Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward

Back 4 Blood – előzetesen a “kampány”

Harc a monstrumok ellen.

A Warner Bros. Interactive Entertainment bemutatta a Back 4 Blood új előzetesét, ami a kooperatív belső nézetes lövölde fő kampányát emeli ki.

Left 4 Dead szellemi örökösét egy “rendezőrendszer” dobja fel, ahol minden kör elején a “rendező” mindenféle kártyával modifikálja majd a szabályokat, így folyamatosan más és más kihívásokat kínálhat az élményt. Előtte azonban fel lehet készülni a változtatásokra, hogy a megfelelő felszereléssel és stratégiával vágjon neki a zombiirtásnak a csapat.

A szisztéma alapvető célja az újrajátszhatóság növelése. A “Játékrendező” a meccsek elején “Corruption” kártyákat választ, amelyek a környezeti feltételeket variálhatják, kihívásokat adhatnak vagy speciális szörnyeket engedhetnek szabadon. Miután a rendező lerakta lapjait, a játékosok tehetik meg ugyanezt: választhatnak előre összerakott pakliból, vagy elmélyedhetnek a személyre szabási lehetőségek között – ezek a kártyák erősítik a harcosokat vagy egyéb bónuszokat adnak. Idővel újabb és újabb lapokat lehet szerezni: az opcionális kihívások és feladatok teljesítésével pontokat lehet bezsebelni, amelyekkel új kártyákat vagy különböző, a karakter külsőjét variáló elemeket lehet feloldani. A fejlesztő egyébként felhívta a figyelmet arra, hogy nem lehet majd külön venni kártyákat, bár arra van lehetőség, hogy bizonyos fizetős tartalmak részei lesznek kártyák – de kizárólag úgy, hogy ne “pay-to-win” legyen a rendszer, azaz ne lehessen pénzzel kiváltani a győzelmet. Idővel terveznek teljesen új lapokat is, amelyeket bárki megszerezhet, függetlenül attól, hogy vettek-e fizetős pakkokat.

multiplayer zombiirtás október 12-én jelenik meg PlayStation 5-re és PlayStation 4-re.

Hozzászólás