Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
State of Play 2020. augusztus 6.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
Tokyo Game Show
Ubisoft Forward

Asterix & Obelix XXL Romastered – előzetes a Gamescomról

Október végén újra püfölheted a rómaikat!

A Microids és az OSome Studio közzétette az Asterix & Obelix XXL Romastered Gamescom 2020-as előzetesét, betekintést engedve a 2004-es Asterix & Obelix XXL feljavított világába.

A ráncfelvarrást jobb grafikákat, a régi és az új közötti váltás lehetőségét, két új módot, új játékmenetet, új kamerát és átdolgozott animációkat hordoz magában, miközben megőrzi az eredeti hangokat.

A történet szerint a hőspáros egy disznóvadászatról arra érnek vissza falujukba, hogy az lángokban, barátaik pedig sehol. Elindulnak hát kutyájukkal, Ideafixszel (aki volt már Töpszlix és Kutyagumix is magyarul, többek között), céljuk pedig bejárni a világot és kiszabadítani a falusiakat – több ezer római vár püfölésre Galliában, Egyiptomban, Görögországban és Rómában.

Az eredeti 2003-ban jött ki PlayStation 2-re (Amerikában Asterix & Obelix: Kick Buttix cmmel), rá egy évre pedig folytatást is kapott, Asterix & Obelix XXL 2: Misson Las Vegum címmel, amit 2006-ban PSP-re is megcsináltak Asterix & Obelix XXL 2: Mission: Wifix néven. A második részt egyébként simán Asterix & Obelix XXL 2-ként PlayStation 4-re is kiadták (teszt ITT), valamint egy folytatást is kapott a széria, az Asterix & Obelix XXL 3: The Crytal Menhirt (teszt ITT).

A kaland október 22-én indul PlayStation 4-en.

Hozzászólás