Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward

Az első magyar Tekken 6 Iron Fist Tournament!

[B]Kedves PlayStation.Community látogatók![/B]Szeretnénk felhívni az érdeklődők figyelmét, hogy Országos Tekken Versenyt tartunk március 6-án, szombaton, 10-16 óráig a Kecskeméti Ifjúsági Otthonban (Kecskemét, Kossuth tér 4.). A mostani verseny Tekken 6 kategóriában indul, amelyben nem lesznek külön alcsoportok.Platformok: 3db PS3 + SD tévék, viszont a döntők projektorral lesznek már kivetítve.Belépődíj, ami egyben tartalmazza a nevezési díjat is: 1000 Ft[B]Díjak:1. díj: oklevél + Vilajet társasjáték + Deltavison manga + 5000 Ft értékű 576 vásárlási utalvány2. díj: oklevél + Condottiere társasjáték + 3000 Ft-os Libri vásárlási utalvány3. díj: oklevél + Deltavison könyv + 2000 Ft-os Libri vásárlási utalvány[/B]A társasjátékokat, a könyvet és a mangát a Sárkánytűz bolthálózat ajánlotta fel nyereménynek. Hálás köszönet a segítségükért!Fontos: a versenyre előre kell minden indulónak regisztrálnia magát, amelyet a fórumunkban tudtok megtenni itt: http://kameet.extra.hu/Versenyünk szabályzata ugyanitt érhető el!Programok:Vetítősarok:10:00 – 11:00 AMV és PV vetítés11:00 – 11:30 Dajka László Japán úti beszámolója (+ akit érdekel az online csoportos japán nyelvtanulásról is kaphat információkat)11:40 – 13:00 Karaoke13:10 – 14:20 Táncszőnyeg14:30 – 15:40 Tekken döntőVerseny: Kecskeméti Országos Tekken 6 verseny10:00 – 10:30 bemelegítés10:30 – 14:20 verseny14:20 – 14:30 szünet14:30 – 15:40 döntő a vetítősarokban15:45 – eredményhirdetésKonzolsarok: 10:00-15:50Főtámogatónk a Sárkánytűz bolthálózat: www.sarkanytuz.hu[B]Gyertek, küzdjetek![/B]

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

 1. Ami a versenyzők érdeke lett volna, hogy több lehetősége legyen mindenkinek megmutatni mit tud, de mivel sokan kértétek, azóta vissza is lett véve 100-ra. Már izgatottan várom a legújabb okot miért nem fognak jönni a Pécsiek, mert elég kreatívak vagytok ebben a témában… 🙂

 2. Ez a nem régen frissített szabály lista tartalmazza azt az elemet, ami miatt nem megyünk mi innen Pécsről: )150% Handicap…

 3. Kecskemét DE JÓ! ):

 4. Regeltem:x

 5. PlayNorbiIgaz elég mélyen belelátunk a MAT-os dolgokba is bizonyos dolgok miatt, de ott nem szoktunk szervezni (elég megszervezni a meetünk közös jegyrendelését, utazását, szállását, összefogni a csoportunkat 2 napra,). Tőlünk volt az a srác aki a T döntőben a japán srácot kissé lealázta + mi vagyunk a laptopos billentyűzetes stepmania commando is + stepmania versenynél ha voltál, ott volt egy ikerpáros ők is tagjaink.metadataBálintházban volt Anime Fans Meeting, több vetíthető, sötétítős termük van és a nagyon jó fekvéssel. Ott kb. azt is meg lehet csinálni 2 oldalt gépek + a színpadon nagy projektor. A nagyterem olyan 300 férőhelyes kb. http://www.balinthaz.huDrukkolok, ha összejön nektek, tőlünk is tuti menni fognak páran! Hajrá!

  • Igen megvan a T döntő,bár inkább az SF-el meg a Soul Calibur-ral voltam elfoglalva azon indultam mint versenyző is nagyjából emléxem rátok.Ez a Bálint-ház szimpatikusnak tűnik holnap ugynézki arra járok,lehet utána kérdezek a dolgoknak.

 6. Srácok, ha addigra meglenne a projektorunk, szívesen besegítünk vele egy pesti hasonló eseményben ha kell. Egyéb eseményekben is szoktunk szervezők lenni. (pl. pesti Anime Fans Meetingen is mi csináltuk a táncszőnyeg és a konzol részleget) A költségeket amúgy csökkenthetnétek szponzorokkal is pl. PlatinumShop cserébe meg kapnak reklámot (netes és helyszíni is) és vagy árulhatási lehetőséget, igazából csak kreativitás kérdése és ha nem nagy dolgot kér az ember akkor még igen nagy hajlandóságot is tudnak mutatni dolgok iránt. (pl. Sony Hungária is támogat eseményt, ha kizárólagos Sony game-ről van szó, mondjuk nem árt ha van vmilyen ismeretség is feléjük)

  • hmm akkor te vagy egyikőtők FEFE akivel csináltam a Con-on az SF4 bajnokságot ugye?

 7. Sajnos nem tudok részt venni a bajnokságon egyéb dolgok miatt (tanulás,helyszín) de szurkolok hogy jól sikerüljön.Annak külön gratulálni aki Dragonkent legyőzi.Videó lesz majd?Ha a legközelebbi verseny Pesten és valamelyik szünetben lenne akkor biztos mennék.

 8. Jól hangzik, kár,h nem Budapesten lesz.

 9. Sok sikert a versenyzőknek!

 10. SD tv :OKivan zárva, h én SD tv játszom 😀

 11. Hát, én akárhogy számolom, nem tudok menni, pedig nagyon beleéltem magam… :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'(

 12. Ha nem jön közbe semmi én megyek, meg pár havernak is leadtam a drótot. Már évek óta nem voltam versenyen biztos jó lesz.

 13. Sok sikert a rendezvénynek!!!Eldurran az agyam ettől a sok otthon ülő, helyszín függő nyafogástól!

 14. Ba..ki! Nekem ez messze van. Pedig Tekken-be beszálltam volna.

 15. Tetszik az ötlet. Drukkolok, hogy jól sikerüljön!

 16. Bár vannak ezen az oldalon igazi tekken zsenik, párral játszottam már, pl Sharkyval, nem tolja rosszul.

 17. Én öttem volna, ha pesten lett volna, de így…

 18. sztem adjátok oda Dragonken-nek az 1.helyet és ennyi 😀

 19. Már várom =Đ…Guc meg Demon ellen akarok tolni offline

 20. woltor:Mivel Kecskemétiek vagyunk és itt tudunk olcsón termet szerezni.Sharky:Nálunk az anime meetjeinken, mindig volt konzolozás is több tv-n (PS2, PS3, GC), elég ritka az olyan animés aki nem kockul valamilyen formában. Igaz egy jó kis Tekken CP verseny lehetne XDXD. Legutóbbi MAT-os conon volt Tekken CP-s hölgyemény és kb. az összes tekkenes abba a lányba volt szerelmes utána, szal lehet nem is járnánk olyan rosszul. 🙂 Animeconokon nem egy konzolverseny szokott lenni. Igazából azért vannak animés progik is, hogy minél több réteget be tudjunk csalogatni a rendezvényre, mert a bevételre is gondolnunk kell. Mielőtt bárki is találgatni kezdene, a bevétel megy a költségekre + évek óta tervezzük egy saját projektor megvásárlását, ami meglétével még több mindent tudnánk csinálni a jövőben.DDkovi:A Sárkánytűz hálózat igazából a Deltavision tulajdonában van, de direkt az ő kérésükre lett a hálózat reklámozva.Lotar:AnimeConon volt SF4 bajnokságHa lenne elég érdeklődő, akkor a jövőben még nagyobb, több játékból álló versenyt is szeretnénk rendezni (SF4 valaki?), de mivel ezt is saját pénzünkből és cuccainkból hoztuk össze, egyenlőre kicsiben kezdjük el, a jövő meg rajtatok múlik hányan jöttök el.

 21. “Remélem lesz majd egy jó Mortal Kombat végre , abból 1. OMKB ( Országos Mortal Kombat Bajnokság , ja és első !! ) Lehetőleg Pesten ( “” vidéki “” vok ) . Még több hasonló “” kezdeményezés “” kellene ( SF4 bajnokság van ? ) . :]”

 22. Ez tök jól hangzik, még ha a helyszínválasztás miatt nem is leszek ott.

 23. Hát nem dobtam magam hanyatt a sárkánytűz weboldalától….

 24. Nem értem,hogy vág össze egy t6 verseny egy anime találkozóval.A díjak is olyanok,amik egy gamert nem igazán érdekelnek.Kecskemétre nem mennék le ezért.Ráadásul a sok beöltözött costplayestöl is rámjön a röhögögörcs.:D

 25. Nagyon jó kezdeményezés!! Részt is vennék, ha nem lenne olyan messze a helyszín! :[ Nem kötözködésböl, de hogy hogy nem Budapesten lesz a helyszín?

  • vagy ÉRDEN 🙂

  • Kezdj el szervezni egy pestit.Adok hozzá egy kölcsön elcédét, hogy ne égjen ki a pléjerek szeme. Meg gépet is. Ingyér. Még BULA A KIRÁLY logó sem kell.___A péescé is szervezhetne hasonlókat. Összedobnánk minden szükséges szarságot, asszem.

   • Jogos, én vinnék szotyit meg ropit.

  • Mert eljutottunk oda a 21. században, hogy ne minden a fővárosban legyen megrendezve.

 26. Ha pesten lenne simán el is mennék. Bár csak PSP-n toltam még a T6-ot, de szerintem nem lehet más nagygépen sem.

 27. A linkek nekem valamiért nem működnek. :S