Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward

Awesomenauts – bejelentés képekkel

A Ronimo Games stúdió bejelentette, hogy új, Multiplayer Online Battle Arena (MOBA) stílusú játékot fejlesztenek, mely Playstaton 3-ra is érkezik, PlayStation Network letölthető változatban. A csapat korábbi munkája a PSN-es (is) Swords & Soldiers volt. A game címe [B]Awesomenauts[/B]Az Awesomenauts egy a ’80-as évek animációs stílusához hasonló látványvilágot használ. Főszereplői zsoldosok, akik “fontos területekért folyó harcokban” veszek részt. Emellett számíthatsz orosz majmokra jetpackkel, meg óriásrobotokra a 2D-s csatamezőn. A game a klasszikus platformelemeket keveri a modern multiplayer opciókkal – mondja róla az eredeti hírforrás.

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

 1. Az ilyen játékok pc-n ingyen vannak 😀

 2. Nem is tudom…

 3. Nincs ezzel gond, van rá igény, ennyi. Én is szívesen elszórakozok az ilyen 2 dimenziós, maradinak látszó játékokkal, persze ki kell fogni a jobbakat, sok borzalom van psn-en. 😀

 4. Ilyen is kell. Gyerekkoromat idézi, C64 KIRÁLY! 🙂

 5. Nekem eléggé halott ötletnek tűnik ez

 6. ebben a stílusba a crash commando a legjobb ennyi

 7. Kicsit furcsa…, de majd meglátjuk mozgásban. 🙂

 8. A képek nagyon tetszenek 🙂

 9. vicces

 10. Szerintem marad ott ahol van!

 11. A címe tetszik.

 12. mi ez valami worms remak ???

 13. Inkább az az érdekes ,hogy ilyen szintű játékok készülnek NEXTGEN KONZOLRA!!!!! sírás….

  • Miért ne?

   • Mert tudod:volt commodore,nintendo,gamecube,psx,ps2 stb. korszak,de most PS3 korszak van embeeeeeer!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!AZÉRT!!!!!Ha ilyen szintű játékot akarok akkor a hozzá megfelelő gépet veszek!De én PS3 azni akarok,nem visszafejlődni és sajnos ontják a stúdiók az ilyen szintű játékokat,ahelyett ,hogy GT ,Killzone ,Uncharted,COD MW2 szintű játékokat kapnánk!!!!Ezért vagyok dühös mikor a store-ra is felmegyek és tele van ömlesztve ilyen játékokkal,vagy még gyengébbekkel ,ahelyett,hogy normális,régi PS3 játékokat tolnák föl olcsóé!!! Vági?

    • Mintha nem lenne elég lemezes Nextgen full játék!?Elég rövidlátó a gondolkodásmódod.Miért zavar ez téged?Nincs mivel játszanod?Ne vicceljünk már.Ja és attól ,hogy nincs csili-vili hyper grafikája attól még ugyanolyan értékes darabok vannak közöttük mint a nagy játékok között azokat sokszor megszégyenítő tartalommal és minősége.Arról nem is beszélve, hogy 5-20 dollár között vannak belőve árba általában.Az általad sorolt gépek idejében meg nem is lehetett az ilyesmiket online játszani.Ha nem lenne lemezes játék és csak store játék lenne én azt se bánnám.Akkor is jól ellennék.

    • “Szerintem nem panaszkodhatunk a csili-vili hárdkór játékok mennyiségére. Másrészt úgy írod mintha azért nem jönne egy lemezes játék mert jön egy ilyen helyette :)Én speciel teljesen oda vagyok ezekért a játékokért, vannak kincsek ebben a kategóriában aminek a tartalma és ötletessége messze megelőzi a “”nagy”” játékokat.”

    • “sokszor jobban el lehet szórakozni ezekkel a “”maradi”” játékokkal, mint a több ezer forintos lemezes poligon csodákkal…”

 14. Érdekes a 2. képen zöld rakétát böfögő lény 🙂