Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward
Videó

Atomic Heart – 10 percnyi gameplay videó

A Mundfish közzétett egy 10 perces demonstrációt az alternatív történelmi időben játszódó [b]Atomic Heart[/b]-ről. A FPS első ránézésre igen megnyerő látványvilággal rendelkezik, amit a szürreális elemek tesznek még egyedibbé. A történetről annyit tudni, hogy a Szovjetunióban, illetve annak alternatív érájában játszódik, de hogy a furcsa dolgokat egy idegen invázió, vagy egy félrecsúszott kísérlet okozza, arról nincs infó.2019 utolsó negyedében érkezik a béta, majd azután valamikor jelenik meg PlayStation 4-re.[YOUTUBE]AyHkMK3cT_c[/YOUTUBE]

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

 1. E3 óta rajta tartom a szemem és eddig tetszetős.

 2. Nem rossz, de nem az én műfajom 🙂

 3. Nekem valamiért a Stalker is beugrott most.Nagyon érdekesnek tűnik, kár hogy fps. Azért majd teszek vele egy próbát, mert nagy meglepetésemre az Alien Isolation-t is kibírtam fejgörcs nélkül.

  • Nem szereted az FPS-eket ?! Én imádom… annak nagyon szar FPS-nek kell lennie amit nem játszok végig. Kb 4-5 ilyen volt eddig.

   • Szerintem szeretné, csak valószínűleg motionsicknes-ben szenved és nem bírja a first person nézetű játékokat.

    • Nem is tudtam, hogy ez egy létező betegség! Kösz! Mondjuk most beleolvastam a wiki cikkbe, és valszeg én csak valami nagyon enyhe fajtájában szenvedek, ha egyáltalán, mert autózni pl nagyon szeretek és sosem leszek rosszul. Valamiért az fps-ektől vagyok/voltam csak trébe, de mint azt lejjebb írtam, ez is múlni látszik. Ettől függetlenül sokkal jobban szeretem, ha látom a figurát, akit irányítok.

   • Én elég alacsonyra szoktam tenni a kameraérzékenységet, és nem csak FPS-ben. A túl gyors fordulatok nem tetszenek. A bemutatóban elég gyors a kamera, és a motion blur is be van nyomva, ez zavaró lehet. Mindazonáltal a helyszínek, látványtervezés tetszik, a gameplay egyelőre semmi extra, úgy tűnik.

   • Ha választhatok, sokkal inkább a külső nézetet választom, mert sokáig az volt a tapasztalat, hogy durva migrénes fejfájást kapok az fps nézettől. De alapvetően sem vagyok oda az fps-ekért. Abban a korszakban nőttem fel, amikor az fps műfaj egyet jelentett a jövök-és-lövök, agyatlan zúzdákkal, ami engem soha nem érdekelt, sőt taszított. Az első fps, ami felkeltette az érdeklődésem, a HL 2 volt, de sajnos attól is kikészült az agyam, pedig csak néztem ahogy egy barátom nyomja.Viszont az az érdekes, hogy mióta HD-ben találkozom a belső nézettel, semmi bajom. Nem tudom, hogy bennem változott-e valami vagy csak a HD miatt, de az új Doom-mal is elvoltam (a játék nem tetszett, de legalább nem is vágta szét a fejemet), az Alien I-t meg kifejezetten élveztem, pedig -kísérletképpen- volt hogy nem álltam fel előle 4-5 óráig.

 4. Nem kicsit beteg a game, de tetszik nagyon… egyedi.

 5. Kell!

 6. Első napos lesz.