Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward
Videó

Az ING is elhagyta a Renault-t

Az ING is hasonlóan döntött mint a Mutua Madrilena, azonnali hatállyal felbontotta a főszponzori szerződését a Renaul-van a szingapúri botrány következtében.A holland bank év végéig maradt volna, de ez az eset annyira súlyos volt, hogy nem hajlandóak tovább együtt működni a franciákkal, ezért bontottak szerződést azonnali hatállyal.[I]”Az ING hivatalosan is bejelenti, hogy a Motorsport Világtanács a 2008-as Szingapúr Nagydíj eseményei kapcsán, 2009. szeptember 21-én hozott döntésének értelmében, azonnali hatállyal felbontja a RenaultF1 csapattal kötött szerződését. Az ING csalódott a történtek miatt, különösen a korábbi sikeres együttműködés tekintetében.”[/I] – áll a közleményben.A hétvégi futamon már az ING logói és jelei nélkül versenyeznek a Renault-sok.[B]*FRISSÍTVE*A svájci Motorsport Aktuell szerint a Renault nagy pénzügyi bajba került főszponzora elvesztésével. Ám az újság szerint a Lotus készen áll átvenni a Renault eszközeit, főhadiszállását és Mecachrome motorokkal versenyeznének. A csapatvezető pedig maga David Richards lenne aki évek óta szeretne már bekerülni az F1-be a ProDrive csapatával. Állítólag már a Renault konszern vezetőjével, Carlos Ghosnnal is találkozott és az enstone-i főhadiszállására is ellátogatott.Richards mögött áll az Aston Martin és egy rakás ázsiai befektető.[/B]

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

 1. Flavio ezt is elintézte…

 2. Nem szeretném, ha bebuknának. Nem lenne jó.

 3. Ennek most már nagyon rossz vége lesz! A csőd felé halad a csapat, elég erőteljesen. 🙁

 4. Úgy fog kinézni a Renault, mint a Brawn xD:)

 5. Félek, hogy a Renault ebbe a botrányba bele fog bukni :S

 6. kisebb érvágás a csapatnak.

  • Inkább nagy. A logó levétele az autóról és a ruhákról aprópénz, de a hátralávő futamokra is elvonják a támogatást. Ebbe lehet belebukik a csapat és év végén kiszállnak.

   • Remélem azért marad a Renault. Meg tudták ők is, az ING is, meg mi is, hogy a főszponzor az év végén kiszáll. Gondolom már javában keresik az új támogatót, az ING-nek meg ez egy kiválló indok volt. Azt a 4 versenyt meg már csak kihúzza a csapat.

    • Az ING-nek ez nem egy kiváló indok volt, hanem a cég nem szponzorál egy percig sem olyan csapatot, amelyik nem tisztességes úton akar előnyhöz jutni. Egyébként az ING-nél dolgozom, úgyhogy ezt lehet készpénznek venni.