnak orba-szájba csíterkedni.

 35. Sajnálom őket remélem a több IW-s ott hagyja az Activisiont és új néven független fejlesztő csapatot csinálnak. Az Activision ezen húzásán meg se lepődök egy utolsó gerinctelen vezetőségből áll. Annak idején amikor az Acti és a Blizz egyesült egy volt vezérigazgató vagy részlegvezető azt mondta, hogy hanyatlani fog az Activision ameddig egy kapzsi, pénzéhes a játékiparhoz nem értő vezeti a céget AKA Bobby Kotick és igaza volt. Az biztos, hogy több CoD nem fogok venni. Egyre jobban az az érzésem, hogy az MW2 Activision miatt lett amilyen lett és az IW-sek kezét elég rendesen megkötötték. Nem baj csütörtöktől BC2:)

 36. nem kell a ket emlitett urat felteni,sem az osszes tobbi iW-s arcot,miutan kijozanodnak es megnyugszanak kb 20 masodperc alatt lesz uj melojuk.En azt hallottam,hogy az uj mmo alapu csak multiplayer cod miatt borult ki a bili.Allitolag mar iden akarta az oreg Bobby,de mas nem.

 37. Szégyen és gyalázat……..

 38. Újjáélesztettek egy unalmas sablonos sorozatot és über sikeressé tették, erre kirúgják őket.Most komolyan, 100,000,000,000,000 db eladott COD:MW2 nem volt elég a kiadónak?

  • n-e-m

  • elég lenne, ha a kiadás után 3 hónappal nem lenne a fele csalódott… mert lehet a következőt emiatt már csak 50,000,000,000,000-an veszik meg..btw a sorozat nem fejlődik, évenet ugyanazt kiadni más történettel más idősíkban tényleg csak a rajongóknak lehet..azok meg sztem most sokaltak be.a BF:BC2-ben már pár videó és kép alapján sokkal több munkát és fejlődést látok, mint a MW2-ben…

 39. én ezt pozitívumként fogom fel. pc játékosként felháborodtam amit az MW2-vel műveltek. kérem szépen vissza Grant Collier-t a vezetői posztra.egyébként ha tippelnem kéne, szerintem Boby Kotick magához hívatta őket hogy mi lesz a következő CoD játék azok ketten meg azt mondták hogy nem fognak újat csinálni mert elegük van/unják aztán a következő percben meg már munkanélküliek voltak.

 40. Activision egy pénzéhes cég. Nincs neki semmi címe ezért havonta akar egy Guitar Herot, meg egy CoDot, mert más nincs neki. A CoD fejlesztést is már 20 külső fejlesztőnek adták ki, gondolom a vita legfőbb oka az volt, hogy a IW fejesei nem akartak olyan CoD-ot csinálni amilyet az Activision, vagy olyan gyorsan fejleszteni. (Találgatás)

 41. Idióta szarrágó tetük!:@Ez mindig nagyon fel tud idegesíteni,hogy ha egy cég nem fizeti ki az aranytojást tojó tyúkot.Szánalmas….

 42. mit eröltetik azta a call of dutyt????? lehúznak még vagy húsz bőrt róla? szánalmas….