Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward
Videó

Az Olasz nagydíjon tárgyalnak a csapatok a három autós csapatokról

A hétvégén megvitatják a csapatok a lehetőségét annak, amit a Ferrari felvetett, hogy három autót indítsanak a nagy csapatok. A szabályok szerint 26 autó indulhat jövőre, de a BMW kiszállásával és a Renault esetleges kivonulásával a botrány következtében – egyik csapat jövője sem biztos – lennének szabad helyek a rajtrácson, tehát elméletileg lehetséges is lehetne ez a variáció.A Ferrari egyébként már évekkel ezelőtt felvetette ezt az ötletét, de most újra felmelegíti az ügyet, remélve, hogy most sikeresebb lesz.Azért is erőltetik most ezt, mert nekik lenne kit ültetni egy harmadik autóba. Ott van Schumacher, Rossi, vagy akár Fisichella.[I]”A Formula-1 érdekeit szolgálná, ha a nagy csapatok három autóval lépnének pályára. A rajongók is ezt szeretnék. Az ismert márkák és nevek növelik a Formula-1 értékét.”[/I] – jelentette ki Domenicali.A Williamsnek azonban nem tetszik az ötlet, sőt Norbert Haug sem támogatja az ötletet. Frank Williams attól tart, hogy ezáltal a Formula-1 is a gyártók bajnoksága lenne. [I]”Ha a két-három elit csapat kihasználja a hatalmas lehetőségeit, szinte verhetetlen autókkal elfoglalják az első négy és fél sort. Az ötödik sorból pedig nem lenne lehetőségünk arra, hogy az élen harcoljunk.”[/I]Mindenesetre készek tárgyalni a lehetőségekről.

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

 1. Szerintem legyenek inkább fiókcsapatok. Ferkának pl lehetne Maserati néven, és lehetne kék. :)Ám Agent ötlete, hogy a háromból a két legjobb kapjon pontot, nagyon tetszik!

 2. ROSSI:D:D:D:D:D:DSchumi:D:D:D:D:D:D:D2010(H)

 3. ööö…vagy legyen minden csapatnak két autó, plusz egy versenymotor! tisztára mint a városi forgalom:D

 4. Szerintem ne legyen, de ha lesz akkor minden csapat 3 autóval indulhasson…:)

 5. Ez biztos jó. De ne kurvuljon már el az F1, ne a sztárokon legyen már a hangsúly, ennek nagyon olyan szaga van már.Részemről: engem hidegen hagy Rossi, meg Schumi is, előbbi maradjon inkább ott, ahol most van, utóbbi meg hagyja inkább a fiatalokat versenyezni. Ami elmúlt, az elmúlt.(Lassan már műlesiklók is versenyezhetnek az F1-ben, kész röhej)Frank Williams-nek igaza van.

  • Rossi kurvamód jól vezet.Ennyi erővel piquet mit keresett ott?Annyira Rossi is tudna.

   • Rossi jól vezet, nem is azzal van a bajom. Csak tudod, ez a szamárlétra, amit sokan végigjártak itt az F1-ben, ezt végig kéne mindenkinek, aki ide kerül.Piquet meg az apja miatt került be.

    • de azért Rossit szívesen megnézném:)Schumit is hogy mihez kezdene

    • Ha már szamárlétra, akkor Hamiltont sem engedtem volna egyből a Mekibe. Mások Minardiban, Torro Rossoban vagy még gyengébb csapatokban kezdtek. És aki megérdemelte és jó volt, az feljebb lépkedett. Hamilton meg egyből bele a legjobb autóba és még kivételeztek is vele… Ez az eset mennyivel különb annál, minthogy Rossi beülne a Ferrariba?

     • Nagyon igazad van!! Egyetértek!

     • Jónak mondod, én rühel,,, nem csípem Hamit :)Így nem is kötök bele abba, amit írtál, mert így gondolom én is.Csak azt akarom mondani, hogy furcsa lenne Massát látni mondjuk a motogp-n. Nem szeretném, ha átjáróház lenne a száguldó cirkusz, ennél azért több komolyságot várok el. Ennyi az egész.

     • “Persze értem én mit mondasz és igazat is adok egy bizonyos pontig. De egy két “”sztár”” fel tudná dobni a néha unalmas versenyeket. Lásd Schumacher tervezett visszatérése is mekkora felpezsdülést keltett. :)”

     • “Szerintem meg pont hogy legyen “”átjáróház””! Na jó, kicsit erős lenne ha a Massa MotoGP-ben szerepelne, de aki késztetést érez, próbálhassa ki magát más kategóriában is. Mindenkinek jó lenne.”

 6. Én ezt nem tartom jó ötletnek. Az, hogy a nagy csapatok 3 autóval indulnak, annak semmi értelme. Vagy mindenki annyival indul, vagy senki. Igaza van Frank Williams-nek, egyenlőtlen lenne a verseny.Pont azért volt ez a sok szabálymódosítás az utóbbi időben, hogy ne legyen előnye annak, akinek több a pénze. Vagy nem?

  • Én meg azt mondom legyen 3 autó ott ahol van rá pénz, ha ez az ára, hogy Schumacher, vagy Rossi versenyezhessenek. Persze legyenek olyan szabályok, hogy pl. a 3 autóból mindig csak a két legjobb kapjon pontot. Vagy valami egyéb szabály, amivel hátrányba nem kerülnek a többiek, de mégis nézettebb lenne az F1 az érkező sztárok miatt.

   • Igen, így már jobban hangzik! Én is örülnék az ilyen neveknek (Rossi, Schumi…). Ha valahogy megoldják, hogy nem kerülnek hátrányba a kisebb költségvetésű csapatok, akkor oké.Valami értelme is legyen, ne csak a showbiznisz!