Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward

Assassin’s Creed Valhalla – íme az első előzetes

Látványos leleplezés. *FRISSÍTVE*

A Ubisoft a tegnapi ízelítő után ma bemutatta az Assassin’s Creed Valhallát egy látványos előzetessel, amely játékmenetet ugyan nem mutat, de megalapozza a hangulatot. A kaland valószínűleg a vikingek IX. századi, a szász területeket érintő inváziói során játszódik.

A kapcsolódó sajtóközlemény a következőket árulta el:

“Az Assassin’s Creed® IV: Black Flag és az Assassin’s Creed® Origins készítői, a Ubisoft Montreal** gondozásában készülő Assassin’s Creed Valhalla keretében a játékosok átélhetik a küzdelemről és dicsőségről szóló történeteken nevelkedett vad Viking harcos, Eivor történetét. Ebben a lebilincselő Viking élményben egy Anglia brutális Sötét Korában játszódó gyönyörű és dinamikus nyílt világot fedezhetnek fel, valamint élvezhetik az olyan új lehetőségeket, mint a fosztogatás, a fejleszthető település, illetve saját erejük és befolyásuk kiterjesztése.

„Alig várjuk, hogy a játékosok megtapasztalják az előttük álló Viking utazást” mondta Ashraf Ismail, Creative Director, Assassin’s Creed Valhalla. „Eivor szerepében nem csak Viking fosztogatóként, de klánvezérként is konfliktusokkal kell szembenézniük, miközben új otthont keresnek Angliában, ahol épp tombol a hatalomért folytatott viszály.”

A játékosok választhatnak, hogy Eivor férfi vagy női változatával indulnak útnak, a testreszabási lehetőségekkel pedig kedvükre alakíthatják karakterük haját, tetoválásait, harci festését és felszerelését is. A politikai szövetségektől a harci stratégiákon át egészen a dialógusokig, minden meghozott döntés hatással van az Assassin’s Creed Valhalla világára, így megfontoltan kell választaniuk klánjuk otthona és jövője megóvásához.

A játékosoknak a 9. századi Norvégiából a végtelen háborúk és fogyatkozó készletek által elűzött Eivor klánját kell átvezetniük a jeges Északi-tengeren Anglia megtört királyságának gazdag vidékeire. Küldetésük, hogy egy új jövőt biztosítsanak klánjuknak, ahogy a Viking harcosok kegyetlen harcstílusát átélve, és a két fegyver használatát is lehetővé tevő átdolgozott harcrendszerrel szembenéznek a minden eddiginél változatosabb ellenfelek sorával. A szükséges készletek és gazdagság megszerzéséhez hosszúhajójukkal fosztogatásokat szervezhetnek, azonban ahogy elkezdenek letelepedni új otthonukban, szász ellenállásba ütköznek, köztük Alfréd wessexi királyba, aki pogánynak bélyegzi őket, és a civilizált Anglia egyeduralkodójává akar válni. Mindezek ellenére Eivornak mindent meg kell tennie, hogy elérhető távolságban tartsa Valhallát.

Az Assassin’s Creed Valhalla az alapkiadás mellett Gold Edition és Ultimate Edition kiadásban is kapható lesz.

 • Gold Edition tartalmazza az alapjátékot és a Szezonbérletet.
 • Az Ultimate Edition tartalmazza az alapjátékot, a Szezonbérletet és az Ultimate csomagot, ami exkluzív testreszabási tartalmakhoz biztosít hozzáférést, mint a Berserker Gear csomag, a Berserker Settlement cosmag, a Berserker Longship csomag, valamint egy fegyvereket vagy felszerelést feljavító Rúna-szett.

Az Assassin’s Creed Valhalla előrendelők a kijelölt üzletekben továbbá egy extra The Way of the Berserker küldetéshez is hozzáférést nyerhetnek, amiben a legendás Norse Berserker-t kísérhetik el bosszúhadjáratára.”

Az alkotás az év végén jelenik meg PlayStation 4-re és PlayStation 5-re.

37 hozzászólás

Hozzászólás

 1. természetesen előrendelve, de én lennék a legjobban meglepve ha még tudna valami újjat mutatni.

 2. A témája miatt érdekel.
  Illetve, hogy nem fix a főhős kinézete is plusz pont.

 3. A viszintes alatti kép jobbról meg full Witcher 3 nyitányt idéz…

 4. Digic Pictures megint odatette magát!

  • ők igen.. az ubisoft nem.

   • Jaaa, te már láttad is a végterméket?

    • 😀 nem. még de ismerem a ubisoft mai munkásságát. Nézd lehet reménykedni… de amióta 12 team dolgozik egy munkán abból ritkán lesz jó végredmény. legutóbbi példa a ghost recon breakpoint….

     • Én most játszom vele. És mivel kibaszták az rpg elemet egyre jobban tetszik. Pedig két napja még én is a számat húztam. Most meg már jobban tetszik mint a division (idióta rpg rendszert ott is ki kéne vágni)

 5. Csak engem zavar, hogy a vérszomjas viking megkíméli a nőt és gyereket

 6. Az AC-sorozattal manapság eléggé hadilábon állok, de ez eddig tényleg nem néz ki rosszul.

 7. Ha ezek ingame képek, és tényleg így fog kinézni, akkor besz@rtam!

 8. Eddig tetszik amit olvastam róla. Nagyon rég játszottam már AC résszel amit most megszakítok ezzel a címmel.
  Kíváncsi leszek mekkora ugrás lesz a generációk között.

  • Csak engem zavar, hogy a vérszomjas viking megkíméli a nőt és gyereket?

   • Nem hinném. De nyilván az ilyen dolgok egy ilyen játékban nem nagyon játszanak. Kb. úgy kell ezt elképzelni, hogy van a Viking tévésorozat, aminek megcsinálták a hollywoodi változatát a szélesebb közönségnek, több pénzből.

 9. AC 1-3 jó volt, onnantól erőltetett szar. Nem is tudom miért erőltetik évente.
  Egy jó Splinter Cell-t hozzanak össze végre. Anno még tudtak játékokat írni.

 10. Eddig fasza

 11. Meh. Ugyanaz csak pepitában. Ráadásul most megint középkor. Ez a franchise még újragondolva is teljesen kifulladt. Az Origins jó volt, érdekes, egyedi. Az Odyssey már extrém mód izzadtságszagú, erőltetett, you name it. Főleg, az az egy kis nyamvadt dlc, amiben megpróbálták a kontinuitást összehozni az Origins el, de a forced marriage miatt az egész LMBTQ SJW scenet magura haragították, pont azokat, akiket a női főhős válaszhatóságával akartak magukhoz csalni. Persze a hülye is látja, hogy az egész játék férfi karakterre lett szabva mind románcok meg egyéb dolgok terén is. (vagy leszbikus nőre, de hogy egy elfogadható hetero love interestje ne legyen Kasandrának, elég kínos) Szóval ubiék elhitetik a sok LMBTQ val, hogy Kass meg Alxios melegként játszható, azért, hogy aztán az első DLC ben heteroként összejöjjön a perzsa, igazi assassin Dariusnak gyerekével, akitől fia születik, ki majd az Origins egyik szereplőjének az őse lesz.
  Nem tudom ebben a részben mit akarnak majd összeizzadni, de az Odysseyt nagyon elbaltázták, mert mindenki kurvája akartak lenni, a végén meg igen fájt nekik, mikor az LMBTQ közösség jól megbaszta őket.
  Nem hinném, hogy valami hatalmas innováció lesz ebben a részben, nagyon meglepne. Béke poraira.

 12. Uhhh… így elsőre tetszik. 🙂

Advertisements