Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward

BAFTA-díjak 2009

Az elmúlt nap a Brit Film- és Televíziós Akadémia is kiosztotta a tavaly megjelent videojátékoknak járó díjakat. A 12 kategória közül 4-et a Naughty Dog szuperprodukciója, az Uncharted 2: Among Thieves orozott el a jelöltek elől, míg az Év játéka díját a Rocksteady bombája, a Batman: Arkham Asylum vitte el. A kategóriákon belül a jelöltek, illetve kiemelve a győztes:[I]Év játéka[/I][B]Batman: Arkham Asylum[/B]Assassin’s Creed IICall of Duty: Modern Warfare 2FIFA 10Left 4 Dead 2Uncharted 2: Among Thieves [I]Legjobb akciójáték[/I][B]Uncharted 2: Among Thieves[/B]Assassin’s Creed IIBatman: Arkham AsylumCall of Duty: Modern Warfare 2inFAMOUSLeft 4 Dead 2 [I]Legművészibb látvány[/I][B]Flower[/B] Assassin’s Creed IIBatman: Arkham AsylumCall of Duty: Modern Warfare 2Street Fighter IVUncharted 2: Among Thieves [I]Legjobb családi és közösségi élmény[/I][B]Wii Sports Resort[/B]The Beatles: Rock BandBuzz! Quiz WorldEyePetGuitar Hero 5New Super Mario Bros Wii [I]Legütősebb játékmenet[/I][B]Batman: Arkham Asylum[/B]Assassin’s Creed IICall of Duty: Modern Warfare 2New Super Mario Bros WiiPixelJunk ShooterUncharted 2: Among Thieves [I]Legjobb handheld játék[/I][B]LittleBigPlanet (PSP)[/B]Gran TurismoLocoRoco Midnight CarnivalMario and Luigi: Bowser’s Inside StoryProfessor Layton and Pandora’s BoxScribblenauts [I]Legjobb multiplayer[/I][B]Left 4 Dead 2[/B]Battlefield 1943The Beatles: Rock BandCall of Duty: Modern Warfare 2Halo 3 ODSTUncharted 2: Among Thieves [I]Legjobb zene[/I][B]Uncharted 2: Among Thieves[/B]Assassin’s Creed IIBatman: Arkham AsylumCall of Duty: Modern Warfare 2Harry Potter and the Half Blood PrincePixelJunk Shooter [I]Legjobb sportjáték[/I][B]FIFA 10[/B]Colin McRae: DiRT 2Football Manager 2010Forza 3Wii Fit PlusWii Sports Resort [I]Legjobb sztori[/I][B]Uncharted 2: Among Thieves[/B]Assassin’s Creed IIBatman: Arkham AsylumBroken Sword – Shadow of the Templars: The Director’s CutBrutal LegendDragon Age: Origins [I]Legjobb stratégia[/I][B]Empire: Total War[/B]Command and Conquer 3: UprisingFIFA Manager 10Football Manager 2010Halo WarsPlants vs Zombies [I]Legjobb audio[/I][B]Uncharted 2: Among Thieves[/B]Batman: Arkham AsylumCall of Duty: Modern Warfare 2DJ HeroFlowerLeft 4 Dead 2

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

 1. Megérdemelten kapott ennyi díjat. Grat a Kutyáknak! 😛

 2. Hihetetlen, h az U2 mennyi díjat zsebelt be. :O

 3. lol a legjobb handheld a Gran Turismo. Szerintem.

 4. Batman megérdemli

 5. Az év játéka a batman?! Majd a goty verzát beszerzem és meglátjuk mire képes!

  • A goty-ra hajtok én is és tényleg megérdemli a helyezést/helyezéseket a Batman, de az Uncharted 2 is nagyon jó kis játék mindkettőt csak ajánlani tudom.

 6. Amit a Batman kapott díjakat, az mind az Uncharted érdemelné meg. De valóban jó játék a Batman mindenképp kellett neki adni valamit. 🙂

 7. Ha az Uncharted-nek volt a legjobb sztorija, kíváncsi lennék, milyen lehetett a többi játéké. 🙂

 8. Hmm, talán utólag el kellene gondolkoznom a Batman megvételén? Bár erre úgysem fog sor kerülni, már így is el vagyok maradva 4 kiszemelt játékkal.

 9. U2 az év játéka egyértelműen!Amúgy a Batmanesenek van multija?

 10. A Batman tényleg nagyon jó lett, de azért az U2-nek a közelébe sem ér. Már csak a multi miatt se. Ez egy vicc…

 11. A Batman ott van szinte mindenhol a dobogón. Meg is érdemli.

 12. Assassins Creed II az év játéka! (hánynom kell).

 13. Egyébként miért nincs itt jelölve egyetlen japán játék sem?

  • Ez egy Brit gála, ahol nem igazán koncentrálnak a japó cuccokra. Meg egyébként a BAFTA filmes, TV-s balhé leginkább, de gaméknak is osztanak.

 14. legjobb multi l4d2????ez röhej…..

 15. ROHADTUL NEM ERTEM HOGY LEHET AZ HOGY A KILLZONE2 ALIG-ALIG VAN JELOLVE. Az meg 1 dolog hogy nem nyer, de hogy egy bass..os jelolest se kap????????

 16. Batman év játékának nevetséges…

 17. haha.. this is S o n y

 18. Meglep a Batman tündöklése, bár még nem játszottam, de az Uc2 mindenképp megérdemli az elismerést. Gratula Naughty Dog!Várjuk a folytatás(oka)t.

 19. bármit is kap az U2, megérdemli !

 20. Unchartedet imádom. Rohadt jó játék:D

 21. Hát demo alapján nem tűnt olyan játéknak amit 12 ezer forintért meg kéne vennem az U2 már más tészta nálam, az már valami.

 22. A legutosebb jatekmenet dijat odaadhattak volna az U2-nek,mert joval utosebb volt a batmannel.Legalabb is szerintem sokkal jobb az U2.

 23. Itt is hasonló dolog történt, mint az Oscaron.Cameron/ Uncharted 2 kaptak már raklapnyi díjat és elismerést, úgyhogy …

 24. Batman-nek még csak a demójával játszottam ennyire jó lenne, mostmár meg kéne a játékot is néznem….