Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward
Videó

Az aktuális japán hardver- és szoftverfogyási adatok

Folytatódik a PlayStation sikerszériája Japánban: a PS gépek immár hetek óta ott vannak a legjobbak között. A MediaCreate friss – 3/23-3/29 – heti adatai következnek.[B]Hardver:[/B]DSi – 57,401 PSP – 54,148 PS3 – 22,825 Wii – 17,276 DS Lite – 8,408 PS2 – 5,246 Xbox 360 – 4,849 [B]Szoftver:[/B]Mobile Suit Gundam: Senjou no Kizuna Portable (PSP) – 85,000 Makai Senki Disgaea 2 Portable (PSP) – 39,000 Yu-Gi-Oh! 5D’s Stardust Accelerator: World Champ. 2009 (DS) – 37,000 Mario & Luigi RPG3!!! (DS) – 36,000 Super Robot Taisen K (DS) – 32,000 Jikkyou Powerful Pro Baseball 2009 Live (PS2) – 27,000 Monster Hunter Portable 2nd G (PSP the Best) (PSP) – 24,000 Musou Orochi Z (PS3) – 21,000 Resident Evil 5 (PS3) – 17,000 Rittai Picross (DS) – 16,000

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

 1. Azt hittem, a Star Ocean 4 jobban megdobja majd az eladásokat. Jöhetne már nálunk is.

 2. a japok ugyis a saját termékeiket veszikez evidens én is pick szalámit eszekfranciák meg pözsó meg rönó

 3. “Nem értek itt néhány embert. Most Japánban vezet a Ps3. Amerikában az X360 lazán beelőzi. Na és? Örülök, ha vezet a Ps3, de nem kezdek el ilyeneket mondani, hogy idézem “”azért veszik, mert hozzá vannak szokva a jó minőséghez és tartalomhoz és nem egy fércelt, félmegoldásokkal összehegesztett, olcsó, híg levű húst akarnak””. Én sokszor játszom havernál Xbox-al és egyáltalán nem ilyen, nagyon jó kis gép, amire sok-sok nagyszerű játék van. A multiplatform címek pedig ugyanúgy néznek ki (talán GTAIV-ben Niko Bellic fasza 5 poligonnal többől áll Ps3-on). Az meg a másik, hogy a Wii-t úgysem előzi be (max. mostanában, egyedül Japánban!) mégsem látom sehol isteníteni.”

 4. “X box 360?:) Jó kis villanyradiátor:D Manzart szobák felfűtésére csodásan ajánlott. A japánok nem csak azért veszik a PS 3 at mert japán, ennyire primkók inkább a fejlett nyugati civilizáció bázisát erősítik. Azért veszik, mert hozzá vannak szokva a jó minőséghez és tartalomhoz és nem egy fércelt, félmegoldásokkal összehegesztett, olcsó, híg levű húst akarnak. Ott kevés a siránkozó, kispénzű műegyetemista, aki a “”háde 50é kapsz árkádot vazze és csippelheted is vazze”” fordulattal élve kapja meg a löketet a vásárlásra.”

 5. Gundam jelent meg, persze hogy az élen áll szoftverügyileg. :DNekem mondjuk a Mario & Luigi kellene még a listáról, és a Super Robot Taisen K, de majd sor kerül rájuk is.

 6. örülök hogy a ps3 azért haladgat tudom magamrol hogy én is xbox és ps3 között gondolkoztam ps2nél egyértelmü volt de öszintén ez nehezebb kérdés volt nem csak a játék mennyiség miatt hanem a warez ps2re nem sok eredeti játékom volt igy féltem hogy fogom kibirni anyagilag végül nyert a ps3 az ok egyszerü ami benne van az azért sztem megéri az árát és csak ps játékokat ismerek igy pl a halo mint xbox game nem hoz lázba! a játék felhozatalon talán a warez még is segit? én ezen gondolkozok hisz a gépet megkell venni hogy játsz de utána szinte bármid meglehet igaz nethozzáférés nem lesz

 7. Nem félek attól hogy tartós lesz…sajnos!

 8. Sanyi megmuatta, hogy mit tud.

 9. zsír

 10. Kurva jó, hogy a többi országot meg magasan leszarják. Csak ezért rühellem a Sony-t semmi másért.

  • Mert mit csináljanak ha a többi országnak nem kell a cuccuk ?!Pl. Játék tekintetben.. Yakuza kellett a népnek ? Valkyria kellett a népnek ? … akkora játékok, mégis akkor bukás volt…

   • Majd kelleni fog a népnek, ha normális marketinggel megtámogatják, és lenne normáls supportjuk is á la ms. Bármennyire jó játék is a Valkyria Chronicles, ha nem hirdetik, akkor itthon pl nagyon kevesen veszik csak meg.Sokszor meséltem már a sztorit, amikor a mm-ban a fülem hallatára beszélte le az eladó a szülőket a ff10 megvásárlásáról, és helyette egy fifa-t rakott a kezükbe.

 11. Csak így tovább PS3 😀

 12. Ebböl is látszik h a japánok a minöségi gépet/játékot szeretik és nem az amcsi szemetet

 13. Már csak a DSi-t kell lehagyni és abszolult Sony uralom lesz!!!

 14. Ezt lehetett tudni, A PS durván belehúzott. Az X sehol, tavalyi GoW2 óta semmi nem jött rá, és aközeljöben se fog.

 15. Musou Orochi Z….^^ jöjjön már itt is ki^^

 16. “Mi az, milyen játék a “”Musou Orochi Z?”

 17. Nem tulajdonítok komoly jelentőséget a hírnek, mely szerint Japánban nagyon sikeres a PS. Ez kb. olyan, mint, hogy Magyarországon nagyon sokan fogyasztják a halászlét (-levet). Evidens.

 18. Azért az szép, hogy a PS2 még mindig ott van, ahol az Xbox már rég nincs! Még az X360-at is odavágja! Jó kis másíne ez!!

 19. Nos és nem elfelejteni, hogy mi érkezik 16.-án japánba:http://www.gametrailers.com/player/47484.html

 20. Inkább a PSP henger ami beindult.

  • HW ügyileg az már réges-rég beindult. Már lassan egy éve cserélgetik egymást az első és második helyen a DS-el. Szoftver fronton indulhatna már be és nem csak japánban, mert ott azért döcögött, hanem felénk is, ugyanis nagyon gyenge volt eddig a támogatottság. Ezért is adtam el.

  • Az sem annyira, sőt mert a DSi/Lite kombó (önmagában a DSi is) lerendezi a kis pórtáböllt, még mindig:)

 21. Lassan beindul a PS3 úthenger!:DDD

 22. japoba a legjobban fogyó nem hordozható (asztali) konzol.pont grat! már csak az kellene ,hogy itt az eu(?) -ba is ilyen helyen legyen és akkor lenne afrika meg yakuza3, meg még sok f@sza cucc.hajrá ps3!

 23. a wii szépen le lett nyomva, az x meg loál

 24. “Az x360 teljesit a legjobban 🙂 “”szánalmas”””

  • csatlakozom 🙂 mondjuk mostanában nem lopott játékot azért van ez,most mi lopunk Tales of vasperia és a többi 😀

 25. Csak úgy harapják :):)Mi lesz majd akkor ha beindulnak majd jRPG -k ?! :DMondjuk jó nekik, hogy WKCjük már van 🙂

 26. Nagyon helyes, még ps2 is jobban fogy mint az X360:)