Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward

Atelier Mysterious Trilogy Deluxe Pack – megjelent a csomag

Sophie, Firis és Lydie & Suelle.

A Koei Tecmo és a Gust feltöltötte az Atelier Mysterious Trilogy Deluxe Pack megjelenési előzetesét, ugyanis a csomag már kapható. A pakkban három epizód érhet el, amelyek a következők:

 • Atelier Sophie: The Alchemist of the Mysterious Book DX (az eredeti 2015-ben jelent meg Japánban, 2016-ban nálunk)
  • A történet főhőse Sophie, aki Pachtával, egy öntudatos könyvvel indul útnak, hogy alkímiai recepteken szorgoskodva sajátítsa el technikáit és helyreállítsa szövetségese emlékeit. Miközben megtanul új recepteket, felfedezi a terepeket, begyűjt anyagokat és új tárgyakat szintetizál, az alkímia ereje és Plachta emlékei is életre kelnek.
  • A DX verzió új epizódokat tartalmaz és új ruhákat, amelyekkel nagymamája nyomdokaiba léphet Sophie; három új üst; sprintelés; csatagyorsítás; rengeteg korábbi letölthető tartalom és fotómód kíséretében
 • Atelier Firis: The Alchemist and the Mysterious Journey DX (2016-ban jelent meg Japánban, 2017-ben nálunk)
  • A főszereplő, Firis, arról álmodozik, hogy szabadon vándorolhat a külvilágban. Miután megismeri az alkímiát, egy határtalan, varázslatos kalandra indul és először hagyja el városát. Sophie és Plachta, két alkímista kíséretében eltanulja a mesterséget, és ahhoz, hogy az egy éven belüli vizsgáját letegye, gyakorolnia kell, feladatokat teljesítenie, és licencelt alkímistákat kell megtalálni ajánlólevelekért.
  • A DX verzióban négy új jármű és felfedezési eszköz lesz a hatékonyság és sebesség fokozásához; új küldetés hét friss szörny és Palmyra feltúrbózott verziójának legyőzéséhez; csatagyorsítás; rengeteg korábbi letölthető tartalom és fotómód kíséretében
 • Atelier Lydie & Suelle: The Alchemists and the Mysterious Paintings DX (2017-ben jelent meg Japánban, 2018-ban nálunk)
  • Lydie és Suelle ikrek és kezdő alkímisták, akik egy nap felfedeznek egy rejtélyes festményt, amellyel közelebb kerülnek álmuk megvalósításához: hogy műhelyük a királyság legjobbja legyen. A játékban festményekben található különleges világokat bejárva és szörnyekkel megküzdve kell alapanyagokat begyűjteni, majd megrendeléseket teljesíteni.
  • A DX verzióban lesz egy új festmény a 2019-es Nelke & the Legendary Alchemists: Atelieres of the New World játék alapján; új “Nelke világa” festménytöredékek szétszórva a festményvilágokban; csatagyorsítás; rengeteg korábbi letölthető tartalom és fotómód kíséretébe

A csomag már kapható is PlayStation 4-re.

Hozzászólás