Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward

Assassin’s Creed Valhalla – novemberben nyomhatod az új fejezetet

Új előzetesek, képek, infók az új akció-szerepjátékról.

A Ubisoft Forward felhozatalából az Assassin’s Creed Valhalla sem maradhatott ki, új előzetese pedig mélyebb betekintést enged az új rész játékmenetébe.

A készítők célja egyébként, hogy a vikingek valódi, történelmi oldalát is bemutassák, és ne csak azt a folklórt, amely brutálisnak, kegyetlennek és lelketlennek festette le őket.

A játékmenet szempontjából igyekeznek összehozni a régi és az új, Assassin’s Creed Origins utáni fejezetek legjobb elemeit: például utóbbiból visszatér a “szociális lopakodás” (osonás tömegekben) vagy a rejtett penge instant, szinttől független gyilkolási lehetősége, előbbiből pedig a szerepjátékszerű elemek. Ezek mellett újdonságok is lesznek természetesen, mint például a bázisépítés vagy a dupla fegyverviselés lehetősége. Külön érdekesség, hogy a férfi és a női karakter között bármikor lehet majd váltani.

Július 17-én egy hét dalból álló EP-t (középlemezt) lehet majd hallgatni a Spotifyon vagy megvenni az iTunes-on, amelyen eredeti dalok hallhatóak Jesper Kydtől – aki az Assassin’s Creed eredeti zeneszerzője -, Sarah Schachnertől – aki az Origins zeneszerzője – és Einar Selviktől – aki a Gorgoroth dobosa volt és most a skandináv folkzenekar Wardruna frontembere. Mindhárman a játék zeneszerzői is.

Készül egy regény is, Assassin’s Creed Valhalla – Geirmund’s Saga címmel, amelyet Matthew J. Kirbytől, amely a címadó viking harcos történetét meséli el a kaland világában. A borítót július végén leplezik le Jung Gi Kim koreai művész Instagram-oldalán.

A Dark Horse Comics publikál egy képregénysorozatot Assassin’s Creed Valhalla – Song of Glory címmel, amelyet Cavan Scott ír, Martin Tunica illusztrál és Michael Atiyeh színez. Az elősztoriban Eivor és Sigurd külön kalandokra indulnak. A háromrészes széria első része október 21-én kerül a boltokba.

Végül pedig az Art of Assassin’s Creed Valhalla, valamint ennek Deluxe változata a móka képi világának elkészítésébe kalaúzolja olvasóit.

Az alkotás november 17-én érkezik PlayStation 4-re, majd valamikor PlayStation 5-re is – a következő generációs verzió extra költségektől mentesen szerezhető majd be, ha már birtoklod a PS4-est. Addig pedig egy félórás játékmenet bemutatót is megtekinthetsz, plusz új képeket a galériában.

6 hozzászólás

Hozzászólás

  1. Szegény AC. Megint nőtt egy teljesen érdektelen epizóddal a széria. Ez a harcrendszer nagyon furcsán néz ki.

  2. Nagyon csábító, de a 24990 Ft-os PSN Store-os alap ár elég meredek ! 😀

  3. Nem tökéletes, meg persze Ubisoft… tudom tudom. De nekem valamiért mégis tetszik.
    Az Origins és az Odyssey kimaradt. Ezt viszont kipróbálom majd.

  4. Furcsa lett ez a sorozat + ubisoft szarságok, nálam is kihagyós.

  5. En origins ota nagyon szerettem sz ACet, hozza ez is amit vártam nekem ez kell majd. Persze magyar felirat ebben sem lesz gondolom pedig az jo volna.

  6. Kíváncsi leszek meddig megy el a sorozat, kb. a második rész után érdektelen rókabőr lett az egészből, kötelezően kihagyós. 😂

Advertisements